G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem, jak można lubić jeść margarynę. Sama od lat jem tylko prawdziwe masło i nie wyobrażam sobie inaczej. Margaryna nie ma smaku, dziwię się że kiedyś jadałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu Co ci daje spamowanie tematami na które w 99 procentach ludzie mają wyyebane? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Co ci daje spamowanie tematami na które w 99 procentach ludzie mają wyyebane? Będę zakładała ile będę chciała i jakie będę chciała. Twoje zdanie znaczy tyle co nic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 1 godzinę temu Bo ci stary kupuje to jesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Będę zakładała ile będę chciała i jakie będę chciała. Twoje zdanie znaczy tyle co nic. Ale ja ci nie bronię, pytam tylko co ci daje nasladowanie filipka z namiotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 1 godzinę temu Margarynę miałem na tydzień za 5,5 zł i co z tego, że smaku nie ma. Jak oleju zabrakło, to jeszcze smazylem na niej frytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ale ja ci nie bronię, pytam tylko co ci daje nasladowanie filipka z namiotu. Bardzo ci nie wyszło to porównanie. Prędzej ta wariatka z Paryżewa ma z nim wspólnego - tworząc podszywy i gnijąc tu od świtu do świtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, no to patrz napisał: Margarynę miałem na tydzień za 5,5 zł i co z tego, że smaku nie ma. Jak oleju zabrakło, to jeszcze smazylem na niej frytki. Co mnie to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Co mnie to obchodzi? A.mnie huy obchodzi że ty masło wolisz jprdl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Sterling napisał: gnijąc tu od świtu do świtu Mnie tu pol roku pajacu nie było, a gnić to ty tu gnijesz bezrobolu z wyimaginowanym mowem;) nawet jak cie pojaśniałam w zeszłym tygodniu to jest jakis promil tego, ile ty tu gnijesz alogiko. I spałam w nocy wbrew temu co bredzisz nie byłam tu 3 dób jak pieprzysz ty i twoi ułomni umysłowo znajomi w rodzaju świrmokow, trollico. Edytowano 1 godzinę temu przez Co tam kwękasz, DumbPusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 1 godzinę temu Nigdy nie jadłam margaryny. Masło lub nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 1 godzinę temu tez nie spozywam nie wiem po co to istnieje huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, G. Sterling napisał: Bardzo ci nie wyszło to porównanie. Prędzej ta wariatka z Paryżewa ma z nim wspólnego - tworząc podszywy i gnijąc tu od świtu do świtu. Gnijesz to ty tu akurat najwięcej, ale to jakby nie sedno mojego pytania. Rozumiem, że sensownego wytłumaczenia po prostu nie ma. No ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: tez nie spozywam nie wiem po co to istnieje huh Do smażenia czegoś czasem używam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Mnie tu pol roku pajacu nie było, a gnić to ty tu gnijesz bezrobolu z wyimaginowanym mowem;) nawet jak cie pojaśniałam w zeszłym tygodniu to jest jakis promil tego, ile ty tu gnijesz alogiko. I spałam w nocy wbrew temu co bredzisz nie byłam tu 3 dób jak pieprzysz ty i twoi ułomni umysłowo znajomi w rodzaju świrmokow, trollico. Co się tak pieklisz, wiedźmo? Pół roku, tia. Z kilkunastoma przerwami na powroty a potem „aaaa odchodzę jednak stąd blabla, żegnajcie!” I z gęby cholewa jak zwykle w twoim przypadku. Pajac to twój stary, co wystrugał cię pokracznie i mamy to co mamy teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Mnie tu pol roku pajacu nie było, a gnić to ty tu gnijesz bezrobolu z wyimaginowanym mowem;) nawet jak cie pojaśniałam w zeszłym tygodniu to jest jakis promil tego, ile ty tu gnijesz alogiko. I spałam w nocy wbrew temu co bredzisz nie byłam tu 3 dób jak pieprzysz ty i twoi ułomni umysłowo znajomi w rodzaju świrmokow, trollico. Ciebie nie było 3 doby, a oni byli tu od rana do nocy i przeżywali. Dlatego im się wydajez że jesteś cały czas. Też tak mam nawet jak zniknę na 2 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, G. Sterling napisał: Co się tak pieklisz, wiedźmo? Pół roku, tia. Z kilkunastoma przerwami na powroty a potem „aaaa odchodzę jednak stąd blabla, żegnajcie!” I z gęby cholewa jak zwykle w twoim przypadku. Pajac to twój stary, co wystrugał cię pokracznie i mamy to co mamy teraz. Ale pocisnęłaś, mitomanko, az mi w piety poszło. masz jakies uwagi co do mojego wygladu, czerwona? Are you sure? do pracy jutro sie nie szykujesz? Edytowano 1 godzinę temu przez Co tam kwękasz, DumbPusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Do smażenia czegoś czasem używam. Ma jedną zaletę, zawsze się rozsmarowuje, ale w smaku jest słabe i to tylko wyjście naprawdę awaryjne dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Ciebie nie było 3 doby, a oni byli tu od rana do nocy i przeżywali. Dlatego im się wydajez że jesteś cały czas. Też tak mam nawet jak zniknę na 2 tygodnie No w ich głowach na bank, zwłaszcza wiecznie zjaranej Gieni I moje 60 podszywow ze kazdy z elementarnym iq widzi, czyje to, ale pinki i mozg w postaci gieni i jej bandy łysego billa doszli do innych wniosków Edytowano 1 godzinę temu przez Co tam kwękasz, DumbPusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 1 godzinę temu to chyba nie było o wygladzie tylko o łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Ciebie nie było 3 doby, a oni byli tu od rana do nocy i przeżywali. Dlatego im się wydajez że jesteś cały czas. Też tak mam nawet jak zniknę na 2 tygodnie Ciągnięcie się za mną jak smród zdupy. To jest nudne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 1 godzinę temu sobie znalazla celebrytke wiesniara hejterska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 478 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie jadłam margaryny. Masło lub nic. masłem jak się wysmarujesz to nie idzie złapać to już lepiej nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu A ja lubię i chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dumbusia napisał: to chyba nie było o wygladzie tylko o łbie A ja pytam o wyglad, bo często czytam ze przytyłam po remoncie kuchni prócz tego, ze jestem prostytutka ale nice try adwokatko, jednakże gieniusz ci nie zapłaci za poradę, chyba ze jej blika puścisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Sterling napisał: Ciągnięcie się za mną jak smród zdupy. To jest nudne. Tak, tak, kolejna prześladowana co jeszcze tylko z klopa nie wyskakuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G. Sterling napisał: Ciągnięcie się za mną jak smród zdupy. To jest nudne. Ty trollujesz czy alkohol spowodował trwałe uszkodzenie mozgu? Prezentujesz aktualnie poziom intelektualny i analityczny jak widmok. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Tak, tak, kolejna prześladowana co jeszcze tylko z klopa nie wyskakuje A druga ofiara abuzywow to biedna dumbusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PachnidłoPiżmaka 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masłem jak się wysmarujesz to nie idzie złapać to już lepiej nic Ogór tu propagował swego czasu smarowanie farfeluny partnerki gęsim smalcem jako afrodyzjak ale o masle nic. Zaskakujesz chociaż ty w swoich bezecenstwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masłem jak się wysmarujesz to nie idzie złapać to już lepiej nic Ja też wybieram te nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach