Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość wszedzie dranie
hehe.ile będow..sorrki..za szybko pisze..i mi sie literki placza

Gość SKurwibonk
Człowieku pełny luz,przytulacie się i bah już całujesz dziewczyne.Możesz delikatnie włożyć jej język do buzi.Lub potrenuj na kostce od nadgasrtka jak zrobisz to w praktyce raz zobaczysz że to nie trudne i bardzo przyjemne..pozdro i powodzenia!!

Gość kolokolo
nie przejmuj sie chlopie:)ja dwa dni temu pocalowalem pierwszy raz dziewczyne:)tez balem sie ze nie umiem,a...jednak okazalo sie ze umiem:D 3m sie:)

Gość wujek wielkie m
pocałunki to rzecz której nie da się nauczyć...przynajmniej moim zdaniem . po prostu to musi być ta chwila...

Gość amsek
wiecie co opowiem moją chistorie zdazyła sie na serio i jeszcze trwa jak zobaczyłam jednego chłopaka to zemdlałam na jego widok on zadzwonił na pogotowie powiedziałam ze sie zle czułam potem sie kolegowalismy jak sie w nim zauroczyłam a moja przyjaciułka powiedziała ze on jej powiedział ze sie wemnie buja pewnego dnia odprowadził mnie i chciał buziaka no i ja nie wiedziałam oco mu chodzi więc nactawiłam mu policzekl i on mnie pocałował w usta zanim ja sie skapłam oco mu chodzi by ło za puznoi poszłam potem ok powiedział mojej przyjaciułce ze nie umiem sie całować potem sie do niego nie odzywałam przez 2 tygodnie i teraz sie pogodzlismy i mój pierwszy ra zposzedł tylko niewiem czy t o dobrze wyszko teraz mówi ze jestem fajna i tepe ostatnio bylo mi zimno i on sciągnoł kurtke i pod tą kurtką miał krutki rękawek a był snieg powiedziałam ze by tą kurtke ubra i ją ura za to mnie przytulił podobno on chce mnie poprosić o hodzenie bo moja kolezanka mi powiedziała ze on jej to powiesdziuał i niewiem czy ona mnie nie kłamie widziałam jego w4 dziewczyny i one takie maniury i tp a on sie wemnie zabujam niewiem czy w to wiezyc pomuzcie

Gość niewidzacy
@UP kolezanka moze klamac, ale to ty powinnas wiedziec czego on od ciebie oczekuje.. jesli ty takze cos do niego czujesz to sprubuj mu to jakos okazac.. czas pokaze ;) @a propo calowania... Widzisz.. ja tez dopiero co znalazlem sobie pierwszqa dziewczyne, mam 18 lat i widzisz.. kiedy pierwszy raz sie calowalismy to kompletnie nie wiedzialem jak to sie robi, ale to przychodzi samo.. kilka razy i umiesz calowac tak jakbys tego chcial.. po prostu musisz ja kochac i to wystarczy, zobaczysz .. i powiem tyle. TY TO UMIESZ tlyko musisz to wkoncu zrobic.. Pozdroo -.-

Gość zadi17
www.spinka.yoyo.pl - najlepszy serwis młodzieżowy, w którym odpowiadają na "trudne pytania" - polecam :* :)

Gość ele20
miałam chłopaka to mnie zawszye opslintał (fuj) a rok temu poznałam takiego jednego ktory teraz wlasciwie mnie nauczył całowac-sama roskosz, chociarza casami ja mam małą wpadke, z czego zamiast sie wstydzic hehotam na całego(smieje sie)

Gość Zakochany Na Całego
Ja mam najpiękniejsza dziewczyne na siwecie, coprawda mamy po 15 lat ale pierwszy raz calowalismy sie 2 tygodnie temu, bylo extra, tylko ze u mnie bylo podobnie, ona miala juz wile chlopakow a ja mialem pierwsza dziewczyny(ją), było extra, a ty nic sie nie mart jesli twoja dziewczyna cie kocha i zna ci dobrze i sobie ufacie to nic sie nie stanie zaufaj mi

