Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaDzienne Lic.

Ile wydajesz studencie???

Polecane posty

Gość studentkaDzienne Lic.

Nio właśnie.Ile studencie/studentko wydajesz na czynsz za mc w miescie gdzie studiujesz??I ile na wyzywienie na tydzien??czy tez miesiac?? Bo mi na jedzenie za 4 dni(mam 4 dni zajęć) wychodzi około 60 zł... Nie głodzę sie,wręcz przeciwnie. No i plus czynsz 170 zł na mc. Do tego imprezki.... Na mc około 600 zł....Cos czuje ze za duzo...A wy??

Gość kikiki
Ja wydaję 350 zł co miesiac na oplacenie kawalerki(drugie tyle moj chłopak), ok 50 zł na inne rachunki, 25 na neta, 45 na miesieczny, okolo 300 na zarcie. Z jednej strony jestem zalaman ze tak duzo, a z drugiej i tak wiem ze mało, bo jak przyjdzie jakas impreza to musze wyskrobywac z dna portfela

Gość ja wiem ja wiem
wrocław mieszkanie 300 + rachunki jedzenia ok.7 zł dziennie kosmetyki-roznie,zaleznie od potrzeb imprezki ok. 200 zł na m-c

o matko ja mieszkam z rodzina tzn mamą, bratem i dziadkiem. Mam kredyt 242 miesięcznie, studie jednorazowo opłacam 1600 zł, zarabiam 1300 niecale i ciągle mam debet a wcale nie imprezuję:o

Na żywność mam 400 stówki na miesiąc, rodzice płacą rachunki. Pod koniec każdego miesiąca zawsze zostaje mi troche kasy, czasami nawet stówka :). Na imprezki raczej nie chodzę, bo jakoś ta forma spędzania czasu niezbyt mnie interesuje, czasami jakieś wyjście do pubu albo do kina/teatru.

Gość lacznie ok 2000 zl

2 pok mieszk, 600 zł do podziału z kolezankami doi podziału + 100zł rachunki do podziału...zarcie, hmm..to zalezy..40zł\\5 dni...dojazdy do dum..70zł\\miesiąc

ja wydawalam miesiecznie 220 na mieszkanie czynsz z archunkami, bilet 30 zl , dojazdy okolo 50 zl . jedzenie jakies 300 zl , imprezy ze 100, wydatki wlasne, nie licze ubran; tylko gazety, inne gadzety ze 100 papierosy, 80 zl , sama si ejuz gubie nie wiem jak przezylam studia to tylko dzieki stypendium motywacyjnemu i rodzicom :)

320 zl za akademik, dojazdy do szkoly ok 50 zl miesiecznie, reszta na jedzenie i ksera (dostaje miesiecznie 600zl)

Gość nnnnnniiiccccccccccccccc
nacelle czyli chcac nei chcac musisz sie odchudzac:)