Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia20

ratunku!!! czy moge byc w ciazy?? - pomocy dziewczyny!

Polecane posty

Gość monia20

biore tabletki anty od 7 miesiecy,mimo tego i tak kochamy sie prawie zawsze uzywajac dodatkowo gumki, jakis miesiac temu chlopak wszedl we mnie tylko na chwile,od tego czasu ubzduralam sobie ciaze no i mam wszystkie objawy.. od 2 tyg bola mnie piersi, w pn mam dostac okres a od wczoraj mam bole w podbrzuszu, ja wiem ze moze to smieszne ale dla mnie bardzo wazne, dziewczyny czy moglam zajsc?????? ;-( strasznie sie schizuje...

Gość jak bierzesz tabletki
to facet powinien w tobie kończyć przecież po to je bierzesz i nie używaj prezerwatyw ponieś się rozkoszy. a co do pytania to w ciąży na pewno nie jesteś mnie też nawet w połowie cyklu czasem brzuch zaboli nawet czasem jajnik zakłuje ale takie to są nasze pozytywy

Gość jarpen
hm ja tez myślę ze w ciązy nie jestes :) sama niedawno sobie rózne rzecy wkręcałąm i wiem jak wiele robi samosugestia...a ile spóźnia Ci się okres? postaraj sie nie stresować ( wiem ze łatwo sie mówi..mnie uspokoł test) i okres się pojawi :) będzie dobrze!!

Gość kaja00
dzieki dziewczyny, okres ma nadejsc w pn, tylko martwia mnie te objawy... ale mnie uspokoilyscie,bo to tak dziala na psychike ze juz sama nie wiem czy mnie boli czy to sobie wmawiam ;-(

Gość monia20
ja ponawiam temat.... bardzo sie martwie nawqe widze ciemna obwodke wokol brodawek ;-/ schizy na maxa a czy ten bol brzucha moze byc spowodowany tym ze w pn mam dostac okres???????

już ci pisałam że skoro bierzesz tabletki to nie masz się o co martwić napewno dostaniesz okres. a kiedy przestałaś brać tabletki wczoraj abo jeśli tak to przecież okres może pojawić się szybciej :)

Gość monia20
ostatnia wzielam w srode

Gość kochana przestań wmawiać
sobie, że jesteś w ciąży, niepotrzebnie się stresujesz i dlatego @ ci się może spóźnić. Jeśli jesteś w ciąży to w urojonej, bo ją sobie wmawiasz. Wyluzuj trochę, a dla pewności zrób test. Ale czemu jeśli bierzesz tabletki to dodatkowo używacie gumek? przeciez tabletka jest po to, żeby o gumkach zapomnieć, nie czuć tej gumowej bariery i oddać się rozkoszy namiętności...

dosyć późno ja mam zwykle 4 dnia a już mi się wydaje że późno. ale skoro w środę to może dostaniesz 3 dnia czyli jutro no i brzuszek ma prawo już pobolewać nawet 2 dni więc nic się nie martw będzie dobrze

Gość monia20
okres zawsze dostaje w poniedzialki tyylko o roznych porach czy jest mozliwe ze nagle dostane go wczesniej????

pewnie że jest możliwe ja po 1 opakowaniu miałam 2 dnia potem 3 teraz 4 a i 5 się zdarzały ważne żeby wogóle był

Gość monia20
no tak dzieki wielkie, naprawde milo tak polegac na obcych ludziach ;-)

Gość jarpen
a wiesz co dla pewności mogłabys napisac swoje pytanie na adres seks@nastolatek.pl Wiem ze głupio brzmi ale powinna ci odpowiedzieć taka babka ginekolog- moze cie uspokoi :) no i dzięki 3 majmy sie razem hehe BEDZIE DOBRZE :P

Gość monia20
no ja mysle jarpen musimy sobie dodawac otuchy ;-) jak dostaniesz zaraz daj znac oki?

Gość jarpen
heh no jasne dam znać :) ja nie mogę ale miło mi się zrobiło :) powodzenia

Gość agam73
Ty się monia 20 zdecyduj czy jesteś monia czy kaja, czy może nieświadoma 007 i przestań zawracać ludziom dupę swoimi debilnymi żartami. A tak na marginesie. Jak miałaś zatrucie to na bank jesteś w ciąży.

Gość monia20
jestem monia jaka kaja ktos sie musial podszyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agam73
Nie denerwuj się, ciężarnym nie wolno się denerwować :D

agam73 daj dziewczynie spokoj kompleksy masz czy co

Gość monia20
agam glupia jestes i tyle jak nie jestes w temacie to spadaj stad i daj spokoj,nie mam stalego nicka moze ktos sie podszyl potrzebowalam rady po to chyba to jest idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agam73
Nie wiem, która z nas jest większą idiotką - ja, bo znalazłam już dwa topiki z tym samym problemem i tobą w jednej z ról, czy ty - niedojrzała do seksu, a już na pewno antykoncepcji smarkula szukająca pomocy na forum internetowym. Spadnę stąd wtedy, kiedy będę miała sama na to ochotę. Lala - czy moje kompleksy to twój jedyny argument w sprawie? Nie swojej zresztą sprawie?

sluchaj niepotrzebnie sie czepiasz, chyba masz jaks silna nerwice ;-p skoro ty dojrzalas do wszystkiego to po co tu siedzisz? to nie jest wina moni ze ma taki problem a nie inny i ze nagle TY jakze wazna tu osobistosc doszukalas sie tego samego problemu u kogos innego!

Gość monia20
agam daj spokoj, wspolzyje od 4 lat i nie uwazam sie za niedojrzala, po prostu chcialam sie upewnic i tyle, a ty chyba nie masz nic do roboty skoro sie tak czepiasz zajmij sie czyms moze ci ulzy hehe

Gość jarpen
monia olej głupie gadanie!! dobrze robisz:P

Gość monia20
dzieki jarpen ;-)

Gość agam73
Masz rację lalka. Jestem dość ważną osobistością, a ty nie zrozumialaś co napisałam.

wiem co chcialas przez to powiedziec, tez wiele razy schizowalam i calkowicie rozumiem te dziewczyny, wiec dlaczego jestes taka zarozumiala, czyzby zycie cie jeszcze niczego nie nauczylo???

Gość agam73
73 - to nie jest rozmiar buta, więc można uznać, że życie mnie czegoś nauczyło. Między innymi tego, że pomocy medycznej, w tym informacji niezbędnych Moni, szuka się u lekarza i to nie po 7 miesiącach stosowania antykoncepcji hormonalnej, ale przed zażyciem pierwszej tabletki. Tym sposobem unika się schizów i narażania się na śmieszność. Mówiąc, że czegoś nie zrozumiałaś miałam na myśli inną kwestię, ale rzeczywiście nie ma sensu drążyć tego tematu. Dojrzałam do spadnięcia ;)

Gość duska11
to niemozliwe zebys byla w ciazy po prostu masz bole przed okresem raz sa raz niema moze za dlugo bierzesz tabletki i juz ci szkodza wszystko jest mozliwe a wiec glowa do gory!!!!!!!!