Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna brzydulka

CZy często słyszycie komplementy od swoich mężczyzn ??? Ja nigdy !!!

Polecane posty

Gość smutna brzydulka

no wlasnie jak napisalam wyzej ja nigdy :( juz na samym poczatku stwierdzil ze nie jest typem komplemenciarza, ze nie umie byc wylewny w ten sposób:( ja często mu mowie np. ladnie w tym wygladasz i inne takie, staram się go zachędzic aby sie czasami odwdzięczyla, ale na nic to sie zdaje :( czy ktoras z was jeszcze tak ma, czy tylko ja :( jesli tak, to jak sie z tym czujecie? brzydsz, gorsze .. a moze ja mu sie nie podobam...kiedys nawet o to zapytalam to powiedzial mi ze zadaje glupie pytania...i sama powinnam znac odpowiedz :( poczulam sie suuuper atrakcyjna..:(

Gość smutna brzydulka
ale to nie ty jestes moim facetem :( ponadto nie widziales mnie... i dobrze wiemy ze nie o to mi chodzi :(

Gość richterin barbara salesch
Ja też niezbyt często słyszę coś miłego na swój temat (choć czasem słyszę) , a jak się o to wkurwiam i mówię , że chyba uważa w takim razie , że jestem głupia , beznadziejna i brzydka , to mi mówi , że musiałby być durniem , żeby być z kobietą, którą uważa za głupią , beznadziejną i brzydką

Gość smutna brzydulka
no to sie ciesz , bo ja wcale :O:(

Gość hej hej
Powiedz mu brzydulko, ze tego potrzebujesz, ze pragniesz czulych slow. Ze gdy slyszysz je z jego ust to rozkwitasz. Jesli wszelkie proby nie poskutkuja to mysle, ze problem jest glebszy. Nieumiejetnosc prawienia komplementow to blahostka, ale juz nieczulosc i niewrazliwosc na potrzeby swojej partnerki to juz sprawa powazna. Pozdrawiam

Gość smutna brzydulka
dziwne..wygląda jakbym rozmawiala sama ze sobą...ale miedzy moja pierwsza wypowiedzia a druga przyblokal sie jakis facet ze stosem komplementow no i tak mu odpowiedzialam..a teraz nie ma tego postu ???????? :O o co chodzi :O

Gość hej hej
nie ma, ale nie martw sie, mnie tez dzis nieco wariowal serwer kafe:)

ja słysze w miarę często.... tzn na każdym spotkaniu i w każdym prawie smsie.... mmm :)