Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrr

mój facet ma zdjęcia swojej byłej w komputerze

Polecane posty

Gość bombelek*
mógł to juz dawno zrobic,jesli mu na tym nie zalezy!!faceci sa naprawde bezmyslni!Wiem co czujesz i,ze Cie to boli,bo mój ma pelno zdjęc swojej byłej,ale zrobione jak juz nie byli ze sobą i jeszcze sie przytulaja na tych zdjeciach,nadal mieszkaja pod jednym dachem,bo narazie pracuje w Londynie.W koncu sie wyprowadzi po roku czasu jak jestesmy razem,ale mówi,ze ciezko mu tak bedzie samemu w wilekim miescie,a co ja mam powiedziec,jak czekam na niego,tesknie,płacze,ze robi mi krzywde cała tą sytuacja itp. aha i jeszcze załozył sobie profil na randkach i chwali mi sie jak jakas laska do niego pisze!Boze,jak mnie on czasem denerwuje,chociaz przyznam,ze ostatnio bardzo sie poprawił i mam nadzieje,ze bedzie jeszcze lepiej bo chyba oszaleje,pozdrawiam

Gość wrrrrrrrr
ojej rzeczywiscie faceci sa czasem bezmyslni:( ale mowie nio ma te zdjecia trudno..powiedzial ze wykasuje..super!!jak wykasuje to sie nie bede czepiala:D

Gość mmmmmmmm
ja to bym najpierw mu zajzala do kompa i porownywla sie z tamtą. wiem! glupia jestem ale tak bym zrobila!

Gość wrrrrrrrr
ojej nie ma co sie porownywac po co??:)

Gość back up
pewnie facet mial back up i system recovery i po ostatnim formacie wgraly sie tez te zdjecia. albo dawno nie sprzatal w kompie. poprzygladajcie sie dokumentom w waszym kompie i sami zobaczycie ile giga smieci znajdziecie...

Gość lepiej by miał
gołe baby z internetu niz swoją ex.Bo to jest dla niej bardziej bolesne.

Gość wrrrrrrrrrrrrr
Gość brawo brawo
:) nio przykro mi ktos mi ukradl nicka wrrrrrr i sobie wkleja zdjatka :)luz jesli ci sie nudzi:) ale ci ktorzy czytali wiedza ze nie widzialam tych zdjeci i nie wkleilabym ich na forum:)

Gość myślimy że gdzieś już
to widzieliśmy, szczerze

Gość brawo brawo
hahahahahahaha

Gość a na czym kleczysz
to jakiś wentylator?

Gość brawo brawo
to nie ja wysylam te zdjecia:) ktos mi podpieprzyl nicka:) nio ale mozna sie posmiac:) tylko szkoda ze ktos sie bezczelnie z tego zlewa:/ a mnie jednak to troche trapi...:/