Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem co sie ze mna dzie

jestem cholernie smutna.....

Polecane posty

nie wiem - to jest chore! siedze w pokoju i placze! :((( cholernie mi smutno! :((((( nie wiem dlaczego... teraz to o czymkolwiek sobie pomysle, to mam wrazenie, ze to wlasnie rpzez to... a tak na prawde to nie wiem co mi kur** odbilo :(

Gość kkkkkkkkkkkk
masz depresję zimową nie przejmuj się to minie

mysle, ze to nie jest az tak powazne... nie mialam nigdy depresji :(

ja tez tak czasem mam ze siedze w pokoju i rycze,ale w moim przypadku wiem z jakiego powodu.moze Ty tez wiesz tylko sam przed soba boisz sie do tego przyznac? A moze to faktycznie tylko przez ta zime i niedlugo ci przejdzie.wypij sobie grzane piwo-mi zawsze pomaga na takie smutki:)

Piwo, ale w odbrym towarzystwie :) Bo upić się na smutno to najgorsze co można zrobić :)

oj.. takie dolki to ja mam czesto . To chyba przez ta zime...kiedy sie ona skonczy..?

tylko kulka w leb...

witam w klubie...ja tez dzis zaczęłam dzien wyjąc...a wczoraj go tak skończyłam:( nic mnie nie cieszy...nic mi sie nie chce...nie wiem co zrobić ze sobą...:( mam prawie 26 lat i nic mi sie nie układa tak jakbym chciała:(

Gość zaciekawska
Ludu wszyscy cierpimy z niedoboru słoneczka ;0

Gość ja tak uwazam
ja chyba tez mam depresje wlasnie...nic mnie nie cieszy i ciagle chce mi sie plakac!!! chce jzu wiosny , slonca bo dluzej tak nie wytrzymam:(

Gość zaciekawska
nie wytrzymasz to puścisz :):):):) Dlaczego zawsze jak ja mam dobry humor (co sie nie często zdarza) to wszyscy sie dołują??

Gość sweet kissess
Mnie też dziś wszystko wkurza i mam doła.Na chwilę zapomniałam,bo byłam na pizzy ale później znów dół.Tylko ja wiem dlaczego.W dodatku jeszcze mam kuźwa ciotę!

Gość smutno smutno smuuuuuutno
eh - jutro bedzie dzien spania i czytania ksiazek - nic innego nie robie!

W sytuacjach kryzysowych możesz: A) pójśc na spacer, pocwiczyc - ruszac się w kazdym badz razie; B) zjesc cos - tylko to ryzykowne... C) wybrac sie na terapie \"sloneczna\" D) znalezc sobie cos do roboty - i to jest baardzo dobre... Czlowiek jak jest zajety to tyle nie mysli, nie lazi po domu bezczynnie szukajac zarelka i nie plakulka tak raczej... Tylko mi się tam nie dołowac smutną muzyką!!! Spacer w południe, kiedy najwiecej słońca?

Gość smutno smutno smuuuuuutno
kurcze - dzieki :-) widze, ze znasz sie na rzeczy ;-) przy muzyce najwiecej placze...

Heh... A może i się troszke znam... Ale w kazdym badz razie z muzyką to trzeba ostroznie!!! Ja to w pewnym momencie w ogóle pesymistycznej praktycznie nie włączałam :) Zreszta to troszke tez przez skojarzenia chyba. Ale juz jest wzglednie ok :). Pozdrawiam! :* Możn też przeczyta jakąś optymistyczną książke, film obejrzec... Tylko to zalezy kto, bo można wyjsc z tego jeszcze gorzej...

A z tym jedzeniem i ruchem to podobno naprawde endorfiny, dopamina i te sprawy... :)