Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusa76

jak czesto przyszle mamy jedza slodycze i inne swinstwa?

Polecane posty

Gość przyszla mamusa76

Ciekawi mnie to bardzo bo ja sie nie moge opamietac:( jem wszystko normalnie..i czuje ze tyje.. POMOCY!

Gość tez przyszla mamusia i tez 76
A w którym jestes miesiacu? I czy zawsze byłas łasuchem? Mnie przez pierwsze 3 miesiace totalnie odrzucilo od slodyczy, z czego bardzo sie cieszylam, bo jestem raczej lasuchem. Myslalam, ze tak dobrze bedzie cala ciaze - niestety! Skonczyl sie I trymestr, skonczyly sie mdlosci i wrocila ochota na slodkie w zdwojonej ilosci! :O Teraz jestem w 7 mies. przytylam juz 10 kg i od przedwczoraj rzucilam slodycze, na rzecz zwiekszenia ilosci owocow. Chyba lepiej na tym wyjde? ;)

Jak byłam w ciąży to moją ulubioną słodkością były wedlowskie wafle torcikowe mini, w paczce 20 małych wafelków i przez jakis czas jadłam taka paczuszke dziennie, póxniej zdrowy rozsądek sie odezwał i takie opakowanie musiało mi wystarczyć na dwa dni. Po jakimś czasie juz mnie wogule nie kusiły.

sorki, miało byc \"wogóle\"

Gość axax
chyba miało być "w ogóle" :o:o:o

Gość iwonaaaaa
ja jestem w 7 miesiacu i tez bez opamietania jadlam slodycze ale wykryto u mnie cukrzyce ciazowa i teraz mam zakaz jedzenia slodyczy tak cierpie z tego powodyu, slodycze byly moim nalogiem ciezko mi bylo sie odzwyczaic ale jakos walcze z tym i juz nie jem slodyczy jem natomiast duzo owocow krakersow i innych musze czyms te slodycze zastapic a buzia mi sie nie zamyka wiecznie jestem glodna czy wy tez tak macie?

Gość Hilorja
Ja nie jadlam slodyczy za to lody moglam pochlaniac w ilosciach niezliczonych, nieopanowanych . Kiedy bylam w ciazy pracowalam w sklepie spozywczym wiec mialam ich pod dostatkiem. Najzabawniejsze jest to ze teraz po urodzeniu jakos mnie do nich nie ciagnie;).

przyznam się że ja w ciązy to wpieprzałam wsyztsko bez opamiętania :( słodycze,chipsy,cola i inne nie zdrowe jedzonko

Ja też , a najlepszy był kisiel truskawkowy i chałwa...