Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo....

powiedzcie jesli wiecie

Polecane posty

Gość bardzo....

powiedzcie mi czy jesli w czwartek skonczyl mi sie okres a dzisiaj sie kochalam to jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaże????bardzo bym chciala :-). Sprawdzalam w kalkulatprze dni plodnych i wyszlo ze wlasnie od dzisiaj mam dni plodne...wiec są jakies nadzieje????dziekuje za odpowiedź...

hmmm.... wszystko zalezy od dlugosci cyklu, od tego ile dni trwa okres i wogole! ale jesli podalas te dane w kalkulatorze plodnosci ( bo inaczej by nie policzyl ;) ) i wyszlo , ze od dzis sa plodne, to chyba jednoznaczne! dni plodne=ryzyko zajscia w ciaze ;) pozdrawiam

Gość petelka_18
No wiec tak….:) jeśli twój cykl trwa 28 dni to w 14 dniu cyklu (w polowie) masz największe prawdo podobieństwo zajścia w ciąże ale na to kiedy jest największe ryzyko zależy od wielu czynników (stres choroba itp. ) trzeba znać dobrze swój organizm żeby zorientować się kiedy jest ten dzień a pyzatym zajść w ciąże wcale nie jest tak łatwo jak się wydaje ….hmmm może podaj ile trwa cykl itp. postaramy się razem cos wymyślić:) a jak masz się denerwować to…. Zawsze sa tabletki do 72 godzin :) :D

Gość bardzo
ja sie nie denerwuje, wrecz przeciwnie!!!!bardzo bym była zadowolona gdyby sie okazalo za jakis czas ze zaszłam w ciąże :-)) cykle mam 28 dni, cjciałabym tylko wiedziec czy jest mozliwosc zajscia w ciąże w tym okresie

Gość petelka_18
No kiedy ci się zaczął ile trwał dni ? :) :D

Gość kurde czemu się rżniecie
skoro nawet nie macie pojęcia o elementarnych rzeczach??

Gość petelka_18
dla przyjemnosci !!! dobrze ze ty masz :P

Później pęcznieją im brzuchy a mi się śmiać chce na widok ich grubych dup i zmarnowanych ryjów. Jakie to cudne uczucie :)