Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko98

Moze ktos mi pomoc ?

Polecane posty

Gość joko98
ojciec nie obdarza mnie jakimkolwiek sparciem nie okazuje zadnych uczuc...o przepraszam umie kogos zgnoic :)

hah a spytaj ojca o np. komputer, internet, ile kosztuje chleb..., co sadzi o związkach homoseksualnych, dziarach choć nie umiem matmy, nie umniejszam wkładu naukowców w rozwój naszej cywilizacji matma to nie wszystko...sama piszesz, że mama pije, więc ojciec nie potrafi jej pomóc, może zawrzyj z nim układ, że pomożesz matce, postarsz sie ocieplić relacje rodziny ale w zamian oczekujesz swojego prawa do popełniania błedów (np. ewentualna poprawka z matmy)

No własnie , tak postępują rodzice a potem się dziwią.Mam 20- l syna doskonale cię rozumiem.

ale co Ty gadasz musi miec uczucia, a niby skąd wzięłaś się na tym świecie? może zapomniał jak to było gdy pokochał swoją dziewczyne/Twoja matkę? co czuł gdy sie urodziłaś? co czuje gdy musi codziennie iśc do pracy? jakiego ma szefa? faceci raczej nie potrafią o tym gadać zaaranzuj taką rozmowę sam na sam, gdy jest zrelaksowany, może spacer w weekend?

Gość joko98
matce probowalam pomoc , ale alkoholik zeby sie wyleczyc musi sam tego chciec...a ojciec rozumie ze mam problem z mata dlatego mam korki i kolko sie zamyka:(

Gość joko98
moj tata nie wierzyl ze jestem jego corka( byly robione testy wyszlo ze jestem) z pracy go wyrzucili kiedys za zle traktowanie ludzi...

dla wyjasnienia --chciałam napisać PRZESADZAJĄ - odnosnie wyp. z 21:37 Przepraszam

musisz iść z nim na układ..jesli zblizycie się do siebie i mama się zmieni, zobaczy, że coś dobrego ja omija szukaj pomocy u ojca, niech poczuje że jego rady są ważne dla Ciebie, może niech on sam posiedzi z Tobą przy matmie, próbował chociaz? prosiłas go o to?

Gość joko98
tak prosilam stwierdzil ze on juz wiele rzeczy nie pamieta i nie ma do tego cierpliwosci...

wyrzucili go z pracy...:( problem nie lezy w Tobie i to nie jest matma, to raczej paralizujący strach, co sie stanie gdy nie spełnisz jego oczekiwań....ale czy chcesz być taka jak on?

kurde joko trza iść spać..dośc tego, dziś nic nie wymyslimy choćbysmy sie skichały sio do wyrka karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki..;)

Gość joko98
mam takie pytanie jak powinna zachowac sie matka kiedy jej dziecko przychodzi kompletnie zalamane bez jakiejkolwiek wiary w siebie??

Gość joko98
ok dobranoc dzikuje za wsparcie:*

joko, pisz co u Ciebie? jak przygotowania do examu z matmy? jak rodzice?

Gość jareek
Być może powinnaś skorzystać z serwisu http://www.sieoplaca.pl W zamian za korepetycje z matematyki, z których ktoś udzieliłby Ci, Ty mogłabyś zaoferować pomoc z tego, z czego jesteś dobra. To dobry sposób na bezpłatną wymianę umiejętnościami. Dla Ciebie - studentki pewnie będzie to dobre wyjście z sytuacji :) Pozdrawiam