Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
obly

idz spac, malowany

Polecane posty

2 minuty temu, Toya napisał:

Jak sama wysłała i doszły? Na drugi dzień zapytałem dlaczego skoro ma chłopaka, natomiast ty piszesz że się omsklo przypadkowo i to normalne bo facet i możesz 😄nie rób z siebie większej id iotki

Żadna kobieta sama nie wysyła nudesów, tylko musi mieć zachętę ze strony typa i co tu powiesz, że Ci się omsknęło? 😆 

szkoda ze czeba pracowac bo czlowiek by tu sie rozsiad z herbatom

1 minutę temu, Mgła napisał:

Bronię prawdy bo to też mnie się tyczy. I kto to mówi? Bialorycerzu Elki. A ponoć zwykła znajomą którą cyt:"mogę wyebac w każdej chwili". A screeny zbierasz z krytyką na jej temat i latasz jak piesek gdy ktoś ją punktuje, na usługach panci za tanią atencję. Tylko mi potem nie pisz:"Ona jest nudna. Nie chcę mieć się jej odpisywać. Same pierdy pisze o Leżakach" bo widać że jednak ta taniocha Ci smakuje.

Som siebie warci a ty chodź się kochać materace kupiłem 

8 minut temu, Mgła napisał:

A Tobie dzieci i partner Eli nie przeszkadzały? I Twoja partnerka w łóżku przy Tobie jak pod nudle i tekściki zwalaliście sobie? A tak pouczałeś Salowa o zdradach, a mi pisałeś "Ja jestem inny niż reszta facetów"  Nie mów kto jest żałosny.

Skoro otworzylas się przede mną pierwszą to chyba trochę byłem inny. To od razu mnie widziałaś  u ojca na zakładzie, pytałaś czy nie chcę się fachu nauczyć, jaki foch jak powiedziałem ze bym wolał blok mieszkać niż z twoimi rodzicami. Zapewnialas że będzie dobrze góra nasza 😄

Edytowano przez Toya

Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Som siebie warci

Pełna zgoda. Chociaż ona jeszcze ma tyle godności że nie obraża czyichś rodziców w zemście że jest na równi z drugą osobą u kogoś.

3 minuty temu, Mgła napisał:

Bronię prawdy bo to też mnie się tyczy. I kto to mówi? Bialorycerzu Elki. A ponoć zwykła znajomą którą cyt:"mogę wyebac w każdej chwili". A screeny zbierasz z krytyką na jej temat i latasz jak piesek gdy ktoś ją punktuje, na usługach panci za tanią atencję. Tylko mi potem nie pisz:"Ona jest nudna. Nie chcę mieć się jej odpisywać. Same pierdy pisze o Leżakach" bo widać że jednak ta taniocha Ci smakuje.

O lezakach to ja już dawno nie piszę, chyba że wspominasz czas sprzed roku.

1 minutę temu, Toya napisał:

Skoro otworzylas się przede mną pierwszą to chyba trochę byłem inny. To od razu mnie widziałaś  u ojca na zakładzie, pytałaś czy nie chcę się fachu nauczyć, jaki foch jak powiedziałem ze bym wolał blok mieszkać niż z twoimi rodzicami. Zapewnialas że będzie dobrze góra nasza 😄

Odstaw co tam bierzesz bo nie idzie zrozumieć postów, pilnuj pisowni.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

O lezakach to ja już dawno nie piszę, chyba że wspominasz czas sprzed roku.

To taki skrót myśliwy mądra inaczej.

2 godziny temu, obly napisał:

czlowiek musi spac

Co tu znowu za inba? Kto pojaśni??

1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Elka mogła to desperatka 

Nie, musi facet jakoś zadziałać.

4 minuty temu, Mgła napisał:

Żadna kobieta sama nie wysyła nudesów, tylko musi mieć zachętę ze strony typa i co tu powiesz, że Ci się omsknęło? 😆 

Ryj był zachętą 😄

3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Elka mogła to desperatka 

ahahahah

5 minut temu, Mgła napisał:

Przyjaciele to jakaś musi mieć zachętę żeby cyberka proponować haha 😆

No widzisz, Leżak... Takie miałeś zazdro i ból duupy o te 300 zł aż po nocach nie spałeś i przeżywałeś, a tu się okazuje, że nawet na privach o tobie piszą taki jesteś ważny... 😆 

Edytowano przez +RC+

Pełna zgoda. Chociaż ona jeszcze ma tyle godności że nie obraża czyichś rodziców w zemście że jest na równi z drugą osobą u kogoś.

Nie przeszkadza co że będzie łóżko mocno trzeszczec kilka razy dziennie nad głową rodziców? 

Nie znasz elki 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No widzisz, Leżak... Takie miałeś zazdro i ból duupy o te 300 zł aż po nocach nie spałeś i przeżywałeś, a tu się okazuje, że nawet na privach o tobie piszą taki jesteś ważny... 😆 

Iskra to miała obsesje że jestem innymi typami...

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Czas przeszły.

odpowiedzial by mi ktos czy ten nudes byl ten sam an sedesie czy inna sceniaria 😄 ? to wazny szczegol 😄

3 minuty temu, Mgła napisał:

Kolega pod ...enką się chował!? On liże, ty bronisz 😄

Iskra masz już Jeziorko?: prześcieradło mokre?

5 minut temu, +RC+ napisał:

? Ja śpię po nocach, po prostu tak chodzę spać zazwyczaj 4-10 śpię 

Edytowano przez Cztery donuty opiekacz tak

2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Byłaś zakochana?

Co cie obchodzi moja osoba.

5 minut temu, Toya napisał:

Ryj był zachętą 😄

Przeceniasz. Nawijałeś makaron na uszy popierdywkami o tym gdzie kto z was się roochał i jakie wrażenia, i inne takie, aż laskę wzięlo i cyk tzytzki z tzipą wleciały.  I taka prawda zakłamańcu hipokryto. 

Co mi się w Tobie podobało to Twoja wrażliwość. Przez co z czasem się otwierałam bo i Ty się zacząłeś otwierać, jak dobrze pamiętam Ty pierwszy o swoim życiu takie rzeczy do mnie, że myślałam że to zmyślone, tyle tego było. Pamiętasz? - mówiłam że to pasuje na jakiś serial paradokumentalny. I to szybko się wysypałeś, długo się nie znaliśmy. I tak się reklamowałeś że jesteś inny niż wszyscy faceci, Tobie nie chodzi o doope, patrzysz głębiej i nie o sam  sex i nie zdradzasz. A potem grzecznie zwaliłeś pod tzipe cyt:"byle znajomej" równocześnie budując (ponoć) cyt:"głęboką relację" ze mną. A obok Karyna spała, a u Eli Małolat z bąblem. Nie rób z siebie ofiary, a z innych najgorszych, bo nie jesteś od nikogo lepszy.

2 minuty temu, Toya napisał:

Iskra masz już Jeziorko?: prześcieradło mokre?

Zerknij sobie w folder w kompa, tam na pierwszym tzipa Elci jak Cię bierze żeby zwalić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się