Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość Zakochany D
wiem coś o tym mam 14 lat ii niemiałem jeszcze laski a teraż boję sie mieć bo nieumiem sie całować heheh prosze o pomoc:D

Gość Zakochany D
wiem coś o tym mam 14 lat ii niemiałem jeszcze laski a teraż boję sie mieć bo nieumiem sie całować heheh prosze o pomoc:D

Gość gbyta
mam teraz 14 lat i pierwszego chłopaka...poraz pierwszy calowalam sie z nim jakies 5 dni temu...i bylo nawet fajnie ;) szczerze mowiac to ja liczylam poczatkowo na taki nawet namietny ale bez jezyka ale on (ja jestem jego pierwsza dziewczyna) chyba pomyslal ze tak trzeba ;P i odrazu wyszedł z jezykiem ;P powiem szczerze ze kiedy sie całowałam to przez głowe przelatywały mi różne 'rady' ktore przeczytalam. chcialam zeby moj facet pomyslal ze sie dobrze caluje , na poczatku strasznie sie staralam i on tez zeby wyszlo ale za naszym drugim kissem to juz popłynełam i nie myslałam o niczym ;) swoj pierwszy pocalunek zapamietam na długo i na pewno beda to mile i smieszne wspomnienia ;)

Gość Mr. Ferrari Love
dobra słuchać uważnie... :P pierwszy raz pocałowałem sie rok temu jak miałem 13 lat akurat wtedy kiedy sie najmniej tego spodziewałem poznałem kogos kogo do dziś wspominam , akurat w momencie w którym odpuściłem już sobie szukanie dziewczyny ... nie wiem jak wy ale ja podczas całowania zapominam o wszystkim o całym świecie i nawet nie myśle o tym czy dobrze czy źle mi idzie ( mówia że dobrze ) :) Pamiętajcie, że najwspanialsze chwile przychodzą wtedy kiedy sie tego najmniej spodziewamy, mówie tu również o całowaniu Pozdrawiam P.S Pamietajcie że miłość ma dawać ze soba uczucie !!!

Gość Shadowsing
A ja sie nie całowałem ;/ ten sam problem ludzie ;< jest taka jedna, ale zbyt niedostępna - Cruel Live

Gość Mr. Ferrari Love
Shadow nie martw się i nie nakrecaj, wkrótce przyjdzie ta upragniona chwila :) chill out

Gość Shadowsing
btw gz Ferrari ^^ moj kumplu od ... od szkoly, ! :P

Gość Mr. Ferrari Love
Pomagać bliźnim moim zadaniem jest :) A więc lizać panowie :)

Gość Mr. Ferrari Love
All I need in this life to say is me and my Girlfriend:)

Gość ojcio
no fajnie wszystko pięknie ładnie do chwili gdy pojawia się mały kłopot ona poprostu mówi "nie potrafisz się całować a ja nie mam ochoty być twoją nauczycielką..." i weź wtedy ćwicz ze słoikiem od musztardy albo poduszką... ani słoik ani poduszka nie powie Ci że tak jak całujesz to już jest ok... mam niestety ten problem - zastanawiam się czy coś z tego wyjdzie bo dla niej z pewnych znanych mi powodów źle się kojaży uczenie całowania..... niestety podejżewam również że z opisów też się niczego nie nauczę... pozdrawiam wszystkich nieumiejących całować i apeluję uczcie się nie warto czekać potem jest tylko coraz trudniej.....

Gość calusnik
wejdz na google video i wpisz kiss lesson kilka dobrych edukacyjnie filmików....

Gość flistonase
Pare osob mowilo ze dziewczyna nie zuci cie bo zle sie calujesz. Ja mialem dziewczyne od ktorej codzinnie slyszalem jak bardzo mnie kocha i jak doszlo co do czego i sie calowalismy z jezyczkiem to wiedzialem ze zle mi poszlo. Byl to moj pierwszy raz wiec teorytycznie moglo byc do bani. Za kilka dni juz widzialem ja calujaca sie z innym kolesiem od jej kumpeli dowiedzialem sie ze chodzilo o to ze nie umiem calowac. Teraz mam nowa dziewczyne z ktora jest mi bardzo dobze i za nic nie chcialbym jej stracic ale wiem ze nadejdzie ten moment ze bede musial ja pocalowac namietniej niz krotkie musniecie w usta i czuje ze mi sie znowu nie uda. Moge sobie czytac nie wiadomo ile rad a i tak wiem ze mi one nic nie dadza bo to przychodzi samo z siebie i nie mozna sie tego inaczej nauczyc jak w praktyce. Moja dziewczyna wie ze strasznie boje sie tej chwili bo tez zna moja byla...

