Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamorduję

MOJ FACET SIE BAJERZY

Polecane posty

Gość Mam nadzieje
Masz nauczke żeby nie czytac cudzej poczty ;-) i dowod na to ze twoja tez mozna czytac :-). Nawet pietro wyzej ;-). Ja sukinkot ! :-)

Gość zamorduję
zamorduję. SŁowo daję.

do autorki topiku: gdyby moja kobiet tak rzucała mięsem i była tak samo pojebana jak ty, rzuciłbym ją byle szybciej :P Ciebie też rzuci, bo nie jesteś kobietą, tylko jakąś wulgarną ścierą, póki co trzyma cię właśnie dlatego, że JESTEŚ MASZYNĄ SSĄCĄ, PIORĄCĄ I GOTUJĄCĄ. A nam się nie chce koło siebie chodzić :P

Gość a to ciekawe
to faceci kochaja tylko te ktore nie przeklinaja???

nie, ale szanujemy kobiety, które siebie szanują :P jezeli chodzi o autorkę... nie tylko o przeklinanie chodzi, tylko o całokształt jej pożal się boże \"dzialań\"

Gość a to ciekawe
to cale szczescie ze ja przy swoim udaje swiętą i nie przeklinam klne tylko jak go nie ma :P.

Gość a co zlego
W jej dzialaniach?? Ma racje! Ja tez nie chcialabym zeby moj facet sie bajerzył.

Gość bajerzy
hehe co to za tekst;)

Gość a kolega Robert
pewnie się ucieszy jak się dowie, że pół Polski nie tylko ma jego numer gg, zna jego wiek i miejsce zamieszkania, imię żony ( więc o identyfikację nie jest trudno) ale też czytało co on pisal w PRYWATNEJ rozmowie :-D Uwaga wszyscy znajomi tej idiotki co to wkleiła - uważajcie co do niej piszecie bo może się zdarzyć, że znowu poleci i wklei wasze wywody na forum.

Gość dziewczyno usuń ten topik
bo to żenada jest !!!!!

Gość alteaJA
NA NIC NIE CZEKAJ!!!!!!! CO TO KURWA MA BYĆ! JEST Z TOBA CZY Z TA ZDZIRA!!!!!!!!!!! KUJ ŻELAZO PUKI GORACE NA NIC NIE CZEKAJ, SORKI MOZE GO KOCHASZ ALE JAKI SKURWIEL!

Gość ohyda
jestem kobieta, ale to co tu widze, przyprawia mnie o mdlosci. Jak moze sie kobieta tak wyslawiac? Szanujcie siebie, a beda was inni szanowac. I blagam, nie ma czegos takiego jak sie bajerzy