Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chester

Urynoterapia a tradzik !!!!

Polecane posty

Gość Chester

witam Interesuje mnie czy ktos stosowal to by wyleczyc tradzik a dokladnie : stosowal i wyleczyl , stosuje i widzi poprawe :-) Piszcie czy stosujecie zew. czy wew. Ja stosuje 3 dzien (tylko zew) i jak narazie "maly" wysyp :( nie wiem czy skora sie oczyszcza czy jak :/ pozdro

Gość entliczek
ja 2 dni temu przerwałam terpaie po ok mieisiącu stosowania mam teraz straszny tradzik i musze go zaczać leczyc jak zaczynałam stosować to miałam skóre nawet ładną a teraz...szkoda patrzec w lustro . LEpiej sie zastanów nad kontunuowaniem ale każdy organizm reaguje inacze...

Gość Ach to ja
nie chce mi sie pisać wszystkiego raz jeszcze... Po krótce-robiłam i mi przeszło. tylko trzeba znac odpowiednie metody, a nie smarowac sie byle czym i byle jak. Ja juz swoje wszytko co wiedzialam napisałam w temacie:'urynoterapia-czy ktos ja jeszczestosuje'. Nawet nie dawno. chyba nawet pod nikiem Katarika.

Gość Chester
Napisalas tam : "Jednak trzeba pamiętac o ważnych zasadach przebiegu URYNOTERAPII: - do przemywania bierzesz się próbkę z PORANNEGO moczu, ze ŚRODKOWEGO strumienia- jest to istotne na tyle, iz na początku są wymywane bakterie z cewki i sromu -odstawiamy mocz na CAŁY dzień, i smarujemy sie moczem NA NOC ...." 1) I tym sposobem wyleczylas sie calkowicie z tradziku ?? 2) Mi sie wydawalo ze to trzeba od razu smarowac twarz :]

Gość AnKKKa
ja własnie zaczełam sie smarowac od wczoraj zobaczymy jaki bedzie efekt

Gość Chester
... a czy jak wysmaruję się kałem to nie pomoże choć trochę bardziej?

Gość Chester
Pajacu nie uzywaj mojego nika !!!

Gość Rexona*
Wejdz sobie tutaj i poczytaj od poczatku, wiele sie dowiesz:)

Gość wielki szu
Ludzie wy wierzycie w takie bzdury jak urynoterapia? Ładnie trzeba mieć nawalone w bańce. Poczytajcie trochę co sądzą o tym lekarze.

Gość wielki szu
Pecha to masz Ty,że trfiasz na takich lekaży co Cię oszukują ale jak chcesz to pij siki lub się smaruj ja wolę pić piwo

Gość Chester
Ja tam w to wierze i szukam ludzi ktorym to pomoglo :]

Gość Chester
Czy na poczatku tez mieliscie zaczerwieniana twarz ??

Gość AnKKKa
pomogło komuś samo smarowanie?? :)

Gość Chester
Do Rexona : Oni tam pisza o tym jak urynoterapia dziala na ich orgaznim a mnie interesuje wylacznie czy ktos poradzil sobie z tradzikiem stosujac ta metode i czy robil to wew czy zew. Pozdrawiam

Gość szczacie to butelki
a potem to na twarz? litości :(

Gość meqa
Do Chestera Mój syn stosuje zew.i trądzik ładnie jemu znika.Stosuje porrany mocz-ale smaruje się na noc.Bardzo go to boli ale skutki są.Dodam że ma trądzik ropno-bliznowaty.Powodzenia i pozdrawiam!:)

Gość Chester
Do meqa : a od dawna stosuje ??

Gość meqa
Do Chestera Syn stosuje jakiś już miesiąc i naprawdę widać poprawę.Pozdrawiam!:)

Gość entliczek
Ja tez widze poprawe po odstawieniu uryny. Zaczęłam sotosowac to miałam straszny wysyp a teraz wszystko sie ładnei zagoiło wiec o powtórce z uryną nie myśle .....

