Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość m0dy
Witam! :) prosze o szczegółowe opisanie jak "to" zrobić :P prosze o odpowiedzi nie typu " to samo z siebie wyjdzie" :P PS: zgóry dziękuje:)

Gość słodziuuuutka21
No jasne. Robertuś ma rację.Powiesz jak było... Żyć się teraz nie chce mi ... Kamilstn94 możesz jedynie się za mnie pomodlić :P przyda się serio...

Gość Robertuś
Zacznę tak... "m0dy", zadajesz znów to zamo pytanie co osoba poprzednio... zanim zadasz je raz jeszcze przeczytaj co ludzie wczesniej pisali. Podpowiem Ci - na stronie 4 są te kluczowe porady, miedzy innymi moje i "słodziuuuutka21", a propo... O co chodzi z tą modlitwą? Czyżby cos było nie tak? Jeśli to odczytasz "słodziuuuutka21" wiedz, że czeka już na twoim mailu wiadomość ode mnie... nie wiem o co chodzi ale chce pomóc. pozdrawiam

Gość Robertuś
...i jeszcze jedno, mówcie po polsku nie po "polskiemu"... nie piszcie takich cwaniakowatych: "jak sie -->"TO"

Gość Robertuś
(dokończe) --->"TO"

Gość Robertuś
...robi! nie dorosłeś do otwartego mówienia o pocałunku, do samego pocałunku trudno będzie dojść. jest to uczucie, miłość, namiętnośc, delikatność ale i spątaniczność! wiec to nie jest byre robienie tego. takie mówienie mnie od razu denerwuje...

Gość Robertuś
Bym sie nad tym poważnie zastanowił "m0dy"... To troche cwaniactwo z potrzeby mi sie zdaje a nie bezradność w byciu dobrym. Szczerze - moje czy czyjekolwiek rady mało sie przydadzą, bo ja czy ktoś inny - ktokolwiek, całuje inaczej. Wiec i tak sam musisz postarać sie o inwencje własnej wyobraźni.... to tyle. pozdro - i nie gniewaj sie tylko...

Gość kamilstn94
Ok..:D Opowiem jak bylo:) A za Ciebie slodzuuuutka21 bede sie napewno modlil:) :)

Gość Bartek72775
ja tez nie dawno calowalem sie pierwszy raz , bylo super a wcale tak zle mi nie poszlo :)

Gość Bartek72775
W koncu czytalem wasze rady :D

Gość Robertuś
Wiesz co "Bartek72775", i wypowiedź: "bylo super a wcale tak zle mi nie poszlo", to troszke za mało i jeśli byś miał czas, napisz ze szczegółami jak sie czułeś, co robiłeś, to doświadczenie pomoże wielu innym, którzy borykaja sie z tym kłopotem... ;-]

Gość kamilstn94
Kur**! i Huj bomvki strzelil, Choinki nie bedzie! Zerwalem z laska:((

Gość słodziuuuutka21
Oj... Ale O co Wam poszło?Może da się to naprawić?Kamilstn94 spróbuj...Jeżeli czujesz się winny,przeproś...Nawet to byłby idealny moment do waszego pocałunku...Ale nie wiem na czym stoisz...Napisz może z Robertusiem pomożemy :-) PS Robertuś nie ma cię ciągle na GG :P

Gość Robertuś
Rozmawiałem z "kamilstn94" i myslę, że juz wie co ma robić. Powinno tak czy siak byc dobrze a co do gg... Napisz "słodziuuuutka21", jestem przeważnie na niewidoku...

Gość kamilstn94
heh:) Pewnie wiem co zrobic:D Ty Robertuś zawsze jestes na niewidoku:) Jedynie po 23 na dostepnym:D

Gość słodziuuuutka21
Wiedziałam :P Chłopaki to zawsze wszystkow tajemnicy :P Ale to db ;) pozdrawiam ;) PS Robertuś napisze , napisze ;))

Gość kamilstn94
co napisze napisze??:)

Gość El loco oko
Ych...nie wiem jak zacząć :P a wiec przeczytalem uwaznie wszystko...i nigdzie jednak nie ma tego o co mi chodzi,tj. Jak juz dojdzie do pocalunku,nasze jezyki sie spotkaja to co dalej...? xD. Nie chodzi mi o wyklad typu 'to samo wyjdzie' bo rownie dobrye moglbym gryzc ja w jezyk nie wiedzac kompletnie o co chodzi...wiec prosze dokladnie :) pozdrawiam naszych ekspertow-robertusia i slodziutka21 :)

