Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
obly

idz spac, malowany

Polecane posty

A mieszkanie na górze u rodziców to szczerze odradzam, zwłaszcza, że jest opcja we dwoje sami - to jest jednak nie do przecenienia. Rodzice, a szczególnie teściowe zawsze się będą wtrącać i próbować układać wam życie, to będzie rodzić niepotrzebne konflikty i napięcia... Już lepiej odnowić kwadrat w Wawa śródmieście, tuż obok PKiN 😉

To nie gadaj głupot i nie wymieniają listy z rzeczami które mam ogarnąć jak ty 20 lat stoisz w miejscu, żeby mnie wybrać? I masz huy problemów i nic nie robisz. Mrugnij dwa razy jak kolega patrzy, a ty się boisz że już mu ręką nie omsknie przypadkiem, ale to za moimi plecami, bo teraz się chowa na twoimi pi  s da

Edytowano przez Toya

3 minuty temu, Mgła napisał:

Przeceniasz. Nawijałeś makaron na uszy popierdywkami o tym gdzie kto z was się roochał i jakie wrażenia, i inne takie, aż laskę wzięlo i cyk tzytzki z tzipą wleciały.  I taka prawda zakłamańcu hipokryto. 

Co mi się w Tobie podobało to Twoja wrażliwość. Przez co z czasem się otwierałam bo i Ty się zacząłeś otwierać, jak dobrze pamiętam Ty pierwszy o swoim życiu takie rzeczy do mnie, że myślałam że to zmyślone, tyle tego było. Pamiętasz? - mówiłam że to pasuje na jakiś serial paradokumentalny. I to szybko się wysypałeś, długo się nie znaliśmy. I tak się reklamowałeś że jesteś inny niż wszyscy faceci, Tobie nie chodzi o doope, patrzysz głębiej i nie o sam  sex i nie zdradzasz. A potem grzecznie zwaliłeś pod tzipe cyt:"byle znajomej" równocześnie budując (ponoć) cyt:"głęboką relację" ze mną. A obok Karyna spała, a u Eli Małolat z bąblem. Nie rób z siebie ofiary, a z innych najgorszych, bo nie jesteś od nikogo lepszy.

Ja nigdy nie zwalilem chyba do zdjęć za słabe dajom mogły by film nagrać zooma

5 minut temu, Toya napisał:

Kolega pod ...enką się chował!? On liże, ty bronisz 😄

Tak Cię to boli jprle. A ja nawet nie powiedziałam że masz wypierdalać z Tg bo już nudzisz, tylko że nie jesteś wyżej niż on. A zachowujesz się jakbyśmy się spotykali i bym mu tzipe wysłała, co najmniej. 

Serio, rozumiem Twoje emocje, tym bardziej Twoje bo znam Twój stan psychiczny i życie, ale serio sytuacja  nieadekwatna do tego jak przeżywasz. Nie zachwiała się w ogóle Twoja pozycja, nigdy, mimo że on cały czas był na priv.

4 minuty temu, Mgła napisał:

Zerknij sobie w folder w kompa, tam na pierwszym tzipa Elci jak Cię bierze żeby zwalić

Możecie o mnie nie pisać bo zaczyna mnie to wkúrwiac.

3 minuty temu, +RC+ napisał:

A mieszkanie na górze u rodziców to szczerze odradzam, zwłaszcza, że jest opcja we dwoje sami - to jest jednak nie do przecenienia. Rodzice, a szczególnie teściowe zawsze się będą wtrącać i próbować układać wam życie, to będzie rodzić niepotrzebne konflikty i napięcia... Już lepiej odnowić kwadrat w Wawa śródmieście, tuż obok PKiN 😉

To słaba opcja z tesciami ale ja jak zwykle musiałbym sam sprawdzić bo to zależy jakom atmosfera tworzy dziewczyna Asia to mocno asertywna do rodziców jest i mogla by się drzec a potem im pocisnac huh

1 minutę temu, Toya napisał:

To nie gadaj głupot i nie wymieniają listy z rzeczami które mam ogarnąć jak ty 20 lat stoisz w miejscu, żeby mnie wybrać? I masz huy problemów i nic nie robisz. 

Przecież o tych rzeczach które stoją na przeszkodzie rozmawialiśmy już wielokrotnie, a Ty teraz tak tworzysz narrację jakbym pierwszy raz Tobie powiedziała o nich. Czy Ty się dobrze czujesz? Nawet przyznawałeś mi rację i odpowiedziałeś że nie chciałbyś mieć kobiety uzależnionej, więc mi się nie dziwisz że nie chcę pijącego, więc musisz wziąć się za siebie żebyś przestał pić- nie pisałeś tak? Skończ już zmyślać i robić z siebie ofiarę, Ela i tak jest Twoja.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Możecie o mnie nie pisać bo zaczyna mnie to wkúrwiac.

