Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa laska 21

KTÓRĄ AKTORKĘ UWAŻACIE ZA NAJPIĘKNIEJSZĄ??

Polecane posty

Gość Edyta Herbuś
tak to ona

Gość Edyta Herbuś
do Po o kurde A co to za różnica aktorka, modelka, czy piosenkarka, prawie każda piosenkarka czy modelka chociaż raz wystąpiła w filmie, bądź zagrała w reklamie.

Gość bella angella
Malgosia Foremniak :)

Gość turkusik
matko anka mucha jest paskudna!! ta pipka zamiast brody...a te wlosy- jak ona osttanio wyglada w ogole jakies wlosy stoja jej jakby odrastajaca grzywa..bleee...na temat jje figury i tuszy juz sie nie wypowiem....powiem jedynie ze zgrabna jej nazwac nie mozna:O

Gość edyta herbuśśś
piękna??????????????????? hahaha

Gość michałek
dajcie sobie już spokój z nią, mam wrażenie, że to ona sama albo ktoś z jej otoczenia ją tak promuje, mała, z dużą głową,wielkimi zębami, zero klasy,nie będzie jej w III edycji, więc trzeba pisać , żeby nie zapomniano o niej, a przecież jest tyle piękniejszych Polek, nie wiem co ona robi na tym topiku

Gość snowboardzistkaa
kazdy ma inne zdanie po co krytykowac zdanie innych na np temat Edyty Herbuś? komus sie podoba drugiej osobie nie. ''Tyle jest piękniejszych''/?waszym zdanieja kogoś zdaniem ona ejst piekna ja uwazam że ma ładną twarz i ciało,pzrecie zniemusi meic odrazu 178cm wzrostu niewszystkie piosenkarki czy modelki sa aktorkami w topiku chodzi wyłącznie o aktorki podkreślam

Ktoś napisał,że wystarczy zwrócić uwagę na telenowele np.brazylijskie..heh,to prawda.Wystarczy włączyć na 2 minuty kanał romantica i gwarantowane,że w ciągu tych 2 minutek pojawi się jakaś piękność. Ja osobiście uważam za piękność Jessice Simpson(może jej styl nie bardzo,ale uroda taak).Keira Knightley(jeśli chodzi o rysy twarzy),Hunter Tylo(grała w filmie\"córka maharadzy\"). Angelina Jolie jest według mnie taka blee,zbyt ropuchowata.Natomiast Jessica Alba byłaby pięknością do tej pory,gdyby zachowała swój naturalny kolor włosów. Piszecie tu ,że edyta herbus,anka mucha... Edyta ma ładna twarz i ciało,to fakt...Natomiast jako całokształt-nie bardzo.Anka jest obiektywnie patrząc ładna,ale jakoś tak jej postać mnie odrzuca.No,każdy ma swoje gusta....

Gość Ewka26
moim skromnym zdaniem Edyta H. wcale taka piękna nie jest :-o Strasznie mała, chyba z 145 no max 150cm, widziałam ją w realu:-o Poza tym stanowczo za duża głowa w stosunku do reszty ciała. Wszystko,co mozna powiedziec o jej twarzy, to: Ładna, bez przesady z tą pięknością :-o A Jessica Simpson, buzia śliczna,głos świetny,ale ma bardzo krótkie nogi:-o Serio,przyjrzyjcie się jej figurze. Wygląda trochę jak kaczka :- O inteligencji i elokwencji już nie wspomnę ;-) (duuuuuużo poniżej średniej) Moje typy: W.Rossati,( zupełnie nie wiem, co Wam się podoba w Ani Musze ?:-o Przeciętna jest.) Alba i Milian rzeczywiście piękne:)

Mnie sie bardzo podoba--choć nie aktorka- Shania Twain :) Piękna kobieta.

Gość Ewka26
Nigdy nie uwierze,ze Edyta ma 160cm wzrostu:D:D:D Udał sie komuś dowcip z podaniem jej wzrostu:-o

Gość Marylę R
:-)

Gość poboba mi
podoba mi się C. Zeta-Jehnes (może źle napisałam)

Gość michał 26
Zeta Johnes ;-) zgadzam się! jest Piękna!

Gość alicja090
katie holms i eva longoria

Gość alicja090
aha i jeszce paris hilton

Gość tanter
POLSKA MONIKA BROCHACKA THE BEST BODY OF THE WORLD

Gość naprawdę piękna
ja żadnej nie uwazam za piękną. wszystkie są takie sobie, przeciętne. wolę swoja urodę, naprawdę jestem b. ładna :)

Gość co za głupoty
edyta herbuś ma 158cm a nie zadne 145 czy 150cm:/!! uwazam ze jest sliczna,a małe kobietki są często westchnieniem facetów bo mogą sie nimi zaopiekowac...śliczna tez jest anna przybylska!