Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z lekka wqrwiony

Jak to zakończyć ?

Polecane posty

Gość z lekka wqrwiony

Było tak : poznaliśmy się przez internet. Zaczęło się od maili, potem telefon. Rozmawiało nam się super. Po ok. 8 miesiącach postanowiliśmy się spotkać(mieszkamy w innych miastach). No i niestety, okazało się że to nie to. Po prostu nie spodobała mi się i już. Nic na to nie poradzę. Ale nie chciałem jej ranić takim bezpardonowym odrzuceniem. Zacząłem unikać jej pomału, szukałem wykrętów żeby się nie spotykać. W końcu powidziałem jej że to nie ma sensu. Niby zrozumiała, powiedzieliśmy sobie cześć i myślałem że na tym się skończy. Ale ona nie daje mi spokoju. Codziennie dostaję od niej jakieś miłosne smsy. Kiedy jej odpiszę żeby dała sobie spokój, to ze dwa dni jest cisza, a potem znów się zaczyna. Męczy mnie to już, naprawdę mam dość. Nie potrafię komuś powiedzieć tak poprostu sp.....laj, ale chyba już nie wytrzymam. Zwłaszcza że mam inną dziewczynę.

Stary, z babkami nie ma lekko:( One sa wytrwale. Odczekaj jeszcze troche.. PS. A co na to Twoja dziewczyna?

Gość normano
napisz jej ,że nie możesz pisać bo właśnie będziesz miał powazną operację jąder - myslę ,że więcej nie napisze :D

Gość z lekka wqrwiony
Nic nie wie, narazie nic jej nie mówię, ale chyba będę musiał zanim sama się dowie. Nie chcę zmieniać też nr tel., bo niby z jakiej racji ja mam sobie jeszcze z tym kłopot robić.

Gość normano
albo napisz,że zbankrutowałeś i masz straszne dlugi, na 100 % sie nie odezwie więcej

Gość z lekka wqrwiony
były zdjęcia, co myślisz. Ale zdjęcie nie odda tego co jest w 3 wymiarach :)

Gość z lekka wqrwiony
no właśnie, tylko że ja nic k...wa złego nie robię!

Myślę, że powinieneś powiedzieć obecnej dziewczynie prawdę - jeśli oczywiście poznałeś ją po tamtej (?), a tamtą nachalną ignorować - nie ma dla koiety gorszej rzeczy niż obojętność, wiesz mi.

Gość jak zacząłeś tak kończ...
Napisz jej w mailu, że nie chcesz się z nią spotykać, napisz jej to, co tu napisałeś. Sprawy proste wydają się trudne, a przecież wszystko można sobie wyjaśnić.

uważam też, że twoje wq...ienie jest bezpodstawne, co naważyłeś wypij :D

Gość z lekka wqrwiony
naprawdę, mam dość już jej wierszy :o które mi na meila wysyła i inne jakieś pierdolety, albo ni stąd ni z owąd pyta mnie czy jutro się spotkamy...zastanawiam się czy ona czase nie jest psychiczna z lekka.

Gość z lekka wqrwiony
do niej nic nie dociera, a co ja takiego nawarzyłem ? Niczego jej nie obiecywałem.

Gość zanosze sie ze smiechu
A na powaznie: wiele dziewczyn odbiera delikatne zrywanie jako fakt ,ze jeszcze cos czujesz. Nie mowie zeby byc wulgarnym. Powiedz ze sie zakochales i chcesz byc lojalny wobec tej dziewczyny. To powinno pomoc

:D wyślij jej maila pożegnalnego, zmień adres mailowy i zakończ z honorem tę błazenadę, mężczyzno bez jaj! :D

Jak to zauroczenie przyćmiewa umysł... czasem mi wstyd za kobiety, że jakaś miłostka jest ważniejsza od ambicji.

Gość bo baby takie sa
Pomyslala sobie, ze sie w niej zakochales albo co i nie chce odpuscic. Wyjasnij jej, ze masz dziewczyne, a potem ignoruj, moze jej przejdzie.

Gość życzliwaaaa
ten gość was wkręca, a wy się dajecie

Racja. Trzeba postawić sprawę jasno. Raz, a potem ignorować. Sądzę, że ta dziewczyna, a raczej jej uczucie to cięższy przypadek...

Gość z lekka wqrwiony
jasne że zaraz się znajdzie jakaś życzliwa cholera która w nic nie wierzy...

A niech wkreca -ja sie dobrze bawie

Gość z lekka wqrwiony
nikogo nie wkręcam, a po co mi to ? normalnie mam problem i chciałem się wygadać, bo i tak mi nikt przecież nie pomoże

Gość łubu dubu łubudubu
poczekaj z mailem do swego ślubu. :D jesteś bez jaj, to prawda, co ktoś napisał. to wielce niemęska bezradność wobec faktu dokonanego :D LOL ! :D

Ty ,lekko wqrwiony, wiem ze ci sie nie podobala ,ale czy i tak zaliczyliscie lozko? Bo to by komplikowalo sytuacje

Gość z lekka wqrwiony
pewnie po męsku w mordę jej dać najlepiej ?

Gość łubu dubu łubudubu
na pewno zaliczyli, chłop żywemu nie przepuści! :D

Gość z lekka wqrwiony
a co mam do tego łóżko ? Nie ja byłem jej pierwszym, pewnie nie ostatnim

Wiesz co, Ty chyba w życiu nie miałeś prawdziwych problemów, skoro z czymś takim nie umiesz soie poradzić... straszne!!! :O Mieszka w innym mieście, to nie będziecie się widywać. Powiedz jej wreszcie co o niej sądzisz, pootem ją ignoruj, a jak to nie pomoże to zmień numer... Naprawdę w życiu są gorsze sprawy.

Gość łubu dubu łubudubu
i tu cie mamy, wq..wiony! :D teraz to możesz zamawiać pacierze, żeby sobie odpuściła :D