Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazyyy

Adopcja pieska ze schroniska.

Polecane posty

Gość no i co strona nie działa

Gość ryba7
Ja też wziełam sunie ze schroniska w listopadzie była bardzo mądra,podwóch miesiącach zdechła na parwowirozę strasznie wszyscy to przeżyliśmy.Więc sprawdż lepiej u weterynarza cy wszysto z psiakiem jest ok.i zaszcep oniecznie bo w schronisku nie zabardzo o to dbają.

Psy ze schroniska są wierne i oddane. Moja sunia nie jest ze schroniska, ale jak była mała to szła na stracenie. Nie pozwoliłam na to i wzięłam ją do domu. Jest bardzo mądra i wierna.

wspaniale:D Oby więcej osób przygarnialo psiaki! białasek już wystarczająco się nacierpiał... Kochaj go!

Gość piq
Yazyyy-Gratuluję.Ja też mam już 6 rok i jest to moje największe szczęście.

Jazyyy>> Fajny ten Twój nowy przyjaciel :) Ja też mam psiaka ze schroniska, jest bardzo mądry i wierny:) A Twój psiak niedługo będzie jeszcze piękniejszy niż jest, wiem co mówię, mój Lucky odkąd jest z nami wyładniał :) sąsiedzi tak mi mówią ale co się dziwić ma lepsze życie, lepsze jedzenie, jest radosny to pięknieje z dnia na dzień :)

Gość no i co i strona nie działa
Głupia baba ze mnie! Mąż mi pomógł i widziałam pieska. Jest śliczny, cieszę się że zanlazł dom. Ja też rozważam wzięcie psa ze schroniska ale boje się tam iść, bo serce by mi się krajajło. Mam dwoje małych dzieci i dlatego się też wstrzymuję, ale nie z obawy o dzieci tylko o psa. Pozdrowienia i niech się dobrze chowa.

Gość jak uruchamiam tą strone
to widzę- przepraszamy, przedmiot nie został znaleziony. Jak mogę podejrzeć to zdjęcie.?