Do meqa : dziekuje Ci za odp Do entliczek : jak to mozliwe ze uryna Ci nie pomogla ?? Jak dlugo stosowalas ?? itp ??

Gość achtoja
Tak.robilam.jak.napisalam-Buzke.mialam.czysta.i.ladna...Zapaszek.byl.nie.zabardzo..lae.zawsze...:) Wiesz....mnie.tez.zdziwilo.to,co.pisali.inni...Ze.trzeba.od.razu... Ale.ja.robilam.po.swojemu0tak.jak/uslyszalam.od.jednej.starszej.osoby...I.podzialalo!! Wiec.rob,jak.uwazasz:) Zycze.powodzenia:).................Mi.sie.udalo:)

Gość achtoja
Acha:) Ja.stosowalam.ja.min.miesiac.i.ladnie.zeszlo.. Pamietam.ze.owszem.pieklo.i.zaczerwienienie.bylo...Skora.sie.broni:) Sprubuj:) To.naprawde.dziala:D

Fakt - musze przyznac ze skora jest zaczerwiwniona jak bym nie wiem ile na mrozie siedzial i do tego te wypryski ale jeszcze nigdy nie byla taka gladka i jedrna :) Mam nadzieje ze okres oczyszczania minie i juz nie bedzie problemu z tradzikiem :/ pozdro 4 all

Gość entliczek
stosowałam przeszlo miesiac no ale widocznie ta terapia nie jest dla mnie

Do entliczek : Wiesz ja wydalem okolo 400zl na prywatne badania chormonalne :/ 170zl - 2 wizyty u endokrynologa 160zl - badania hormonow + dojazdy Wyniki wyszly mi ok - dr. powiedzial ze to nie wina hormonow - fajnie co - tyle kasy tylko po to zeby ktos Ci powiedzial ze tradzik to nie wina hormonow :/ Dlatego teraz stosuje zew. urynoterapie , biore Humavit + pylek kwiatowy. Zobaczymy jakie beda efekty za miesiac...

Gość entliczek
Ja tez byłam u endokrynologa i mój trądzik to nei wina hormonów poza tym nei mam dłuższy czas okresu to moze tez dlatego hormony warjujai widać to na twarzy. A ten humavit pomaga Ci ? ile jest tabletek w opakowaniu i jaka jest cena?

Czy pomaga to nie wiem :/ Biore juz jakis czas pylek i ten humawit i zawsze cos mi wyskakiwalo. Humawit kosztuje ok 11zl za 250 tabl (3x po 4 tab). Mam nadzieje ze polaczenie tego z unryna mi pozmoze :) Pozdro

Gość espoir
jak już pisałąm na topiku Urynusa, od końca grudnia zaczełam stosować urynoterapie, żeby wyleczyć trądzik. zdecydowałam sie na stosowanie zewnętrzne i wewnętrzne. po prawie 2 miesiącach stosowania widze wyraźną poprawe. i w porównaniu do stanu wyjściowego, kiedy zaczynałam kuracje, jest o niebo lepiej. co prawda nadal mam przebarwienia, ale twarz jest dużo bardziej gładka i jednolita. u mnie też występowało zaczerwienienie, teraz już troszke zeszło. poza tym po posmarowaniu twarzy moczem czasami dosyć mocno piekło. nie oczekujcie, że po kilku smarowaniach wyleczycie coś co siedzi w Was od kilku lat. wydaje mi sie, że żeby w miare obiektywnie ocenić, czy ta kuracja przynosi efekty czy nie trzeba ją stosować min. 3 miesiące. poza tym, jeżeli ktoś ogranicza sie tylko do stosowania zewnętrznego to musi sie liczyć z tym, że jego organizm bedzie sie dłużej oczyszczać. mnie na początku też wysypało, tak, że do dziś mam straszne przebarwienia, ale jakoś to wszystko musi wyjść. co do samego smarowania to ja najczęściej smaruje sie moczem świeżym. dodatkowo kiedy tylko jest możliwość to robie okłady na twarz.