Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARMEL2000

Bol przy stosunku!

Polecane posty

Gość anga29
a gzie w wawie zrobie?

Gość Kaska99
Warto najpierw sie dowiedziec jakie badania mozna wykonac i cennik, podaje labolatorium. http://www.corfamed.pl/

Gość anga29
przeczytałam, ze wskazaniem na wykonanie kolposkopii jest nieprawidłość w rozmazie cytologicznym, a moja cytologia jest ok

Gość anga29
chodziło mi o warszawę

Gość Kaska99
Nie zawsze tak jest , kolposkopia daje obraz szyjki . Wpisz w google kolposkopia Warszawa i znajdziesz przechodnie.

Gość gora.

Gość podnossze

Gość gora

Gość Kiara
Cześć kobietki! Nie czytałam wszystkiego ale piszę,bo ostatnio już wytrzymać nie mogę taka cholera mnie bierze! Od 3 m-cy jestem z moim chłopakiem...Zaczęliśmy się kochać po dwóch m-cach znajomości..i na początku było idealnie...! Kochaliśmy się często i nigdy nie miałam problemów...Ale od pewnego czasu zaczęłam odczuwać ból..Lekarz przepisał mi globulki dopochwowe na stan zapalny i Fluconazol...Strasznie mnie też swędziało! Przestało swędzieć i myślałam,że już jest ok ale ostatnio gdy chłopak wprowadził członka do pochwy to myślałam,że umrę z bólu!!!Nic Mu nie powiedziałam...ale gdy chcieliśmy się kochać nastepnego dnia to nawet wsadzić nie szło bo taką suchą miałam...a na dodatek potem ogromny ból...Uwielbiam się kochać..ale przez ten ból boję się każdego stosunku...Pomóżcie!!!Co mam zrobić???

Gość Do Kiara
Co masz zrobic? Przeczytac co jest wyzej napisane , masz juz tam rady.

Gość góra

Gość odswiezam
bo nie mogę z tym wytrzymac!!!

Gość paula29
ja też mam takie dolegliwości

Gość moze jeszcze któraś ma
ta dolegliwość

ciesze sie,ze znalazlam ten topic.Uwaga:od 2,5 roku nie moge sie kochac z moim chlopakiem,bo boli i piecze-wymaz ok, wszystkie dostepne leki wyprobowane....a piecze dalej....i nie tylko przy stosunku...po prostu wejscie do pochwy-jak nawet palec albo globulke chce wlozyc...bol. Zastanawiam sie czy to nie jest zwiazane z zapaleniem cewki moczowej....a moze to jakas nieodkryta choroba, na ktora wszystkie chorujemy......

Gość smutna białostoczanka
Mam ten sam problem co autorka. Boli mnie przy stosunku - nie jest to pieczenie, ale poprostu ból, czasem średni czasem większy, zalezy od tago jak się kochamy (czy czybko czy spokojnie), oczywiscie o satysfakcji przy stosunku nie ma mowy u mnie.Do tego sie przyzwyczailam akurat i mi nie zalezy juz, ale ten bol i dyskomfort...qrcze czasem mam glupie mysli ze szkoda ze faceci mają, no wiecie...:( U mnie wspolzycie zaczelo sie bolesnie, mialam infekcje leczylam..teraz mam malą nadżerke i ciągle jakies drobne zapalenia ale nic wielkiego. A bol jest raczej taki tępy, jak czlonek dotyka szyjki, czyli nie chodzi o błonę pochwy a to co w środku :( Tez mi lekarz zasugerowal ze to moz tylozgięcie - to skąd ja mam wiedziec ???? To chyba lekarz powinien, nie ? Co za debile, naprawde :( Poza tym tak jak autorka mam bóle krzyża, jakby korzonki, dokladnie to. Z tym że pojawilo sie to u mnie - te bole krzyza od 3 lat moze, a problem ze stosunkem to juz jakies 8 lat bedzie...:( juz sie na to nie lecze, to chyba bez sensu...Zastnawiam sie tylko czemu faceci są tacy i wchodza skoro wiedza ze nas boli, albo czemu nie mozemy im poprostu o tym powiedziec i sie meczymy ??????? To chore wszystko :(

Gość upupuup

Gość załamana_wawa_
dziewczyny a może spróbujcie jogurt dopochwowo tylko to 3 miesiące trzeba stosować bakomy naturalny i strzykawki 2 ml. Mi troche pomaga.

Gość JOT
ja mam to samo, od kilku lat niezmiennie,

Gość anga 29
topik się znalazł:)

Gość anga 29
ja smaruję alantanem też trochę łagodzi

Gość załamana_wawa_
co smarujesz alantanem? wargi sromowe??

Gość takatam jedna
Laski, ale co smarowac jak boli przy stosunku, jak szyjka macicy jest dotykana i drażniona. szyjke smarować ????? to chyba nie tak...

Gość anga29
"wejście" dpo pochwy, wtedy skóra lepiej nawilżona mnie np.peka podczas stosunku w tym miejscu

Gość tyle gadania
a odpowiedz jest jedna - krzywy czlonek u waszego faceta

Gość podnocis
up up

\"tyle gadania\" fajnie,ze krzywy czlonek powoduje pieczenie u wejscia do pochwy.A jak se globulke wkladam i mnie piecze i boli to ci jest krzywe??!! A jestescie pewne ,ze te pieczenie to nie infekcja bnakteryjna/grzybiczna?? u mnie to zostalo wykluczone. I mnie wiem co mi jest.Alantan tez uzywalam i linomag, ale gin powiedziala, ze to nie jest dobrze, bo smarujesz na zewnatrz, le jak sie kochasz to to do srodka jest wprowadzane a to nie jest zdrowe, bo alantan nie jest do stosowania \"w srodku\".Do tego sluzy zal do higieny intymnej-do kupienia w kazdej aptece-bez zapachu, przezroczysty...ale ja jestem wystarczajaco nawilzona i nie wiem w czym u mnie tkwi problem:/Pozdrawiam jutro znowu ide do gina

Gość tyle gadania
to powodzenia, po tych masciach, ktore sa do uzytku zewnetrznego widze w czym problem, a z mojej rady, zeby sprawdzic panu ptaszka nie skorzystalas..

Gość anga29
to niestety nie kwestia ptaszka: mnie boli nawet jak wkładam tampon, przy badaniu ginekologicznym itp. jakoś ciężko mi się z tym pogodzić, ze nic mi nie dolega, tylko słabe nawilżenie wcześniej chyba pisałam już, że gin.zakazał noszenia jeansów i obcisłych spodni