Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLLLE29

POCHWICE CZYLI DUZY PROBLEM Z SEXEM!!

Polecane posty

Gość ELLLLE29

CHYBA MAM POCHWICE,OD PARU LAT SIE Z NIA BORYKAM TYLKO SAMA PRZED SOBA NIE CHCIAŁAM SIE PRZYZNAC. OD ROKU JESTEM MĘŻATKA,OD 5 LAT W ZWIĄZKU Z MOIM MEZEM. PROBLEM TRWA JAKIES 3 LATA I NIE WIEM SKĄD SIE WZIĄŁ!!! GDY Z MĘZEM ROZSTALISMY SIE NA JAKIS CZAS (JESZCZE PRZED MAŁZENSTWEM)TO MIALAM 2 PARTNEROW I NIE BYŁO ZADNYCH PROBLEMOW WTEDY TŁUMACZYŁAM TO ZE Z MĘŻEM MI SIE UKLADA I STAD TEN PROBLEM ALE TERAZ NIE MAMY PROBLEMOW A JA SIE DALEJ NIE POTARAFIE PRZEŁAMC LEKARZ POWIEDZIAŁ MI ZEBYM NAPIŁA SIE WINA TO SIE WYLUZUJE ALE TO NIE POMOAGA MOZE KTOS JEST KTO SOBIE PORADZIL Z TYM PROBLEMEM PROSZE O RADE

pochwica to problem natury psychologicznej - radze wizyte u sexuologa

Gość ikjfoasjofk
nikt ci nie da przepisu nalekarstwo to jest problem naiury psychologicznej musisz sama sie z tym uporac,wewnetrznie albo odwiedz sexuologa

Gość ELLLLE29
byłam wlasnie u ginekologa-seksuologa w badaniu bez zmian czy odchylen a na psychike kazał mi sobie pic czerwone wino i sie wyluzowac,tylko ja wlasnie nie bardzo umiem sie wyluzowac

Gość zainteresowana tematem
a co to dokładnie jest ta pochwica?????????????????

Gość ELLLE29
pochwica to skurcz miesni Kegla,ktore otaczaja wejscie do pochwy i uniemozliwiają stosunek te miesnie nie podlegaja naszj kontroli stad cały problem,po prostu nie mozna sie rozluznic bo problem tkwi w głowie

Gość zainteresowana tematem
właśnie poczytałam i rzeczywiście---mam wtórną :-(

Gość ELLLLE29
ZAINTERESOWANA-witaj w klubie,tez mam wtorna i co zamierzasz zrobic?

Gość kobitki
ja wam radzę zmienić forum na "Zdrowie i uroda",bo tu zaraz wszyscy będą mieć pochwice

Gość kobitki
do mężą zimnej żony/ nie dawaj czytać swojej kobiecie tego forum,a po tygodniu zmienisz swój nick

Gość malami8282828
no niestety ja mam chyba ten sam problem:(:(:( nie wiem co mam ztym fantem zrobic ;( mam chlopaka od ponad dwch lat ..kocham goi iewidze świata poza min :( n ale niestety nasze zycie seksualne nie jesttakie jak bysmy tego oboje chcieli:( ......moj chlopak obwinia siebie, ze nie podnieca nie i ze moze z kims innm byllo by inaczej . to moj jedyny partner seksualny, i wiem ze chce z nim spedziec reszte mojego zycia. Jak sobie z tym porradzic , co pomaga w ej sytuaji , wiem ze problem tki w mojej glowie, boje sie ze miedzy mna a oim partnerem beda koflikty z tego powodu, zdaje sobie sprawe jak sfera seksualna wplywa na zwiazek:( marze o tym aby znalesc sposob na to. pozdrawiam wszystkie kobiety z tym samym prolemem co ja

Gość malami8282828
czy wizyta u seksuologa wam pomogla??????

Gość ELLLLE29
ja byałm u ginekologa-seksuologa,ale nic mi to nie dało kazał pic czerwone wino mysle ze lepszy bedzie psycholog -seksuolog ale nie znam zadego w krakowie

Gość malami8282828
zastanawiam sie czy jest szansa ze moja blokada (jesli tak to moznanazwac ) kiedys minie :( bardzo sie boje ze nie doczekam sie seksu moich marzen :(

Gość malami8282828
a jak odbiera o twoj mąż ....obwinia sie za to?? rozumie???....

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A jak ta choroba sie objawia..? Tym, ze miesnie sie zaciskaja..? Tzn. nie moze wejsc czy tylko bolu jak probuje..?

a ja powiem tak ,ze w zasadzie to tak zwanego zycia seksualnego to nie mam juz od ładnych paru lat , w chwili obecnaj walcze z potwornym bólem jader, ....wpiszcie w google ból jader i wyskocza wam ciekawe rzeczy,...powaznie a co zona na to ,...ze to pewnie ze starosci, z nadmiaru myslenia o seksie,... jaj norma to raz na dwa trzy miesciace,..ot tak sobie...twiedzi ze dzieci juz mamy... a ozeniłem sie z wariatka...na punkcie seksu , wypaliła sie , moze ma kogos.... i nawet ni chce chciec , iśc do lekarza, mnie kieruje, zebym cos łykał,...k... a nawet znalezinie chetnej dziewczyny ,..moze i do nastepnego zwiazku , czego nie wykluczam graniczy z cudem....

Gość malami8282828
u mnie to jest ak ze za kazdym razemmnie boli jak moj partner we mnie wchodzi... czasem jest to taki bol ze konczy sie tylko na pieszcotach

A nie mozesz sie rozwiesc..? Wiem, ze latwo powidziec, ale co innego Ci zostaje..?

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
O matko...Ja mam cos takiego..Kiedys nie bolalo a teraz boli, nie wiem czemu :( Moze byc to..?

Gość żabusieńka
no co TY ,Mężu Zimnej........,dupeczki na ciupcianko nie możesz znaleźć?

Gość tepez
czy wy nie macie co robic w domach?wciaz jakies"sryce-pochwice"-wezcie sie do kurwy nedzy do pracy to i przejda wam .

Gość malami8282828
no ja wlasnie dzis sie dowiedialam o istnieniu tej chorby (pochwicy) wydaje mi sie z chyba taka mam :( nawet jak czuje pozadanie i jestemwyluzowana, odczuwam bol podczas stosunku a wsumie przy wprowadzaniu czlonka do pochwy :(

Gość kobitki
to wprowadź go sobie do dupy i wszystko ci przejdzie

Gość tepez
do "malami8282828282" moze kremik? polecam wizyte w sexshopie-lubrykantow masa.

Gość malami8282828
hmmmmmmmmm ty tez masz ten problem???? moj chlopak obwiia siebie mysli ze mnie niewystarczajjaco podnieca .. pociaga.. ale to nie to. J go kocham, o bardzo seksowny facet ... itera wiem w czym rzecz ...mam nadzieje ze da sie o leczyc... moze u seksuologa albo u pcsychologa ... musze sprobowac

Gość malami8282828
a co do kremiku to nie wydaje m sie aby to byl dobry pomysl :) ale dzieki za rade

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
U mnie chyba przewaza fakt, ze nigdy nie mialam z nim orgazmu, nawet oralnie. Czuje sie podniecona przez jakies 3 minuty a potem rowno w dol...

Gość tepez
do"kobitki"jedyny text,ktory mnie rozbawul.i ktorrym mozna odp.naTAAAAKIEproblemy.