Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annalimonalisolasicowa

PROBLEMY Z CZŁONKIEM ***PIIIII**** POMÓŻTA

Polecane posty

Mam dosyc trudny problem i chcialabym sie do was zwocic z pytaniem czy wy takze macie lub znacie takie przypadki poniewaz ie martwie ze ze mna jest cos nie tak, albo cierpie na cos powaznego. Tytul to tak dla prowokacji wymyslilam (bo jestem kobieta jak widac). Chodzi o to ze czesto szczegolnie po nocy gdy sie budze to w moich konczynach gornych (zazwyczaj jednej a szczegolnie wtedy gdy podkladam ja na noc pod glowe) chyba w ogole nie ma... krwi. Chodzi o to ze reka po przebudzenia jest zupelnie bezwladna jakvbym byla inwalidka i nieczula na bole, dopiero gdy ja wygodnie uloze czuje powoli naplywajaca krew (bardzo nieprzyjemne uczucie cos w stylu mrowienia skurczu nie wiem jak to opisac). Czy to moze byc objaw anemii?

odświeżam

Gość *kajka*
Takie drętwienie "członka " :D niewiele ma wspólnego z anemią , to skutek ucisku . Miewam podobnie , jesli ktoś przez sen często zmienia pozycję to takiego problemu nie miewa , jesli nie , no cóż ... Na swój użytek staram się nie kłaść ręki pod głowę i unikać wszelakich kombinacji powodujących ucisk . Jeśli już zasnę z głowa na ręce to jak się budze mam proteze ;) Potwierdzam - to mrowienie - potwornie nieprzyjemne uczucie. Staram się wtedy rękę rozmasować , szybciej przechodzi.

Kiedys sie obudzilam z taka \"doczepiona\" reka, zero czucia i sie rozryczalam, bo myslalam, ze jakas martwice mam czy inne nieszczescie :)

Gość a moja przyjaciółka
kiedyś w nocy się obudziła i poczuła na sobie "czyjąś" rękę. Panikara straszna i tak się przestraszyła, że mało zawału nie dostała:-p A okazało się, że to jej ręka była, tylko też ją wceśniej widocznie przygniotła i dotykała jak obcą rękę;-)

:D tez mi sie to zdaza ale tylko z rekami ;) jak pierwszy raz zcegos takiego doswiadczylam to myslalam ze sobie reke przez sen zlamalam :D

Gość kafelka
Też tak czasami mam :D Dopiero wtedy można poczuć jak dużo waży ludzka ręka :D

Gość bo trzeba
odswiezam

Gość Ach to ja
Ja także tak miałam:) Twierdzę podobnie- iz jest to na skutek ucisku:) nie warto się przejmować:) Ja to maiłąm jako dziecko i nawet mnie to ciekawiło.. Lae zawsze warto rozetrzeć i spokojnie ją położyc tak, by dopłynęła do niej krew:) Zażywaj magnez.

Gość Annisa
Wasz problem z dretwieniem rąk podczas snu jest spowodowany zwyrodnieniem kręgów szyjnch kregosłupa.Radzę wykonać rentgen i do ortopedy.

Gość op98
ja tez myslalam ze to anemia