Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiphaphe

chyba mi odbija/

Polecane posty

Gość phiphaphe

cholera mam dosc wiecznie cos na głowie , wieczne odkładanie wszytkiego , na studiach jak zawsze ostatnie terminu , niechce mi sie uczyc nieumie sie zmusic , jestem zrezygnowana , wieczny strach i lek czy sie uda :/ naprawde juz niemam sił do tej uczelni musze isc do dentysty , wiecznie to odkładam , staram sie schudnac wiecznie nie wychodzi ciagle tylko "od jutro ....blelble" niepotrafie sie skupic i wszyztko odkładam na pozniej, musze wrócci co pracy po urlopie, boje sie ze jak wroce niedam rady zdac tych egzaminów , niepotrafie sie skupic na niczym , zmeczona smetna , nawet kawa mnie nie pobudza. zamiast cos zrobic juz to odkładam to na pozniej i tak ze wszytkim, obijam sie lenstwo mnie zabija:( poprosze o kompniaka! moze ktos tak miała i wyszedł z tego stanu??? prosze o pomoc......

to chyba jest depresja, ja tez tak mam :(

nie będzie kopniaka i szczerze powiedziawszy mam dokładnie tak samo i wiesz co chyba jesteśmy takimi typami ludzmi ktorzy najlepiej działają pod presją... nie wiem ale puki sobei radze to sie o to nie martwie:) powodzenia...

Gość będzie kopniak
powinnaś się cieszyć,że możesz studiować,a nie np.ciężko pracować lub wychowywać dzieci...weź się w garść,zaplanuj sobie dzień od rana do wieczora,a zobaczysz,że zmęczenie z przepracowania jest o wiele konstuktywniejsze,niz zmęczenie ze zwykłego opierdalania się.Poczujesz się lepiej sama ze sobą,jak zdasz sobie sprawe z tego,ile jest w stanie zrobić...życze powodzenia.Nie licz,że ten stan sam Ci przejdzie,bo obudzisz się za pół roku w tym samym punkcie...

do będzie kopniak-->> poczytaj dokładnie a będziesz wiedzieć że dziewczyna prucz tego ze studjuje to też pracuje (jak większośc z nas) wiec na pewno wie co to zmęczenie...

Gość będzie kopniak
to nie zmienia postaci rzeczy

Gość tez tak mysle...
bedzie kopniak----> masz racje, zmeczenie po pracy to satysfakcja z tego co sie osiagnelo i z siebie...zmeczenie z nudow to obciazenie ktore prowadzi do choroby :(

Gość phiphaphe
wąłsnie , najbardziej sie mobilizuje dopiero jak " mi wisi nóz na karki" a i najwaznijesz co tu napisane , lepsze lenistwo z przepracowania niz z lenistwa. ja juz zwatpiłam w wszytko jak przyjaciele mnie chcieli wyciagnac do pubu a ja nie poszłam , oni chyba pomysleli ze ja chora jestem. mam zgrana paczke i zawsze chtenie spedzamy razem czas. jak sie zmusic do działania, w pazdzierniku miałam starsznie nawał w pracy , pracowałam bardzo długo pozniej od razu do szkoły (wieczorowo) pracowałam sobote i niedziele i pragnełam chwili odpoczynku , a teraz jak siedze w domu to popadam w jakąs....nie nienapisze depresje , bo az mna trzescie na sama mysl o tej chorobie:/

Gość phiphaphe
miało byc lepsze zmeczenie z przepracowania niz z lenistwa

Gość waldooś
a moze wam poprostu porzadnego seksu brakuje?? ;-)

Gość phiphaphe
cos w tym jest...:/

Gość waldooś
nie macie facetow, czy macie ale sa kiepscy? :p

Gość dział reklamacji
jakie prochy? bo ja tak mam i mecze sie od dziesieciu lat :(((