Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach to ja

RATUNKU!!!! ŁĄMLIWE PAZNOKCIE!!!

Polecane posty

Gość Ach to ja

juz od roku borykam sie ze strasznie łamliwymi i rodwajającymi sie paznokciami CO ROBIĆ??!! Jakie znacie panaceum na to okropieństwo?? Wiadomo, że pielne dłonie u kobiety to podstawa, a u mnie.... STRSaZNE!! Jem tabletki ze skrzypem- kicha;/ Odżywki wszelkie do paznokci- kicha- mam nawet ta 'diamentową'za 45zł- Kicha!! Słyszałam cos o maczaniu w oliwie- to trzeba codziennie?? A jakies do łykania rzeczy?? Jakiesik zabiegi?? Ratunku!! Musze miec ładne paznokcie na kwiecień!!:( Za wszelkie rady z góry dziękuje:)

Gość a nail tek xtra próbowałaś
?

Gość Ach to ja
A co to jest ??

Gość papapapaptyka
ja od dzis zaczynam moczyc je w olejku rycynowym:)moze pomoze choc watpie:( ja mam taki sam problem i nic na mnie nie dziala ani tabletki,ani odzywki:(

mi pomogl dopiero Nail Tek 2, po zdjeciu akryli probowalam wszystkiego: witaminy, moczenie w oliwie, sally hansen i nic... dopiero jak kupilam odzywke Nail Teka 2 to pomoglo i uzywam jej juz prawie rok (juz 3 buteleczke). Ja, pierwsze 2, kupowalam w gabinecie kosmetycznym i zaplacima 130 zl ale ostatnia kupilam juz w internecie za 60 czy 70 zl. Polecam :)

Gość Ach to ja
Hmm..olejek rycynowy mówisz?? Ja go uzywam do rzęs- wspaniale je odżywia:) Moze i do paznokci tez zaczne..ale to chyba na ciepło?? Czy tez je wcierasz?? A może moczysz?? Juz się boję czy to nie grzybica... W necie nie ma zadnych zdjęć z grzybica paznokci dłoni;/

Gość Ach to ja
Hmmm..troszkę drogie;/ A gdziedokładnie kupujesz w necie?? Na allegro??

Gość papapapaptyka
ja bede wcierala ten olejek w paznokcie nie wiem czy pomoze:(mam nadzieje. A rzesy tez chce tak odzywic mam nadzieje,ze bede miala jakis rezultat:)pozdrawiam.

Gość kafelka
Ja słyszałam, że dobre są tabletki Merz Spezial (czy jakoś tak :P). Brałyście?

Gość Ach to ja
No tak..teraz na llegro widze.. Ale sa tu maści, kremy.... Co wybrac??

Gość papapapaptyka
http://www.gazetapacjenta.pl/content/view/138/ tu jest obrazek paznokcia z grzybica moje tak nie wygladaja ale tez kiedys slyszalam,ze jak sie rozdwajaja i sa kruche to to moze byc grzybica:( RATUNKU:(

Gość Ach to ja
Niom olejek rycynowy jest świetny na rzęsy!!;] Ja go nakładam wyczyszoną szczoteczką po tuszu do rzęs. Pięknie sie błyszczą, staja się dłuższe i gęstrze:) Uzywam go juz długo:) I nadal DZIAŁA !!:D Nie mam to jak naturalne srodki... :)

cos pokrecilam... 2X kupowalam w necie, raz na allegro, drugi raz - tez chcialam na allegro, ale zobaczylam ze na allegro wystwia sie jakis sklep internetowy i zamowilam tam bezposrednio - nie chcialo mi sie przez allegro. Mi Nail Tek bardzo pomogl takze naprawde warto odzalowac te kase.

Gość papapapaptyka
drogo troche:(

Gość Ach to ja
Niom owszem;) własnie dodałam ja do ulubionych;) A ile musiałaś ją stosowac by mnieć rezultat ??

Gość a nail tek xtra próbowałaś
po zdjeciu tipsów miałam zrujnowane paznokcie i malowałam codziennie przez trzy miesiące teraz używam III protection plus bo mam strasznie twarde paznokcie a ta odżywka dodatkowo nawilża paznokcie nie są juz takie twarde :)

Gość papapapaptyka
moze masz racje zamiast wydawac kase na beznadzijene odzywki po 6-10zl kupie sobie ta ktora polecasz:)ale musze poczekac do wyplaty:(kurcze jeszcze kilka dni:(

...brzmi ciekawie ale dlaczego tylko jedna osoba poki co sie wypowiedziala na temat tej odzywki..??? moze ja zachwala bo ja sprzedaje..??/ skusze sie jesli wiecej niz jedna pani powola sie na to.....pozdry

Gość papapapaptyka
ja juz kiedys cos tam slyszalam,ze te odzywki sa super tylko cena mnie zawsze zniechecala do kupienia:( kolezanka w pracy cos o tym mowila jutro sie podpytam czy napewno o ta odzywke chodzi:)pozdrawiam

a jaka jest roznica moje drogie kolezanki powiedzy numercja 1-2-3???

----> agatita z szacunkiem ale... beznadziejna jestes, ja nie sprzedaje zadnych odzywek tylko po prostu bylam z niej zadowolona wiec chcialam pomoc. Ale widac, na kafe trzeba tylko krytykowac... nie mam zamiaru tlumaczy Ci na czym polega roznica, poczytaj sobie na stronie.

ja widzialam efekty juz po tygodniu, a paznokcie mialam naprawde brzydkie...

Gość papapapaptyka
yogazone-nie denerwuj sie mi pomoglas:) przynajmniej podjac decyzje i kupie sobie taka odzywke:) wiec nie tylko na kafe o krytykechodzi bo znajda sie ludzie ktorym sie pomoze:) naprawde papa 🌼dla Ciebie za pomoc:)

;-) podalabym adres sklepu w ktorym kupilam ale bede posadzona o to ze moj sklep ;) wiec mam nadzieje ze znajdziesz na allegro

Gość papapapaptyka
tak znalazlam na alegro dodoalam do ulubionych:)wiec spoko:)

Gość Ach to ja
Nie kłócić siem;) Ja także się skuszę na tą odżywkę.. Jestem zdesperowana dziewczyny...:/ Mówisz, że juz po tygodniu była poprawa?? A przestały ci się rozdwajać, czy stały się tylko twardsze??

yogazone......bez obrazy.....jestem na kafe juz nie pierwszy miesiac i nie raz jeden widzialam tego typu zagrywki i taka moja reakcja, nie pisze ze jestes beznadziejna tylko dlatego ze masz odmienne zdanie.....czlowiek stara sie aby go nie nabierano co za soba niesie ograniczone zaufanie....niestety...... personalnie nikogo sprzedawca nie nazwalam wiec az tak bardzo sie nie spinaj.....a mowili ze yoga pomaga sie wyluzowac ;))

sama mam lamliwe paznokcie wiec szukam.........czytam........i dochodze do konsensusu........ w takim razie tez sobie zamowie