Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popcornmaniak

Jak zrobić popcorn bez tłuszczu?Da się w ogóle?

Polecane posty

Gość popcornmaniak

Gość w górę

Gość popcornmaniak
acha-o taki chodzi...no to lipa bo nie mam mikrofali...:(

Gość da się bez poroblemu
ale w Zepterze, tyle, że bez tłuszczu nie jest takie smaczne!

Gość popcornmaniak
wiele rzeczy jest niedobrych bez tłuszczu,ale niestety jak się jest na diecie to tak właśnie bywa...:(

Gość da się bez poroblemu
jak jesteś na diecie , to nie jedz w ogóle tego świństwa :) Jedz marchewki i inne takie....surowe :)

da się, tylko trzeba mieć maszynkę do robienia popcornu. ale taki suchy popcorn jest niedobry, sól też się go nie trzyma...

Gość popcornmaniak
wiesz co-łatwo powiedzieć,trudniej zrobić!własnie ja jem wszystko co trzeba i już mnie od tej zdrowej i dietetycznej żywności szlag trafia dlatego chciałam sobie wreszcie zrobić coś dobrego...:(

Gość chce sie wyzyc
zrob sobie na oliwie bedzie zdrowo i te pare kropel oliwy napewno nie sprawia ze przytyjesz.

Gość Ciekkkawa
No to raczej dobre nie bedzie... moze czkolada gorzka?? :D teraz są takie dietetyczyne pyszne :D:D:)

Gość popcornmaniak
wiesz jak to jest z dietetyczną zywnością?Jedna wielka kpina!Poczytaj sobie z tyłu ilość kalorii to padniesz-jest ich tyle samo a może nawet więcej.Właśnie wczoraj miałam w ręku czekoladę-na niej wielkimi literami DIETETYCZNA to już się napaliłam,prawie ją kupiłam,ale coś mnie tkneło-patrzę z tyłu a tam 550 kcal!!!A Alpen Gold z orzechami i rodzynkami ma 480!Więc sama widzisz!I to nie jedyny taki przykład-kiedyś miałam szoka jak zobaczyłam serek Tartare w wersji light-miał DOSŁOWNIE kilka kalorii mniej niż wersja zwykła!!!Porażka!:O Oni robia ludzi w balona,żerują na tym,że taka osoba na diecie rzuci się na te wszystkie "dietetyczne" produkty i sie bedzie usprawiedliwiać,że przecież one są niskokaloryczne,a jest zupełnie na odwrót...:O

Gość gość
D436OfSyEUzEIySzzTy0JcdC