Było myśleć zanim rozłożyłaś nogi równocześnie pisząc na publiku że my ze sobą kręcimy, teraz ponosisz konsekwencje, ale zawsze masz wybór i możesz iść do sąsiadki na kawę. 

1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

To słaba opcja z tesciami ale ja jak zwykle musiałbym sam sprawdzić bo to zależy jakom atmosfera tworzy dziewczyna Asia to mocno asertywna do rodziców jest i mogla by się drzec a potem im pocisnac huh

No ale musiałbyś rano wstawać na tartak czy co tam teściu ma, a to ciężka robota, no a ty robotny nie jesteś, bądźmy szczerzy... Sam pisałeś, że ten głupi płotek z bramką wjazdową co zrobiłem w 3h byłoby dla ciebie tydzień roboty... A tartak to zapierdziel, przeciąg nie przeciąg, zima i lato.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Skończ już zmyślać i robić z siebie ofiarę, Ela i tak jest Twoja.

Ciebie to już pojėbało całkowicie widzę 

16 minut temu, Toya napisał:

Przyjaciele to jakaś musi mieć zachętę żeby cyberka proponować haha 😆

Nudy i testo. Ale żeby laska wysyłała tzipe to jednak potrzeba czegoś więcej niż gęba Cygana.

• Haha 1

powiedzcie lexowi niech sie wpisze chcialem mu pogratulowac tak zmanipulowac baby zeby sie o niego bily to naprawde gratulacje sie naleza do tego chlop z 3 bombelkow. 

• Haha 1

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No ale musiałbyś rano wstawać na tartak czy co tam teściu ma, a to ciężka robota, no a ty robotny nie jesteś, bądźmy szczerzy... Sam pisałeś, że ten głupi płotek z bramką wjazdową co zrobiłem w 3h byłoby dla ciebie tydzień roboty... A tartak to zapierdziel, przeciąg nie przeciąg, zima i lato.

Chyba cie pogielo jak bym za darmo tam robil

Zwłaszcza mając pieniądze np ze swojego za wynajem 

Niech robi ten co nie ma majątku 

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ciebie to już pojėbało całkowicie widzę 

Masz swojego pieska do białorycerstwa i atencji i się ciesz.

3 minuty temu, Mgła napisał:

Było myśleć zanim rozłożyłaś nogi równocześnie pisząc na publiku że my ze sobą kręcimy, teraz ponosisz konsekwencje, ale zawsze masz wybór i możesz iść do sąsiadki na kawę. 

Wtedy nie wiedziałam jeszcze nawet ze piszecie ze sobą, dopiero później się dowiedziałam jak zaczeliscie na publiku się sprzeczać.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Wtedy nie wiedziałam jeszcze nawet ze piszecie ze sobą, dopiero później się dowiedziałam jak zaczeliscie na publiku się sprzeczać.

Tia i teraz powiedz mi, na jakiej podstawie mam Ci wierzyć? Może ku pamięci Twojej rozmowy z Boni że cyt:"być szczerym to tylko gdy się opłaca Babko". He he dobra jesteś. Spadaj już i mnie nie cytuj bo mi🤢

1 minutę temu, Mgła napisał:

Masz swojego pieska do białorycerstwa i atencji i się ciesz.

To jest kolega, tylko tyle i aż tyle więc nie wiem po co te docinki.

juz powoli sie robi nudne wprowadzcie nowa postac moze jeszcze jakas 3 baba z lexem pisala 😄 ? albo z elka jeszcze ze 2 chlopow 😄 

co dwa dni nowy bohater powinien byc wprowadzony zeby sie akcja krecila. 

• Haha 1

1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

A wszystko zależy jaka kasa z tego jest i ocb z tym bo jak ja z płyty mam kilka stow to nie widzę powodu żeby 16h ciac drzewo żeby mieć mniej niż płyta 

Na tartaku da się nie najgorszą kasę robić, no ale trzeba wstawać rano i zapierdzielać... 😉

37 minut temu, Koralgor napisał:

gwalciciel ? 

Nie wiem. Cytat "Ale można śmiało uznać że sie zauroczyłam w Macie" to skojarzyło mi sie z tym gościem. Może Malowany jest do niego podobny. 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Nie wiem. Cytat "Ale można śmiało uznać że sie zauroczyłam w Macie" to skojarzyło mi sie z tym gościem. Może Malowany jest do niego podobny. 

nie jest

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się