Gość flistonase
Pare osob mowilo ze dziewczyna nie zuci cie bo zle sie calujesz. Ja mialem dziewczyne od ktorej codzinnie slyszalem jak bardzo mnie kocha i jak doszlo co do czego i sie calowalismy z jezyczkiem to wiedzialem ze zle mi poszlo. Byl to moj pierwszy raz wiec teorytycznie moglo byc do bani. Za kilka dni juz widzialem ja calujaca sie z innym kolesiem od jej kumpeli dowiedzialem sie ze chodzilo o to ze nie umiem calowac. Teraz mam nowa dziewczyne z ktora jest mi bardzo dobze i za nic nie chcialbym jej stracic ale wiem ze nadejdzie ten moment ze bede musial ja pocalowac namietniej niz krotkie musniecie w usta i czuje ze mi sie znowu nie uda. Moge sobie czytac nie wiadomo ile rad a i tak wiem ze mi one nic nie dadza bo to przychodzi samo z siebie i nie mozna sie tego inaczej nauczyc jak w praktyce. Moja dziewczyna wie ze strasznie boje sie tej chwili bo tez zna moja byla...

Gość flistonase
a tak zapytam przy okazji. Zauwazyliscie ze czym bardziej chlopak okazuje swojej dziewczynie ze mu na niej zalezy tym bardziej ona daje sobie na wstrzymanie? Nie wiem moze jest to spowodowane poczuciem ze osiagnela swoj cel i juz nie musi sie tak starac wiec leci sobie w kulki :P Wiec radze wam ludzie nie okazujcie za bardzo ze wam zalezy :P

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjj
flistonase, tu masz dużą rację że na dziewczyny często bardziej działa olewanie niż takie doskakiwanie, i tak samo jest w drugą stronę, wydaje mi się jednak że wystarczy znaleźć taką postawę pośrodku nie musisz jej mówić że ja ciągle kochasz, pozwól jej też zatęsknić ale jednocześnie nie dawaj jej poczucia, że ją olewasz. Z tą pierwszą laską to nie dość że ona nie zna znaczenia słowa kocha to jeszcze naprawdę nie kochała. Jeśli dziewczyna jest naprawdę zakochana to nawet jak byś pierdnął przy jej najlepszych znajomych to ona obróciła by to w żart i jeszcze byście mieli udany seks w tym dniu. Współczuje Ci stary że trafiłeś na taką laskę która rzuciła Cię z takiego powodu jak niezbyt dobry pocałunek, takie sytuacje rodzą potem urazy z błahych rzeczy. Tego drugiego też pewno rzuci bo coś innego mu się w nim nie spodoba. Olej to i ciesz się szczęściem z tą drugą :)

Gość flistonase
trudno sie cieszyc byciem z ta druga jesli wlasnie ona leci sobie w kulki bo za bardzo pokazalem ze mi na niej zalezy :P Mam zamiar ja troche pozlewac ale trudno mi to przychodzi minal jeden dzis a ja mam wrazenie ze nie gadalem z nia od tygodnia. Ide zaraz na deske moze zapomne wreszcie o niej :/ Laski sa jakies dziwne i coraz bardziej zaczynam wierzyc w tekst: We are terrible sorry but love does not exist. zauwazylem ze wszyscy ludzie mysla ze to dziewczynom zazwyczaj bardziej zalezy na zwiazku a z tego co ja widze to moi kumple i ja sie bardziej w te zwiazki angazujemy. Pozdrawiam.

Gość Mr. Ferrari Love
Flistonase jeźeli chodzi o traktowanie dziewczyn to masz racje...może kiedyś było prawda że dziewczyny bardziej się wczuwały w zwiazek jednak teraz mi też się wydaje że jest na odwrot (nie wiem może wszyscy trafiamy na dziewczyny bez serca :P .. choć nie sądze ) Też mam takie odczucie będąc z moja dziewczyna, że ja daje więcej i nawet rozmawiałem z Nią o tym ale no coż mimo iż się mówi ,,kobieta zmienna jest,, to tu raczej się nie sprawdza :P ale i tak ją kocham i napewno wiem że mnie nie zostawi za całowanie bo całuje dobrze (z relacji dziewczyn ) a wszystko dzięki mojej pierwszej ktora wręcz paliła sie by mnie uczyć :) Mówie wam nie martwić się chlopoki bo wkońcu traficie na taka która was nauczy! Pozdro pisać pisać !!

Gość flistonase
Sposob zlewania polecam wszystkim bo podzialal jak mial podzialac xD i wystarczyl jeden dzien bez odzywania sie i nie przywitanie sie z nia nawet jak ja widzialem jezdzac na desce. Od wieczoru tego samego dnia jest zajebiscie :) Teraz sępie tylko na odpowiednie momenty ^^ powodzenia zycze innym.

