Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wężyk z reklamy

wężyk z reklamy

Polecane posty

cześć. Na początku chciałbym się przedstawić. Pamiętacie relamę herbaty Tetley - takiej w okrągłych torebkach? To była reklama rysunkowa puszczana w TV jakieś 3, 4 lata temu. Bohaterami byli wnuczek z dziadkiem, którzy przeżywali róznorodne przygody. W jednej z nich obaj wybrali się do Indii - jechali na słoniu pośród herbacianych krzewów i dziadek pokazywał małemu świeże listki herbaty. W pewnym momencie spośród liści wyłonił się wąż i sycząc już wyciągał języczek w celu ukąszenia, gdy nagle został znokautowany przez dziadka. Zszkowany (wąż) zrobił taakie oczy i osłupiał. Ten nieszczęśnik to włąśnie ja.

Gość ciechocinianka
ale masz pomysły...dobre, pozdrawiam

Gość taka jedna puszysta
pamiętam :) listki zbierane z najwyższych krzewów

tak taaak, do tej pory boli mnie lewe oko a wytrzeszcz mi niestety został :( a grupy inw. nie chcą mi przyznać, mówią, ze wężom nie przysługuje ja jakoś nie spożywam tyc listków w żadnej formie - ani na surowo, ani gotowanych, dlatego nie rozumiem czym sie ci dwaj tak zachwycali. I jeszcze przez to stracilem okazję na kolację

Gość Herbaciany Krzew
No a ja bylam tym herbacianym krzewem....niestety moja kariera skonczyla sie na tej jednej reklamie

Gość słonik
motylem byłem, ale przytyłem..

wężyk z reklamy - nie rozumiesz bo nie spożywasz ;) może zacznij ......pić :O:O:O

wężyk z reklamy - może jednak się napij :) oszukasz głód -;) - a może tylko o nim zapomnisz... :O:O:O

myślisz, ze wężyki tak łatwo zapominają o głodzie? minęło już tyle czasu a ja wciąż pamiętam.. poza tym, czy to zdrowe? obawiam się, że nie, zwłąszcza przy moim stanie zdrowia. jeszcze całkiem osłupieję i oślepnę bez białka

wężyk z reklamy - a no bo widzisz wężyku, nieszczęśniku biedny , porwałeś się na dziadka z wnuczkiem,- ludojadzie jeden a trzeba było od jakiegoś zajączka zacząć polowanie.... nie miałbyś dzisiaj tego swojego naocznego problemu ;) ale spoko, niedługo przyjdzie wiosna, a z nią szansa na upolowanie jakiejś rosespanej jeszcze królicy :) a tymczasem, może spróbuj tej herbatki....przynajmniej ciepło Ci się od niej zrobi....

Gość juhas
hej, wężyki nie płaczą ;)

Gość zajączek szary
oto jestem ;)

Gość zajączek kicek
hej wężyk! a ze mną też porozmawiasz?