Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studencina

Tajemnicza Dziewczyno gdzie jestes?

Polecane posty

oj chyba musze uciekac jakas randka sie kroi miłej nocki wam obojgu nie przeszkadzam papapap

Znow wyslalem Ci tylko ze z innego adresu na wszelki wypadek i co doszlo?

Eeeee to tylko piosenka i to dosc specyficzna... A co ty tak po nocach siedzisz?

wiesz ... tak jak Ci napisalam w pierwszym mailu... za pierwszym razem nie za bardzo mi sie spodobało... ale potem... jak przymknelam oczy i zaczelam sie wsluchiwac... piekne.. tyle moge napisac ani mniej ani wiecej.. oczywiscie ze dam Ci znac... i oczywiscie szczerze tez napisze czy mi sie podoba czy nie... cenie sobie szczerosc... hmmm \"moja była czarna\" :) to miłe

wiem ze to nieladnie odpisywac pytaniem na pytanie ale ciekawe co Ty robisz o tej porze w necie? ja Ciebie szukalam rowniez za dnia :) ale z Ciebie jest chyba \"nocny marek\" hihi ;)

A jaki film fajny :D. W sumie wczesniej jakos nie przepadalem za taka muzyka ale ten film to zmienil...Mam caly soundtrack do filmu - polecam!

Ja sie przyzwyczailem do poznego chodzenia spac i teraz probuje to zmienic ale z marnym skutkiem. Aha-- pytalas w mailu o czym jest piosenka? Chyba nie zauwazylas ze w drugim zalaczniku wyslalem tlumaczenie :)

dziekuje za maila.... :) tak krotko Cie znam a tak dobrze mi sie Ciebie \"czyta\" :) jesli chodzi o mnie... to jest tylko jedna strona mojej osobowosci... ta druga jest bardziej szalona i nieobliczalna - wierz mi... a ten film to nie jest przypadkiem \"Królestwo Niebieskie\" ? wyobraz sobie ze outlook odrzucil mi te piosenke auuuuu wrrrrr oszaleje...

hihihi no widzisz jaka jestem zakrecona... :):):) niestety nie... nie zauwazylam ale zaraz to naprawie ;) jesli chodzi o mnie to wlasnie widze ze coraz pozniej chodze spac... ciekawe jaki jest tego powod... hmmm

Oooooo to tragedia :( Nie to nie jest \"Krolestwo...\" Kurde musisz posluchac czekaj zaraz cos wymysle

wyslij jeszcze raz... odbiore na serwerze wirtualnej Polski... wlasnie przeczytalam tekst... wiedzialam.... muzyka sama \"mowila\" mi o czym moze byc ten tekst i mimo ze nie rozumialam go to wyczuwalam o czym moze byc... dziekuje Ci... :)

Pobierz pobierz na jedno wyjdzie - nawet bedzie szybciej :) Wystarczy kliknac

Eeeeeee mam tylko dwa :) Ten pierwszy ktory mam w opisie to byl juz bardzo dawno temu nieaktulany.

Ja jeszcze mam dwa ale wiecej zaliczen do zdobycia...Nie gadajmy o szkole:)