Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh

co na wypadajace wlosy...

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh

znacie moze jakis lek na nadmierne wypadanie wlosow, nigdy nie mialam takiego problemu ale ostanio to wypadaja mi niemal garsciami.. zwlaszcza podczas czesania po kapieli.. chcialam zaznaczyc ze nie farbowalam nigdy wlosow, uzywam szamponu Timotei tego niebieskiego. mam tylko nadzieje ze to nie jest to skutek uboczny mojej diety, gdyz nie jest ona zbyt drastyczna, duzo warzyw i owocow, ciemny chleb.. itp. jesli znacie cos co moze mi pomoc to piszcie... pozdrawiem

Gość może byc to skutek diety
ale to tylko przejsciowe, po dwóch tygodniach powinno sie ustabilizować. kup suplementy witamin i minerałów. ja dodatkowo przy diecie stosuje cynk i wit b6, i drozdże w tabletkach. Organizm reaguje na minimalne zmiany diety. włącz 2 orzechy włoskie dziennie powinno pomóc

Gość włóczka
zmiany hormonalne maja duzy wplyw na wypadanie wlosow. jesli masz problemy z nieregularna miesiaczka, albo inne problemy zwiazane z produkcja hormonow to tez moze byc tego przyczyna. ale skoro jestes na diecie to pewno to jest glowna przyczyna

Gość niebieskoookaa22
ja stosuje to: skrzyp polny z vit. VIchy kapsułki i szampon do włosów wypadających od czasu do czasu Wax do włosów ciemnych i mniej mi wypadają(trochę), u mnie też przyczyną jest spadek wagi 🖐️

Gość niebieskoookaa22
o :) i jak skończę Vichy zamierzam sobie kupic Radical ampułki ;] i pobrac zamiast skrzypu polnego z vit.(bo biorę juz z 3m-ce), MagneB6, bo mi powieka coś drży:D

Gość ja leczylam tradzik
pilam przez miesiac pokrzywe sypana i skrzyp polny + wit.A I E,włosy też mi wypadały,po miesiecznej takiej kuracji wzmocniły mi sie włosy ( przy okazji wyleczonego tradziku ) sa piekne i lsiace,polecam,nie zaszkodzi,a napewno cos pomoże!