Gość Mr. Ferrari Love
No dobra przyznam że sępienie w tym wieku jest skuteczne ale na dłuższa mete...nie wiem :P Sam czasem stosuej tą metode:d ale moja dziewczyna już raczej wie, że ma mnie nie zlewać jak to one wsyzstkie lubią :P

Gość Kamuśka
Przedewszystkim nie mieć tremy a dalej to już sobie poradzicie !!!!!!

Gość Szcześliwy
Mój pierwszy pocałunek miał miejsce kilka dni temu(oczywiście z jezyczkiem). Na koniec spotkania daliśmy sobie buziaka w usta. Gdy juz sie odwrucila i chciała iść do domu delikatnie złapałem ja za ręke i powiedziałem ze chce ja pocałować. Zamknołem oczy i wtedy zaczołem ją całować. Delikatnie, ale namietnie. Wyszło całkiem dobrze...

Gość ROSOL MASTER
JA TO ROBIE POPROSTU. NA POCZATKU TRZYMAM JA DLONMI ZA TWARZ DELIKATNIE SIE PRZYBLIZAM I NAMIETNIE CALUJE.. ALE FAKT TO KWESTIA CZASU I TRENINGOW. CHOPIE JAKBYS MIAL ZE 16 LASEK I CALOWAL SIE Z KAZDA OK 8-20 GODZIN NA MIESIAC I BYL Z KAZDA 3 MIES TO POLICZ.

Gość Sylwia - zakochana w tańcu
ja też nigdy się nie całowałam, gdy powiedziałam o tym otwarcie chłopakowi to pomyślał jak taka dziewczyna jak ja sie nie całowała teraz mamy kursy całowania ja i on jest super nabieram wprawy ;D pozdro

Gość 7337
nie trzeba sie uczyc... ja kiedys tez nie umialam.. choc moze tak mi sie tylko wydawalo- gdy dojdzie juz do pocalunku sam bedziesz wiedzial jak to robic- to kazdy umie :) pozdrawiam

Gość Gladi
elo. tez mam problem dziewczyna mi mowi ze mnie Kocha a ja tak naprawde nie umiem sie jej spytac czy chce sie calowac :(( juz sie keidys calowalem ale teraz ona jest wyjatkowa naprawde ja kocham poprostu nie wiem jak to zrobic :

Gość wws
jak tak patrze na wypowiedzi Wasze to sie zastanawiam czy jest ktos kto czuje ze mu pierwszy pocałunek nie wyszedł??

Gość przystas
jak mam sie stać odwarzniejszy .Wscydze się pocalować dziewczyne czy coś takiego.Pomuszcie dajcie jakieś rady

Gość Robertuś
Pamietam mój pierwszy pocałunek... Ona miała juz chłopaka przede mną, ale ja nie miałem nigdy dziewczyny co za tym idzie - nie całowałem sie nigdy... Staliśmy na dworze, było już ciemno, ona musiała wracać do domu... Obiąłem ją, pocałowałem w policzek, raz, drugi... spojrzałem delikatnie na nią, w jej oczy, zbliżyłem sie i pocałowałem! Tak nawiasem mówiąc nerwy zdradzało dygootanie nóg hehe ;] Do czego zmierzam: Każdy albo umie całować albo nie, i z własnego doswiadczenia wiem, że to sie po prostu ma. Trzeba sie wczuć, tzn.: zamknać oczy, objąć ją w talii, można też przesunać ręke po pleckach, "pomyziać" po szyji, wpleść palce między włosy... nie łapać za pupe czy piust (*nie wspomne o miejscach bardziej intymnych) - szanuj swoja ukochaną! Jeśli chcemy uzyć jezyczka nie wpychamy go na maxa, bo udusimy a pocałunek zakończy sie zgonem hehe - nie dosłownie ale w przenośni no i czasami na twarzy ;P Lekkie musniecia końcem jezyczka po jej ustach czy nawet jezyczna są miłe. Całujemy przewaznie lekko "ssac" dolnąlub górna warge (lekko, czyli jak oparzony paluszek ;P ). Mamy zamkniete oczy, lecz oczywiste jest, iż chcemy spojrzeć więc leciutko uchylamy na momencik oczka ;] gapienioe jest dość dziwne w tej sytuacji ;] - nie trzeba tego pisać żeby to wiedzieć - chcąc jak najlepiej dla tej drugiej osoby samemu sie wczuwa i całuje na swój własny, wyjatkowy, piękny sposób ;] pozdrawiam

Gość sweet girls
J aTeż Mam Chłopaka Już 3 I jESZCZE a NI rAZUY sdIę z nIM Całowałam Co Mam Zrobisc