Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość roszi13
Hej mam13 lat i sie jeszcze nigdy sie nie calowalem pomyslalem ze czas sie wkoncu nauczyc.:) Prosze napiszcie mi jakies porady:) Bylbym bardzo wdzieczny jakbyscie cos napisali. Acha i jeszcze jedno Jest taka fajna dziewczyna w mojej szkole ktora mi sie podoba ale ja jej nie:( Mam pytanie co mam zrobic zebym ja spodobal sie jej???:) PLEASE NAPISZCIE JAKIES PORADY:P

Gość roszi13
Hej mam13 lat i sie jeszcze nigdy sie nie calowalem pomyslalem ze czas sie wkoncu nauczyc.:) Prosze napiszcie mi jakies porady:) Bylbym bardzo wdzieczny jakbyscie cos napisali. Acha i jeszcze jedno Jest taka fajna dziewczyna w mojej szkole ktora mi sie podoba ale ja jej nie:( Mam pytanie co mam zrobic zebym ja spodobal sie jej???:) PLEASE NAPISZCIE JAKIES PORADY:P

Gość roszi13

Gość Robertuś
"roszi13" więc to, że masz 13 lat nie oznacza że musisz sie zacząć na mus nauczyć całować, tak jak kilka porad wcześniej to że sie ma 20 lat nie znaczy też, ze sie nie całowało - to juz wstyd... NIE! Tu jest troche błędne koło - otóż czas na pocałunek nadchopdzi sam i nie trzeba a nawet nie powinno sie go na siłę szukać...! Co do porad "roszi13" musze Cie lekko skrzyczeć, bo to co chciałbyś wiedzieć jest juz napisane na poprzednich stronach. Ale nic nie szkodzi - zawsze możesz przeczytać to i owo i ewentualnie zapytać o coś bardziej konkretnego - bo według mnei jest tu bardzop dużo na temat pocałunku i 2 razy tego samego nie bede pisał :P a co do powtarzania sie, czemu napisałeś to samo "roszi13" aż 3 razy? hehe xD

Gość Milutki16
Posłuchałem waszych rad i sie udało.........jesli nie umie sie całować to dziewczyna poprowadzi i jak bedzie kochała mocno to jeszcze sama wybierze momęt rzeby pocałowac.THX

Gość Milutki16
a tak pozatym to wiek 13 lat to dla mnie jeszcze jest za młody zeby caloowaac z jezyczkiem albo lizac...za młody jestes i nie wiesz co oznacza kochac jeszcze

Gość Robertuś
Ciesze sie ze te porady pomogły ale nie jestem zadowolony co do sugestii, iż jak ma sie 13 lat jest sie niezdolnym do milosci bo nie wie sie co to jest... To ze jest ktos młodszy nie oznacza ze trzeba traktować go jak szczeniaka... To nie jest mile...

Gość Milutki16
nie muwie żeby go traktować jak szczeniaka odrazu....ale kiedy miałem 13 laat to sie niby "zakochałem" i myslalem ze to ta jedyna i co zyciała mnie przyszła kolejna i tak wyszło jak wyszło....to tylko moje zdanie.

Gość Robertuś
"Milutki16" w wiekszości masz racje, bo ten wiek jest jeszcze młody i Bóg wie co i jak.. ale nie zkreślajmy nikogo. Niech uczą sie na błędach ale byle ich nie mieli. Życze tego wszystkim....

Gość Milutki16
Ja nie chce nikogo skreslać......a ten portal o ile sie nie myle to jest do tego żeby tych błedów nie popełnic.....ale tez jesli bedzie sie słuchac za duzo innych ludzi to sie tak stresuje ze wogule sie nikogo nie pocałuje....ja wczoraj spotkałem sie z dziewcczyna "juz moją" i nie myslałem o pocalunku.Ona mnie kocha ja ja tez i ona sama mnie pocalowała ...także "roszi13 " nie mozna napisac żadnych porad do tego jak sie całować bo to juz umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Gość koleszka
dokladnie, kazdy to potrafi. Ja swoj pierwszy pocalunek przezylem wczoraj, [w wieku 18 lat]. Spiety bylem strasznie, myslalem ze zemdleje :P powiedzialem jej wporst ze nigdy nie mialem dziewczyny, strasznie mi sie podobasz itp :P:P , potem powiedzialem ze chcalbym ją bardzo pocalowac ale nigdy nie robilem i nie potrafie.. no ale pocalowalem co i raz ze smiechem pytalem czy nie ma dla mnie jakis porad i czy wszystko robie dobrze 'pani profesor' ;D kiedy bylo juz po powiedziala ze jej byly tak dobrze nie calowal.. ;) wiec stresowac sie bedzieta, dopoki sie nie pocalujeta :D pozdro

