Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A może by tak jeszcze raz...

Między dwiema drogami...

Polecane posty

Chyba kocham dwóch facetów... Byłam z jednym dośc długo ( kilka lat ) poznałam innego fajnego i jestem teraz z nim... dlaczego myślę o poprzednim... dlaczego za nim tęsknie...

Gość o la la
Niestety już tak jest . Jeżeli było Ci z nim dobrze to nigdy o tym nie zapomnisz... To chyba normalne . Ja już bardzo dawno nie jestem z moim byłym ...mam rodzinę , a i tak często o nim myślę... z tęsknotą :-0

tez mam taka sytuacje.Dlatego wydaje mi sie ze nie warto odchodzic od swoich bylych

Byłam z nim 4,5 roku... chyba powinnam o nim zapomniec... Tylko jak?? Na szczęście mieszka na drugim końcu Polski...

to dlaczego go rzucilas???Bo ja mam tez taki sam problem.Bylam z facetem 7 lat az tu nagle poznalam jego.Od tej pory wszystko sie zaczelo miedzy nami walic.Tzn on mnie bardzo kocha tylko ja sama nie wiem co czuje.W sobote z nim zerwalam bo juz nie moglam ciagle myslec o nim i o tym drugim.

W zasadzie już się nie układało... kłóciliśmy się o wszystko... Ja często wujeżdzałam.. On tego nie lubił... Na początku stwierdziliśmy oboje że to nie ma sensu... że lepiej się rozstac... ale nadal piszemy do siebie, tęsknimy... Mój obecny facet jest o wiele lepszy od tamtego... Rozumie mnie... Jest cudowny... a ja głupia myślę o tamtym... Dlaczego to takie dziwne... Moje uczucia... tak mi źle

Gość nicolaa
kurcze- ja tez jestem ostatnio zamotana... tyle ze jeszcze jestem z moim chłopakiem...a pisze z innym i myśle o nim coraz częściej... u nas podobnie- wieczne kłótnie, separa( 2 miesiące). pogodzilismy sie bo wydawało mnie sie ze nie moge zyc bez niego... ale los chciał ze poznałam faceta- przez znajomego.. najśmieszniejsze jest to ze mamy kontakt tylko przez g-g! piszemy od pewnego czasu...jak ja czekam na te nasze pogaduszki... spotkanie chwilowo nie wchodzi w gre- bo on jest Szwedem...widzielismy swoje fotki i jest ...poprostu mój typ... a ja jego...co ja mam zrobić? jak pomysle o nim...i tych ciągłych kłótniach i fochach mojego faceta... nie wiem co jest ze mną...ciągnie mnie do tamtego i tyle!mysle o nim...nie wiem co to jest...nigdy nie byłam w takiej sytuacji...a teraz mój świat sie rozpada...po czesci przeze mnie. najchetniej zostawiłabym wszystko i poleciała do niego- ale co powiem mojemu? czy feromony mogą działac az na taką odległosc???? czy ja oszalałam???

Gość modus vivendi
od dawna obserwuję ten syndrom niezdecydowania u kobiet. nawet wieloletnie sprawdzanie sie nie przyniesie rozwiązania i nie da żadnej gwarancji na udany związek. losowi trzeba zawierzyć i zaufac, zresztą nie tylko jemu. Wówczas dopiero może przyjść nadzieja i ufnośc, ze nam się powiedzie, zę bedziemy kroczyć razem i że zrobimy dla siebie wszystko

Gość a może by tak jeszcze raz
Trudna sytuacja... Myślę, że trzeba byc konsekwentnym w swym działaniu... dlatego ja stawiam na tego drugiego, zmieniam numer telefonu i kończę znajomośc z pierwszym... Nie wiem czy to jest do końca dobre ale stanie w miejscy nic nie pomoze... Musimy podjac jakąś decyzje bezwzględnie na wszystko...

Gość noooooooooooooooooooo
nooooooooooooooooooooooo

Gość rocznik 79
A ja zerwalam z facetem po 10 latach nedznego i stojacego w m-cu zwiazku, mam teraz cudownego chlopaka i wcale nie zaluje, ze zerwalam. W zyciu trzeba ryzykowac, a nie stac w miejscu tak jak ja stalam przez 10 lat!! Ale.... lepiej pozno niz wcale. :))

Gość DZIEWCZYNY JA
MIAŁAM BARDZO PODOBNĄ SYT. PARE LAT TEMU. BYŁAM Z FACETEM 4,5 ROKU, POD KONIEC BYŁO TO TYLKO PRZYZWYCZAJENIE, MIJALIŚMY SIĘ, ON OCZEKIWAL OD ŻYCIA CZEGOŚ ZUPEŁNIE INNEGO NIZ JA. W KOŃCU JAK TO ZWYKLE BYWA POJAWIŁ SIE TEN TRZECI NO I SIE ZAKOCHAŁAM, JAK GŁUPIA BEZ PAMIĘCI, ODESZŁAM OD TAMTEGO, ROZSTALIŚMY SIĘ BEZ AWANTUR CZY PRETENSJI. JA WIEM ŻE ON MNIE NADAL KOCHAŁ, ALE JA JUŻNIE CHCIAŁAM Z NIM BYĆ.... BARDZO DŁUGO TĘSKNIŁAM, PŁAKAŁAM PO NOCACH, TO BYŁ KOSZMAR. SZCZĘŚCIE PRZEPLATAŁO SIĘ Z OGROMNYM BÓLEM. ALE JAK WIADOMO CZAS LECZY RANY I TERAZ TAMTEN CZŁOWIEK JEST JUZ DLA MNIE JUŻ TYLKO WSPOMNIENIEM... TERAZ JESTEM SZCZĘŚLIWA I CIESZĘ SIĘ ŻE WTEDY KIEDY BYŁO TAK CIĘŻKO NIE PODDAŁAM SIĘ, NIE ŻAŁUJĘ ŻE DO NIEGO NIEWRÓCIŁAM JUZ NIC DOBREGO BY Z TEGO NIE WYNIKNĘŁO....

Gość a może jeszcze raz...
Stawiam na przyszłośc... Już nie będę oglądała się za siebie... Bo po co?? Jest mi teraz dobrze... muszę byc silna... a mój koffany mężczyzna mi w tym pomoże... :)

Gość nicolaa
juz jest na g-g! pewnie za chwilke sie odezwie!!!jak ja sie ciesze...tyle ze mój facet przyjedzie wieczorem i bede musiała zakończyc dzisiejsze pogaduszki dość szybko:( kurcze zawsze byłam taka wierna- czy to co robie to zdrada???

Gość DZIEWCZYNY JA
I BARDZO SŁUSZNIE:) TRZYMAM KCIUKI. POZDRAWIAM:)

Gość a może by tak jeszcze raz
śnił mi się mój były... Obudziłam się cała mokra... Co się ze mną dzieje?? Muszę się czymś zając żeby zapomniec... a raczej kimś...

Cos mi sie wydaje, że masz wieeeeeeeelkie serce i pomiescisz dwóch :-D

Gość A mi się tak wydaje
że jestes jak pies ogrodnika ............. :-D Robi

Gość a może jeszcze raz
Już nic nie musisz robic... Jesteś cudowny... i razem przetrwamy wszystko... Najwazniejsze abyś był obok mnie...

Gość a może jeszcze raz
Tak chyba mam wielkie serce... Mogę w nim zmieścic tylko jednego mężczyznę... Już wybrałam... Dziewczyny bądźcie bardziej zdecydowane... !!!! :))