Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty bez obcasow

Nie chodze w butach na obcasach!!!!!!!

Polecane posty

Gość zołzzza
a ja mam 21 lat i nie pamiętam kiedy ostatnio chidziłam w płaskich butach :-) to pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale nie wyobrazam sobie isc gdziekolwiek w płaskich butach w lato owszem jak wsiadam na rower to zakładam płaskie japonki ale innych przykładów sobie nie przypominam

Ja kiedyś tak miałam, że nie lubiłam obcasów, aż w końcu kupiłam sobie takie jedne i... zakochałam się :) Dziś je kolekcjonuję, a 12cm szpilki to dla mnie norma ;) Oczywiście nie tak zupełnie na co dzień :P

Gość Stasiek co lubi anaI...
i nie tylko ty 🖐️

Gość Larry Lurex
czasami jak widze kobiete w wysokich obcasach to mnie żal ściska, nie dość że nie potrafi taka chodzić to jeszcze nie potrafi sie ubrać. Do obcasów trzeba mieć klase, nie każdej bedzie dobrze w obcasach. Taka np. Violetta Kubasińska z brzyduli to mi się podoba dziewczyna

Gość misikrysiafankaZdzisia
ja też nie chodze w takich butach - sobie robię tylko krzywdę, a faceci i tak patrzą na pupę, piersi. Kobiety oczywiście uważają, że "są bardziej kobiece" na szpilkach - co to znaczy ? Że są bardziej wywrotne, czy że kwękają głośniej po przyjściu do domu i zrzuceniu tego ustrojstwa ze stóp ?

Gość bethany s
ja jestem za wysoka ale podobają mi isę obcasy:)