Gość Milutki16
No wiessz "koleszka" ja wczoraj przed spotkaniem tez sie stresowałem ale zaczołem 3 godziny przed ogladac igrzyska i zapomniałem o całowaniu a jak juz nadszedl czas spotkania to myslałem tylko o niej i ona mnie pierwsza pocałowała i dalej to sie samo potoczyło.......z gorki

Gość Dominika 232
Ja mam już chłopaka.Jest z Londynu i ma naimię Ron. I mam wskazówkę dla dziewczyn-Jeżeli jesteście pod twoim domem i stoicie w milczeniu \jeśli masz przy sobię torebkę\to upuść ją .Tak upuść ją.Sama to zrobiłam chociaż to było niechcący.umnie było to ze razem się schyliliśmy w tym samym momęcie i walneliśmy się w czoło każdy z nas przepraszał.i kiedy wstaliśmy to dalej się potoczyło tak jak pwinno być.tylko jak chcecie sie całować to najlepiej zacznijcie Odczegoś klasycznego tak jak było w moim przypadku wtedy wasza miłość Zaowocuje jeszcze bardziej. Muszę kończyć ale życzę miłego wieczoru dla was PPPPPSSSSSS. Jeśli jesteś chłopakiem to radze jeśli dziewczyna upuści torebkę to najlepiej żebyś ją podniusł.

Gość Milutki16
Dominika a jesli dziewczyna akurat nie ma torebki to co wtedy?? Albo jesli chłopak nie podniesie tco??

Gość Robertuś
...torebka, czy cokolwiek innego, myślę, że jak pisane wam pocałować sie to i tak to się stanie - nawet bez torebki wam szczezre powiem hehe

Gość jak całować
pomóżcie jak namuwić dziewczyne 13 letną żeby zrobiła loda

Gość Milutki16
Popieram "Robertuś".....przeznaczeniua nie da sie oszukac tak jak we filmach...;d a co do jak całowac to ile ty masz lat a pozatym ty jest temat jak całowac a nie jak robina loda czy jak namawiac nba loda;p...

Gość Robertuś
Co do tego loda - po******any chyba jesteś... jeśli masz mniej lat niż z 18 to powiem że jesteś dziecko i po***eb a jeśli ponad to powiem że pedofil i po***eb! Sry wszystkich za zachowanie... Tak na dłuższą metke to nie o lodach kanał ale doradzam tu wiec powiem: najlepiej daj jej ksiażke kucharską i kup maszynke do robienia lodów. Proponuje isć z tym na ulice to zarobicie na tym LOL

Gość Milutki16
Masz racje Robertus w pełni sie z toba zgadzam choc takie rzeczy sa drogie wiec lepiej kupic zwykłego kreconego smietankowego loda z jakas polewa......xD

Gość Robertuś
Tak propo przeznaczenia "Milutki16" - po co i najważniejsze, JAK mamy niby oszukać przeznaczenie, skoro my sami je tworzymy? To co sie stanie zależy od tego co juz teraz zrobisz... To są właśnie konsekwencje...

Gość Dominika232

Gość Dominika232
A popierwsze to ja mam 15 lat . A mój chłopak 16 .Jak chcecie wiedzieć.

Gość Dominika232
Mój chłopak popierwsze jest z Londynu.A nasi chłopacy za grosz rozumu czasami nie mają.Za przeproszeniem. A jeśli dziewczyna nie ma torebki to ja już mogę nie wiedzieć Do zobaczenia :D XD

Gość Dominika232
Mam jeszcze jedną propozycję jeśli ktoś zna dziewczynę i się zakochał w niej ale nie ma odwagi tego powiedzieć a ona otym nie wie. To można napisać list miłosny i wyznać (dziewczyny to lubią sama otym wiem)!!!!!! :X Papa

Gość Dominika232
i mogę nawet napisać jak to jest bo się też nigdy nie całowałam a to co wcześniej napisałam to było o moim pierwszym pocałunku. Heehehehe ale jeśli nie chcecie to papapa

do wszystkich lampucer - zdejmujesz facetowi majtki, klekasz, bierzesz w calosci ale nie gryziesz a na koncu polykasz.po skonczonym zabiegu przepraszasz ze zyjesz i idziesz ugotowac obiad

Gość namietna
Dlugo i oczywiscie NAMIETNIE:):):):*

Gość Dominika232
Ale durnie widziałam nową stronę . w Kafeteri

Gość Dominika232
Popierwsze idźcie na całość. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHehehehehehehehe:] :p

Gość Robertuś
eee... "fiacik" -skad żeś sie urwał? LOL mee...! Wracając do normalnego tematu - "Dominika232", wedgług mnie każdy ma inne propozycje i nawet pewnie baadzrej pomysłowe. Ta torebka albo list to sczerze fajne, oryginalne pomysły.Chodzi mi o to że na tym sie inwencja twórcza nie kończy. Nieraz wystarczy spojrzenie w oczy i zamiast speszyć sie zapomnieć o Bożym świecie...