Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kremowka

problemy wychowawcze z 13-latkiem

Polecane posty

Gość kremowka

długo moznabybyło pisać. Pierwsza klasa gimnazjum 13 lat. Syn nie chce sie uczyc , liczy sie tylko wf i pan od wf. Reszta kompletny dół. Z matematyki mu pomagałam ale tłumaczyłam ze nie dam rady ze wszystkimi przedmiotami. On nawet nie ma stracha. Do tego stał się opryskliwy takze wobec nauczycieli. Nie, nie wiem, wzruszanie ramionami to wszystko co jest w stanie dac od siebie. Nie lubi czytac, pisać, ma problemy z wypowiadaniem sie. Do konca podstawowki jakoś dawałam rade ale teraz przy jego totalnej rezygnacji (czeka az wezme książke i sama mu pokaze albo podyktuję). Nie moge dac sie owinąć koło palca. Musi sam pilnowac i robic pewne rzeczy związane ze szkołą. Powiedziałam wychowawczyni ze jezeli nie bedzie sie uczył to zostanie w pierwszej klasie - trudno, a jemu to powtórzyłam. Odnosze wrazenie ze do niego nic nie dociera. To jak wiadro z wodą która spływa po człowieku. Do niego ani prosba ani grozbą. Czekam na wizyte w poradni psychologiczno-pedagogicznej w tym miesiącu. Na półrocze ma 6 jedynek . To jakis horor. POMOCY BO ZWARIUJE.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować