Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaaaaa

SILICON SKIN--- na trądzik. ZASTANAWIAM SIĘ CZY KUPOWAĆ. moze ktoś doradzi???

Polecane posty

Gość magdalenkaaaaaaa

Silicon skin. duzo czytalam o nim, ze niby pomaga. ale nieiwem. nie chce zeby zaczela schodzic mi slura. a tani to on chyba nie jest. ok 4o zł. jak wasze zdanie?? moze doradzi ktos?? a jak nie to to co innego?? tylko cos wypróbowanego!! plissss

Gość iwonka00
nieee!!!!! dziewczyno nie rob tego, moja kolezanka kupila i tak ja wysypalo,ze nie wychodzi z domu!!! To jest do dupy!

Gość magdalenkaaaaaaa
tak?? no niewiem.. kurcze tak sie nastailam ze to moze cos co pomoze:/ no to co mam kupic??

Gość magdalenkaaaaaaa
:/ :/ :/ :/ masc/krem--------> tylko skuteczny plisssss

nieeee!!!! beznadziejne,skora mi zeszla szczypalo jak cholera i jeszcze syfy sie zrobily.kup brevoxyl.20 zl w aptece jest

Gość magdlaenkaaaaaa
działa ten brevoxyl?

Ja polecam benzapur. Nakłada się na pryszcze, zmywa po pół godziny więc nie trzymasz go całą noc np. i mniej szkodzi na cerę. Ja nie mam takiego dużego trądziku, ale często coś mi wyskakuje i wtedy używam tego.W aptece bez recepty, cena 6 zł.

silicon skin jest o du*ę rozbić - nie widziałam żadnych efektów, a Brevoxyl stanowczo odradzam!!! Złazi po tym skóra, jest czerwona jak poparzona z odcieniem żółtego - masakra, opisuje swoje odczucia, teraz nie wiem jak to zaleczyc!!! jest jeszcze gorzej niż przed zastosowaniem :(

Gość magdalenkaaaaaaa
no to tak: silicon skin odpada, brevoxyl tez bo nie chce miec czerwonej i 'zlazącej' skóry. a ten benzapur to mi chyba nie pomoze bo mam naprawde duzy trądzik, zastanawiam sie co kupic, a cos muszę. doradzcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plis pozdrawiam oczywiscie

Gość benzacne se kup

Gość magdalenkaaaaa
mialam juz benzacne. nie pomaga :(

Gość Ania ania
kup sobie Akneroxid 5% kosztuje 18 zl wg mnie jest bardzo dobry smarujesz syfki dobrze je wysusza ma dzialaanie zluszczajace mi skory nie podraznia nie parzy a mam skore wrazliwa z tradzikem

Gość magdalenkaaaaa
czy to moze taki krm w niebieskim opakowaniu???

Gość Ania ania
tak

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1366271&start=0 < -- tu znajdziesz MNÓSTWO kremów, pomocy, maści, toników itp na trądzik. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3162558 < -- tu trochę o Brevoxylu. Ja tam go używam, tylko nie często - czasem na noc i to tylko na obszary \'\'zarażone\'\' trądzikiem. Np. czoło mam dzięki niemy ŚLICZNE :) nawet przebarwień nie widać.. :) Na noc polecam Iwostin Puritin. Dobrze działą, nie wysusza, nie uczula.. Pozdrawiam

Miałam Benzacne, Brevoxyl i wiele innych specyfików. Żaden nie pomógł. Na pewno wybór środka zależy od przyczyn trądziku. Ja przyzczyn swojego nie jestem pewna. Kupiłam jakieś 2 m-ce temu Klindacin T (bo słyszałam,że jest to tańsza wersja Dalacin T, który mi kiedys pomógł) i dziś nie mam na twarzy ani jednego pryszcza ani zaskórnika.Tubka, za którą zapłaciłam 23 zł starczyła mi na ponad 2 m-ce, a może starczy jeszcze na kolejny, bo jeszcze jest w niej żel.

Gość magdlaenkaaaaaaa
ANNNA---------->kurczę.. juz mialam kupic ten brevoxyl.. ale po Twojej wypowiedzi juz sama nieiwem. Wiem ze ten Klindacin T moze nie pomaga wszytskim, ale skoro Tobie tak pomógł.. nie wyszuszyla Ci sie po nim bardzo skóra?? i wogóle napisz cos o tym :)

a mnie pomaga penaten-na odparzenia pup niemowlecych:-D w razie wysypu(czesto mam przed miesiaczka) gruba warstwe trzymam przez kilka godzin wieczorem,potem przyciskam chusteczke higieniczna zeby zostala tylko cienka powloczka i z tym spie.rano mam wiekszosc syfkow przysuszonych i nieodstajacych:-)

Gość Natusia*20*
czesc wiesz co ja stosuje SILICOL SKIN juz chyba 2 tygodnie i widze poprawe , poschodzilo mi to gów** z twarzy , no troche za niego zaplacilam bo az 59 zł , ale wydaje mi sie ze sie oplacało i pomaga.

Ja używałam przez parę dni, a odstawiłam, bo jego stosowanie było nie do wytrzymania :o Okropnie ściąga skórę. A poprawy \'0\'. Już teraz mam lepszą cerę od Brevoxylu i Acnefanu:)

Gość jhgufhvnv
o tak penaten też stosawałm jako nastolatka... razem z Davercinem.pomogło. Teraz mam nawrót trądziku i musze znowu go sobie kupić

Gość krakusek
hej. swego czasu mialam spore klopoty z trądzikiem.najlepiej isc do dermatologa.ja przed pójsciem probowalam doslownie wszystkiego.wydawalam mase pieniedzy na coraz to nowsze specyfiki i wszystko wracalo.po silicon skin mam slady na twarzy do tej pory choć uzylam go jakies 5-6 lat temu(zaczerwienione policzki i nos). az wreszcie dermatolog dala mi recepte na plyn robiony w aptece.podobno to dość znane wśrod dermatologów.kosztowalo ok. 5 zł i mialo wodna konsystencje,mętną i jakąś siarke i żółtą substancje,jak piasek. a te badziewia w sklepach trzeba omijac szerokim łukiem!! pozdrawiam!

Gość darietta
ja tez uzywałam juz tylu "wynalazków" i nic mi nie pomagało poszłam do dermatologa i tez zapisała mi jakies robione mazidło i nie powiem pomagało mi przez ponad rok ale teraz juz nie chce dzialac mimo ze raz biore silniejsze a raz słabsze to strasznie wysysza skóre i mam cała czerwoną juz tez nie wiem co mam zrobic a niestac mnie na jakies drogie maści i leki a jak ide do niej to mówi mi ze nie ma zadnych innych robionych wcerek na trądzik sa maści ale mi one pomagaja tylko przez miesiąc i poźniej wszystko zaczyna sie od nowa

Gość krakusek
wiesz darietta,popros babke o cos co dziala punktowo.zebyt nie musiala smarowac calej buzi ale tylko wypryski.to znacznie lepsze.i tez z tych mazidel robionych..mozesz tez zasiegnac rady innego dermatologa.nigdy nei mozna sie trzymac jednego lekarza.niestety bolesna prawda jest tez taka ze prywatni lekarze czesto pomagają skuteczniej niz panstwowi

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci