Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość gosć 1
ja tez używam JUST FOR MEN i gdyby nie on byłbym w niezłej depresji mam 25 lat i cała siwa głowa tzn tak było przed użyciem tego specyfiku jest super. polecam wszystkim nie bójcie się tego. zamówiłem przez strone internetowa www.meskiewlosy.pl ale nie byłem pewien który wybrać i skontaktowałem się telefonicznie z nimi chętnie udzielają porad i super babka doradziła mi jaki odsiwiacz do jakich włosów a kolor tez trafiony. polecam naprawdę

Gość gość
A ja cwicze Rytuały Tybetańskie i nie musze sie martwic o siwe wlosy bo poprostu juz ich nie ma

Gość czarniejący czterdziestolatek
jak długo ćwiczysz te rytuały, jak szybko włosy wróciły do pierwotnego koloru, ile masz lat, jak długo miałeś/łas siwe włosy również zacząłem cwiczyć te rytuały, nie są łatwe, chociaz jestem wysportowany, po nich czuję się naprawdę dużo lepiej, polecam pozdrawiam

Gość werrr
czarniejący czterdziestolatek-Nie obraz się ,ale jesteś albo bardzo zdesperowany ,albo naiwny wierząc każdemu, kto się tu wpisze .Ten gość od rytuałów nachalnie zaspamował juz pół tematów zdrowotnych .Zresztą w tym temacie jak zauważysz również był dwa miesiące temu ,widocznie już mu się zaczynają mylić wątki .Każdy chciałby żeby pojawił się cudowny środek ,tymczasem nie ma czegoś takiego .Tybetańczycy też siwieją .Jesteśmy w podobnym wieku i osobiście ,gdy będę miał cierpliwość to wypróbuje płukanki z kwiatów nagietka .

Gość czarniejący czterdziestolatek
a czy ja napisałem gdzieś, że w coś wierzę, po prostu pytam gościa o szczegóły dotyczące rytuałów i siwych włosów skoro on pisze, że mu się powiodło, a co do płukanek od razu byłbym sceptyczny

Gość hairyPotter
Komentarz z rytuałami tybetańskimi dotyczył raczej wygolenia głowy na łyso, aby pozbyć się problemu z siwymi, przynajmniej tak zrozumiałem, bo "Gość" napisał, że już nie ma włosów... Tych co używają "JUST FOR MEN" poproszę o jakieś kolejne info (np. na ile wystarcza taki szampon, ile czasu ktoś używa ten produkt, czy nie robi się jakiś nieprzyjemny zapach, czy nie ma innych skutków ubocznych, )

Gość eRBe
Mam pytanie: dlaczego ten Lady Gracien 2000 jest tylko dla kobiet?

Gość Janmorka13
A ja polecam kolagen naturalny firmy Colway. Po niedługim czasie włosy ciemnieją lub po prostu wracają do swojej naturalnej barwy. Siwieją z powodu braku kolagenu, dlatego jak go dostaną wracają "do gry" :) Jeśli ktoś ma ochotę na szczegóły zapraszam na priv: dakini13@wp.pl

Gość przedczterdziestolatek
uzywam "Just for men" od roku, mam krotkie wlosy obcinam sie 1 w miesiacu i tak tez stosuje zaraz po obcieciu, nie ma zadnych skutkow ubocznych, to jest wlasciwie zwykly szmpon koloryzujacy do wlosow a wiec nie zawiera szkodliwego amoniaku, no i bardzo duza zaleta to aplikacja bo w 10 minut masz sprawe zalatwiona, najwazniejsze to dobranie odpowiedniego koloru, to ze farbuje tylko siwe wlosy to bajka, u mnie przez miesiac do nastepnego obciecia kolor utrzymuje sie caly czas taki sam (mam czarne wlosy i stosuje kolor brown-black 45, wychodza mi naturalnie tak ze jeszcze nikt sie nie zorientowal ze farbuje wlosy chociaz ja widze ze sa ciut ciemniejsze), duza zaleta to to ze nie farbuje skory glowy co przy krotkich wlosach byloby widoczne. jeszcze to ze po 2-3 tygodniach niektore siwe wlosy sie pojawiaja jakby akurat siwe tracily kolor a pozostale nie, dodam ze mam tak okolo 15% siwych na glowie

Gość Izzy123
daria20 jeśli masz osłabione włosy farbowaniem, to po żadnym pozorem nie powinnas uzywac produktów firmy pallete,( chodzi mi o farby i szamponetki), one bardzo niszcza włosy. Wiem, że każda farba niszczy, ale te z pallete są najgorsze. P.S mam 23 lata i mnóstwo siwych włosków zgrozo! :/

Gość gość
Nerwica silna

Gość adik 101
potwierdzam pierwszy raz zakupiłem ten odsiwiacz tez natrafiłem na www.meskiewlosy.pl i faktycznie efekt pozytywny murowany maja tem fajne filmiki który pokazują jak tego stosować pierwsze koty za płoty nic trudnego nie mam ani jednego siwego włosa polecam just for men to jest to,

Gość gość
a jak radzi sobie ten just 4 men z siwymi włosami, ja mam takie bezbarwne zafarbuje to waszym zdaniem? Testowałem ostatnio Goldwell men Reshade i nie polecam siwe jak były tak są, a mój naturalny kolor nieco ściemniał, nie tego się spodziewałem.

Gość gość
Polecam płukanie włosów w pokrzywach :) najlepsza pokrzywa jest z maja. Iść gdzieś i nazrywać trochę, następnie traktować (sposób użycia) jak mietę. Poczekać, aż ostygnie i spłukać po myciu. Jednak jeżeli nie jestesmy w stanie zerwać pokrzywy, można kupić w zielarskim sok z pokrzywy i pić 2 łyżeczki dziennie :)

Gość gość
"czarniejący czterdziestolatek gościu nie sprzedajesz Ty czasem farb do włosów, u mnie nie tylko włosy powracają do dawnego koloru, ale tam gdzie miałem, co prawda niewielkie, zakola wyrastają nowe włoski, które na początku delikatne jak meszek zmieniają się w coraz grubsze, po około 3 miesiącach niektóre już wyglądają jak właściwe włosy" Nie, nie sprzedaję farb. Dałem C**przykład McCartneya - to chyba wiarygodny przykład??? i sam jadam bardzo mało miesa (od kiedy pamiętam). Nie słodzę od kilkunastu lat.

Gość silvermen
just for men jest swietny, mi jedno opakowanie starcza na 5/6 farbowan. poprostu odlewam po trochu do miseczki, mieszam i nakładam. A farbuje raz na tydzien bo kolor płowieje. używam ciemy brąz pozdrawiam.

Gość gość
22 lata to powoli końcówka więc nic dziwnego, że siwe włosy się pojawiają

Gość Kubanczyk 20
DX2 na siwiejace wlosy nowy szampon co wy na to ? czy ktos próbował hmm.. podobno maja wrócić do czarnego koloru... ale nie wiadomo ile w tym prawdy..

Gość c_Kate
mam 34 lata i więcej siwych włosów, niż moja mama :/ szczególnie na prawej skroni, ale na lewej też. U mnie siwe włosy są efektem braku witaminy B12. Wczesne siwienie to jedna z oznak braku tej witaminy, więc jeśli możecie, to zróbcie sobie badania na jej poziom. Witamina B12 jest też odpowiedzialna za anemię (nie tylko żelazo), za błony śluzowe (w tym żołądka), za nerwy. Więc jeśli macie problemy z żołądkiem, macie anemię, jesteście nerwowi i zaczęliście siwieć to już wiecie, jaka może być przyczyna. Do tej pory na siwe włosy miałam sposób, że farbowałam albo stosowałam szampon koloryzujący. Minus farbowania - niszczy włosy i trzeba co najmniej co 2 miesiące farbować, bo inaczej odrosty nie najlepiej wyglądają. Szampon koloryzujący - lepszy, niż farba, bo ładnie wymywa się i nie ma odrostów, ale znowu trzeba co 7-14 dni koloryzować. Polecam Delia. W żadnym wypadku Palette, bo jest trwalszy niż farba i poza tym może powodować wypadanie włosów!! Szukam teraz dobrego odsiwiacza do włosów w kolorze ciemny blond. Takiego, który faktycznie przywraca kolor włosów, choćby w połowie.. zawsze to lepiej, niż w ogóle... ;)

Gość gość
Ja jestem we ''fazie testow" dx2 do siwych . Dopiero 2 dzien myje nim wlosy rano i wieczor.

Gość Kubanczyk 20
ooo to fajnieee.. to daj znać jak działa ten szampon dx2 do siwych wlosow jestem naprawde ciekawy :) czy siwe wlosy znowu beda kruczo czarne.. pozdrawiam ! i czekam na infooo... :)

Gość gość
Ja wyprobowalam uryne na lupiez a po kilku dniach nie tylko zniknal lupiez ale ku mojemu zdumieniu wlosy zaczely wracac do naturalnego koloru ciemnego.Zapomnialam juz jak wygladal naturalny kolor bo od 20 lat co 2 tygodnie farbowalam znienawidzone siwiutenkie odrosty. Po 10 dniach 75 % wlosow jest ciemnych. Jestem szpakowata, czekam z niecierpliwoscia ze wszystkie wlosy nabiora ciemnego koloru. Zaznaczam ze od roku dbam o siebie jestem juz 3 raz na diecie Ewy Dabrowskiej, zrezygnowalam z miesa, glutenu bo walcze z choroba immunologiczna rzs. Ale efekty byly mierne dlatego wlaczylam urynoterapie. A skutki szokujace....skoro tak mozna wyleczyc raka i inne choroby to naturalny kolor wlosow to tylko skutek uboczny a mam 54 lata

Gość Weniu
Czy ktoś może coś napisać na temat tego dx2 do siwych . Chce go kupić i nie wiem czy warto. Najgorsze jest to , żę siwe mam w 1 miejscu tak dużo bo niestety wycinałem je nożyczkami i to był błąd . Czekam na odp . pozdr

Gość gość
Czy ktoś może coś napisać na temat tego dx2 do siwych . Chce go kupić i nie wiem czy warto. Najgorsze jest to , żę siwe mam w 1 miejscu tak dużo bo niestety wycinałem je nożyczkami i to był błąd . Czekam na odp . pozdr

Gość Jacky
Witam. Kupiłem DX2 na siwe włosy początkiem marca, myłem włosy już chyba z10 razy, ( pisze na opakowaniu że widać już efekty po 5 myciach) na razie żadnych efektów nie widzę, jeszcze zostało mi tego szamponu na jakieś 3 mycia. Myślę że to znowu jakieś oszustwo za które w aptece zapłaciłem 28 złotych. Porażka! Mało tego, włosy po tym szamponie stają się wypłowiałe i suche!!!

Gość Jacky
A co sądzicie o produktach firmy Grecian, bo zastanawiam się nad pianką, albo żelem z tej firmy? Używał ktoś może? Znalazłem taką stronę odnośnie tych specyfików... http://siwewlosy.pl/

Gość gość
Witam ostatnio zakupiłem produkt Just For Men kolor H - 20 niestety produkt nie działa jest kapletnie nie skuteczny. Jak siwe włosy były tak i sa mam 26 lat i wlosy koloru jasny braz odradzam kupno tego koloru nie wiem jak inne sie sprawóją.

Gość Jacky
DX2 jedno Wielkie oszustwo!!! Nie dajcie się nabrać, bo po zużyciu całęj tubki ok.13 myć, moje siwe włosy jakie były takie są. Na opakowaniu piszę że efekty już widać po 5 myciach, g.wno prawda. Odradzam kupno tego syfu!!! Nie pomoże nawet 5 tubek, skoro po zużyciu całej tubki włosy są tak samo siwe jak były!!!

Gość gość
Rowniez potwierdzam ze samo dx2 nie dziala. Ale polecam go stosowac razem z just for men. Wtedy wlosy nie maja takich reflejsow jak po farbowaniu i wygladaja bardziej naturalnie. Ja w aptece za dx2 zaplacilem 20zl.

Gość gość
A w jaki sposób łączysz dx2 z just for men? Mieszasz to jakoś i nakładasz za jednym razem czy każdy oddzielnie? Moim zdaniem JFM jest najlepszy jeśli chodzi o odsiwiacze ale niestety widać, że coś było robione z włosami. Włosy są zdecydowanie ciemniejsze i nie wyglądają naturalnie.