Gość Zakochalem Sie
Hey. Do mojej szkoly chodzi pewna laska, bardzo mi sie podoba, ale jest odemnie wyzsza ok. 5 cm ale jest mlodsza o rok. Co mam robic piszcie. Ona jest chetnie nastawiona na zwiazek ze mna ale ja niewiem czy koledzy nie beda sie zemnie nabijac jak z nia bede hodzil.

Gość emo ziomalek
Ja też mam problemy z całowaniem się jescze tego nie robiłem pomóżcie mi pisac na emo1995@vp.pl lub emil1997@tlen.pl

Gość jajkokokoko
ja z moim chłopakiem calowaliśmy sie w dupe i tak sie nauczyliśmy było boskooo polecam ten sposób jest sprawdzony i to świetna zabawa

Gość Dobry w .....CAłusach
Witam wszystkich !! Moim Zdaniem całowanie to bardzo prosta sprawa . Mój pierwszy raz był rok temu Wyglądało to tak ze nie umiałem sie całowac i bardzo sie obawiałem pocałunku ale niepotrzebnie !!! Moja dziewczyna dawała swe znaki ze chce sie pocałowac wiec lekko przyblizyłem sie do niej i krótki buziak przemienił sie w cos pieknego !!! Dla tych co jeszcze nie całowali polecam i musze powiedziec to niesmowite uczucie :) :) :) !!! Pozdrawiam Wszystkich :*:*:*:*:*:*:**:* Michał S. :)

Gość jacobs
a ja mam 15 lat i mam dziewczynę co ma 14 i jakoś narazie ją tylko przytulam ale nie całowałem się jeszcze z nią a ona nie wiem czy nie odsuwa się odemnie . ippRSepraszam że się wtryniłem >

Gość Rafalek
Nie wiem czy ta dyskusja jeszcze trwa, ale sie wypowiem. No wiec, nauczylem sie calowac z kolezanka, nie byla moja dziefczyna ale ja o to poprosilem. Balem sie potwornie, za nic nie moglem wysunac mojego jezyka :P To samo przychodzi. Jesli tak rozmyslasz nac calusem, to co bedzie jak zaczniesz myslec o kochaniu sie z nia?! Chyba ze masz 12 lat to nie polecam :P Po prostu ja pocaluj, jak zwykly calus, puzniej musnij jej warge jezykiem. DELIKATNIE! Nie nachalnie. No i teraz jej rola, bo powinna zrobic to samo, jak nie zrobi.... to cos wymyslisz :D

Gość KOSINI
Dobra porada na początku przytul sie do niej w okolicach szyji.. nastepni powolutku posmyraj ustami po policzku i tak gdy dojdziesz do ust ni otwieraj ich poczekaj co ona zrobi jesli sie oburzy ale watpie w to :P:P otworzy usta i zaczyna sie zabawa:D:D najlepiej zaczac od dolnej wargi no juz tłumaczyc niemusze co masz zrobic jesli bedzie chciała dłuzej to delikatnie przy nastepnym zetknieciu wysun jezyk przed wargi no i kazdy juz załapie POZDRO PISAŁ

Gość bartek mistrz w całowaniu
wiecie co, powinniscie do niej podejsc i ja pocalowac tak jak ja to zrobiłem ale to ma byc pocalunek z jezyczkiem tak jak ja ją pocalowalem

Gość biedna dziewczna
Hejka wszystkim! Przepraszam ,że się w trące ,ale proszę na moje pytanie też odpowiedzcie: mam 12 lat i zaczęłam się już martwić jak się całować! Ja kompletnie nic nie rozumiem!!!Proszę o radę błagam !!!!!!!!!! Ja już tak bym chciała znaleźć chłopaka a nie wiem gdzie go szukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***POMOCY***

