Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaskaaaa

Pomógł komuś SKRZYP POLNY Z WITAMINAMI?

Polecane posty

Gość ciekaskaaaa

chodzi o jego podstawowe działanie, włosy, paznokcie, cera, a nawet wyczytałam, ze przyspiesza metabolizm, czyżby był "odchudzajacy"? ;)

Gość niestety nie pomógł

Gość DioRE
mnie na pewno nie.. chcialm poprawic kondycje paznokci, przede wszystkim. i ja rozumiem,ze to preparat ziolowy i potrzeb aczasu,by zaczal dzialac,ale nie oplaca sie tez ze wzgledow finansowych. niby tylko kiklkanascie zlotych, na 60tab,ale trzeba je brac 2 razy dziennie. duzo mocniej polecam Silice, ktora zaproponowala mi kolezanka! zażywam je jużod ponad 5m-cy. miałam problem z paznokciami,a że skrzyp polny zwitaminami nie pomagał, koleżanka poleciła mi SILICĘ właśnie. i jestem bardzo zadowolona. najbardziej zalezalo mi na poprawie kondycji paznokci,bo byly fatalnym stanie. i iwdze,ze kuracja przynosi efekty,choc wciaz to nie jest to,na co czekam,ale mam czas natomiast swietni ewplynela na skore!! mialam tendencje do chrostek (wypryskow) zarz przy skorze glowy, jau z anwet myslalam,ze sie tego nie pozbede,bo tam mam jaiego 'ognisko' tego, i egularni emi sie pojawilao 'cos' na szczescie to wszystko zniknelo! i teraz jak pojawi sie1 lub 2 na miesiac,albo rzadziej, to tyle no i wlosy.. wszyscy pytaja jak ja to robie,ze sa takie blyszczace i miekkie? odzywek do nich zadnych nie uwzywam, wiec to chyba zasluga, przynajmniej poniekad Silici,poza genami oczywiscie Silica sie oplaca, 100 tab za 30zl, dawkujesz 1 dziennie, czyli ponad 3mce masz zaplacone :0 zycze powodzenia!

Gość Jeanine 22
Ja miałam skrzyp z witaminami firmy Garden i ma najlepszy skład jeśli chodzi o tego typu preparaty bo ma najwięcej mg skrzypu i pokrzywy a do tego witaminy, minerały i błonnik, cena ok 13zł, 100tabl, 2 razy dziennie siębierze. Paznokcie super, cera teżlepsza, włosy błyszczące-polecam. Próbowałąm teżHumavitu Z i Silica ale ten z Garden jest najlepszy i ma najwięcej wyciągów, naprawde sporo w porównaniu do innych. Warto teżdokupićdo tego Capivit A+E- bo równieżwpływa korzystnie na cere, włosy i pazurki :)

brałam skrzypowit i faktycznie kondycja włosów i pazokci poprawiała mi się znacznie, jednak o działaniu skrzypu na przemianie materii nie słyszałam