Gość Robertuś
A wiec zaczne od tego że ze mnie taki ekspert to nie jest heh, ale to miłe. Po prostu doradzam z perspektywy własnych doswiadczeń. Podobno umiem panipulować psychiką i wykorzystuje to w dobrych celach... (sam nie wiem też o co w tym chodzi heh) ale mniejsza. Nie o mnie piszmy ale o problemach. Tak więc "El loco oko" - szzcerze to (na prawde uwierz mi) zależy co dalej od tego, jakie kto ma upodobania i gusta. Ale nie załamuj sie, mimo wszystko cos tam powiem, doradze, postaram sie przynajmniej... A więc mówisz, że początek, tak, ale nie od razy ten jezyczek... Lekkie musniecie w usta, chwila przerwy (2 sek.), senne spojrzenie, kolejny pocałunek, usta na centymetr, góra 1,5cm - w roli ścisłości - otworzone (wiem, to zabawne, ale w praktyce tak jest). Głowa lekko przechylona, ona w prawo, on w lewo, badź na odwrót (chodzi o to że w przeciwnych kierunkach) - ale nie o 90 stopni: " :* " heh, tylko lekko... moze z 20, 15 stopni xD - tak żeby noski sie styklały ... Po kilku sekundach całowania, może inaczej - po kilku juz pojedyńczych pocałunkach, moze w całosci ich być mhm.. 10, lekko języczkiem dotykamy wargi (wygodniej jest z górną). Wsuwasz język troszkę głębiej, ale nie tak bardzo. i tu sie zaczyna. Przecież nie położysz go i nie bedziesz czekał aż sam ożyje! heh... całuj za każdym razem delikatnie go wsówając, i lekko ocierając go o język 2 osoby. To nie będzie monotonne kiedy dodasz wiele czynników takie jak (i tu istitne) DŁONIE. Ręce nie powinny być w bezruchu. Delikatnie i czule mozesz przesówać po pleckach, po czyi, za uszkiem, policzku - Bardzo miłe jest też lekkie dotknięcie opuszkiem palca ust miedzy pocałunkami. Lekko przesuń palec, po 2 sek. dalej całuj. To jest takie miłe ponieważ usta są mocno unerwione i każdy delikatny nawet dotyk odczówają bardzo wyraźnie. Jednym ujmujacym wszystko zdaniem, dłońmi "myziasz" po ciele partnerki. 2 punkt (równie ważny) to głowa. Nie powinna być sztywna, tylko miękko "osadnona". Podczas pocałunku mozesz zmieniać jej położenie lekko przechylając w te czy dróga strone... Oczy - zamkniete! Nie lamp sie, bo to po 1 peszy a po 2 nie wypada... Czasami lekko uchylić oczy, LEKKO, i spojrzeć na krótką chwile można... Ślina - a wiec jej sie troche gromadzi w buzi. Mam nadzieje ze sie nie brzydzisz śliny partnerki xD ... Jeśli jej juz bedziesz miał troche w buzi, to pomiedzy pocałunkami przełknij. Twoje ciało nie powinno byc sztywne, powinieneś sie rozluźnić. Co do samych ust można całować w górna lub dolną wargę, nie koneicznie cały czas jezyczkiem. Możesz nim jak juz nadmieniłem dotknąć warge, koniuszej języczka... mopzesz to zmieniać. Mozesz też kombinować. Kiedy stoicie nie ma zbyt wiele do zmian, moze jedynie oprzeć się o ściane lub nią oprzeć o ściane. Na łóżku kiedy siedzicie możesz zrobic tak, zeby usiadła na Twoich kolanach, mozesz siedząc obok, możesz sie zsunać i położyć... Mozesz jeszcze bardziej cudować, i pocałować ją do góry nogami, leżąc w przeciwnych kierynkach, np. na podłodze czy na kocyku podczas pikniku xD ... Jeśli Cos jeszcze nie powiedziałem co byś chciał usłyszeć "El loco oko", to napisz bez zwłoki ;] również Cię pozdrawiam i... zaden ze mnie ekspert xD

rzeczywiscie robert zaden, z ciebie ekspert ;) wpis najlepszy ze wszystkich w tym watku, sadze ze z taka fantazja i doswiadczeniem powinienes wziac przyklad z Watsjajana i maly traktat o milosci skrobnac ;) swiatowy bestseller jak w banku. a tak powaznie to chyba kazda kobieta szuka takiego faceta z wyobraznia :)

Gość kochanek elfa
ostrożnie hiv czuwa

Gość Robertuś
Zgadzam sie co do stwierdzenia, że o HIV czy AIDS warto rozmawiać, ale to nie ten kacią moi drodzy xD My tu piszemy o pocałunkach a nie o seksie... tak propo "niebanalnazuzanna", czy ten tekst o orbicie :P nie jest czasem z jednego z utworów O.S.T.R-a? heh

Gość Robertuś
...sory za pomyłke, powinno być nie ten kącik moi drodzi xD przepraszam. A tak propo "niebanalnazuzanna", to o tym światowym bestsellerze, powiedziałaś, żeby mi było miło czy zeby mi ublizyć?

Gość Robertuś
Ja w przeciwieństwie do niego jestem młodszy - to raz. Dwa to to, że ten kącik tematyczny powstał z myślą o całowaniu nie o seksie, po trzecie Nie pisze wogóle o seksie, zwłaszcza o pozycjach seksualnych, ponieważ sądze że do tego jeszcze nie mam odpowiedniego wieku (nie wiem jak Ty "niebanalnazuzanna") to po czwarte. Piąty element PRZECIW temu bedzie po prostu, że napisałaś dopiero 3 posty i chyba pomyliłaś tematy, a szóste i ostatnie to to, że głodnemu zawsze chleb na mysli. Ja odebrałem to za obraźliwe, i jeśli czujesz niesmak (tak mi sie zdaje) do tego, iż staram sie pomóc, to bardzo mi przykro...

Gość Robertuś
Do Watsjajana nie mam nic, ale nie jestem jak on i jak nikt inny... to tak pozatym...

co ty sie kurna irytujesz? naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem (bo liczyc do 6 potrafisz dosc sprawnie, jak nam zreszta udowodniles), wtedy pogadamy. poki co nie zamierzam tlumaczyc tobie swoich postow jak krowie na rowie, lub jak pewnie wolisz na chlopski rozum. zaraz pewnie wylecisz z tekstem ze to watek dot. \"calowania\" wiec nie mam sie na tobie wyzywac jezeli mam gorszy dzien, tylko ze ja nie mam gorszego dnia, po prostu irytuja mnie tacy jak ty, ktorzy biora wszystko zbyt doslownie i odbieraja jako atak w ich kierunku.

Gość Robertuś
...coś jeszcze? xD