Gość ihaaa
jak calowac... myslalem ze wiem, myslalem ze umniem... mialem troche dziewczyn... teraz jestem z kobieta od siebie o 6 lat starsza... pocalowac ja chcialem... ale ze tak powiem nie wyszlo mi to tak jak chcialem :D sam sie rozesmialem... dobrym wyjsciem jest pieszczenie ust... pocierasz swoje wargi o jej... \"lapiesz\" przeciagasz swoje o jej pomagajac se jezyczkiem... to co pisze dobre jest na nieudany kiss ;)

Gość ihaaa
a Ty dziewczynko...nie szukaj sam cie znajdzie...czas na zwiazek masz na pocaunki tez... spokojnie :]

Gość polonez
A o co chodzi z tym ślinieniem??

Gość ziomm
Mam takie pytanko: Czy podczas pocalunku z jezyczkiem trzeba ruszac ustami??

Gość merlin kolki
ale się uśmiałam to ostatnie pytanie też jest zabawne:)

Gość remedioska
Ja mam pytanie, troche śmieszne, ale zalezy mi na odpowiedzi. czy jak facet wkłąda język dziewczynie, to ona też jemu jednocześnie???

Gość szczepek
tego nie wiem, ale przeważnie tak się dzieje(o ile dziewczyna chce) ja miałem śmieszną historię. przchodziłem kiedyś ulicą i usłyszałem trzask! odwróciłem się i zobaczyłem, że jakaś dziewczyna leży na środku drogi - potrącił ją samochód. wpadłem trohę w panikę, tamten gościu uciekł, a ulica była pusta, bo było juz po północy. podbiegłem do tej dziewczyny, ona była przytomna, zadzwoniłem po karetkę. pytałem jak się czuje co jej jest itp. ona leżała i nic nie mówieła,tylko zwijała się z bólu. karetka przyjechała, lekarz zapytał, czy to znajoma, odpowiedziałem, ze nie. miesiąc później przechodziłem w tym samym miejscu, mijałem kilka nieznajomych dziewczyn. jedna z nich powiedziała: "Mogę cię prosić na chwilke?" rozpłakała się i dziękowała mi - ja jej nie poznałem, okazało sie, że to ta potrącona dziewcyna. od tamtej pory spotykaliśmy sie, a od miesiąca jesteśmy razem. większość z was pewnie nie uwierzy w tą historię-nie musicie. my naprawdę się kochamy i sądzę, że tylko wtedy pocałunki "wychodzą", gdy oboje tego chcą i cos do siebie czują.

Gość kilerek
nie no to wszystko co tu jest pisane stary za bardzo Ci nie pomoze bo i tak wszystko potoczy sie inaczej i bedziesz ja calowal tak jak bedziesz chcial.....te cale cwiczenia i inne pierdoly to lipka :) wez sie nie stresuj .... poprostu na poczatek moze pocaluj ja w policzek i zostan blisko , i zacznij zblizac sie do jej ustek...przeciez czytanie tych calych pomocy raczej ci nie pomoze ..... i nie zwracaj uwagi na komenty podobne do tego z tym autem smiechu warte ..... zobaczysz jakos ci pojdzie ........ i przede wszystkim NIE STRESUJ SIE I BADZ WYLUZOWANY :) pozdrawiam

Gość Freddie
Dokladnie tak! Nie wazne ze sobie cala sytuacje przemyslisz, co i jak, jak nadejdzie ta chwila to wszystko zapomnisz i skupisz sie na tej chwili :) tez tak mialem , ale zobaczysz - jak dotkniesz jej ust to dostaniesz natchnienia..;)

Gość neeelaaa
poćwicz z poduszką :

Gość elooo
dzięki za radę może wkoncu mi się ją uda pocalowa. Do tej pory nigdy nie próbowałem się calowac