Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaelcia

WYBIELANIE ZĘBÓW

Polecane posty

Gość michaelcia

Dziewczyny, jakie środki (do kupeinia w sklepach tudzież aptekach) polecacie do wybielania zębów?? Szukam czegoś, co NAPRAWDĘ da efekt!!! Nie palę, nie piję wina, ale ząbki mam żółtawe od zawsze. Pomóżcie!

Gość trussskafka
Mi kiedyś farmaceutka w aptece powiedziała, że najlepszy jest sok z cytryny, ale niszczy szkliwo. Nie odważyłam sie spróbować.. :(

czesc :) ja tez mysle o wybieleniu zabkow, slyszalam ze paski blend-a-med sa dobre... ale znowu jak sobie pomysle... to po takiej kuracji zeby znowu sa nienaturalnie biale... wiec teraz przymierzam sie do kupienia wybielajacej pasty do zebow, podobno bardzo dobra, do kupienia tylko w aptekach - \"Blanx\" kosztuje ok 23 zl.

Gość zaciekawska
a moze ktoś próbował tego światła z telezakupów?

Gość zaciekawska
mam niemale suty i gumowego kurczaka barnabe :)

Gość michaelcia - ktoś mi zarezerwo
Ja próbowałam pearl drops - totalna kicha. Podobnie oczywiście wszystkie "wybielające" pasty stadardowe typu Signal. Nie wiem, czy po takich paskach faktycznie jest szansa na to, żeby zęby były nienaturalnie białe - dobrze by było, gdyby faktycznie tak działały (wówczas można byłoby regulować efekt czasem trzymania na zębiszczach). Piszcie, dziewczyny i dzięi za wszystkie opinie!

Gość AsiaDM
to uzywał ktos tych pasków Blend-a med ???? jest cos podobno do kupienia w aptekach od Colgate, uzywał ktos???Pozdrawiam@!

Gość Asturscja
A ja chętnie dowiem się o dobrych sposobach wybielania przez dentystów, w abinetach- bo jakoś tylko te do mnie przemawiają.

moja kolezanka kupila sobie ostatnio te paski blend - a - med i rzeczywiscie widze u niej roznice, jest ona dopiero w polowie kuracji. z tego co opowiadala po 3 dniach stosowania zaczely ja bardzo dziasla bolec, i teraz nie robi 2 x dziennie tylko raz dziennie a czasami robi 1 - 2 dniowe przerwy... co prawda bylo napisane w ulotce ze takie objawy moga wystapic... ale to chyba swiadczy o tym jak bardzo te paski za zrace ? jak myslicie ? pozdrawiam

ja byłam ostatnio na piaskowaniu zębów. Czyli usunięcie wszelkich przebarwien i osadów z zębów. Teraz mam zęby o 3 tony bielsze!!!!! wyglądają super!!:-)

Gość michaelcia - ktoś
A jeżeli zęby są OD ZAWSZE w takim kolorze kości słoniowej (rodzinne) to myślicie, że to coś da? Nie żadne przebrawienia, tylko barwa właściwa?

masz juz po prostu taki kościeć. Wybielanie pomoze ale tylko nieznacznie. Zresztą polecam zapytac sie stomatologa. On oceni.

Gość sc
yasmin Ile kosztuje piaskowanie i czy jest bolesnę?