Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARMEL2000

Bol przy stosunku!

Polecane posty

Gość Malina32

W moim przypadku ból wiązał się ze byt ciasno zszytym kroczem po porodzie... lekarz doradził rozszerzacz pochwy Vagiwell i bardzo mi to pomogło, polecam innym cierpiącym 

Gość stokrota

Może ktos tu sie jeszcze pojawi widze, ze nie jestem odosobniona z tym problemem a mam juz 30 lat. Tez odczuwam silny ból przy stosunku w zasadzie nie jestem w stanie wspolzyc w ten sposob z moim partnerem. Ból nastepuje przy samym wejsciu do pochwy czuje jakby była rozrywana jakbym byla za ciasna mimo uzycia nawilazacza i dlugiej gry wstepnej. Zaden ginekolog nie widzi w budowie nic nieprawidlowego w kolko slysze ze trzeba kobiete podniecic, rozluznic itp ale to nie pomaga i problem pozostaje. Jedyne co szlyszlalam to ze mam male wejscie do pochwy. Juz powoli czuje sie bezradna chce sie kochac a nie jestem w stanie. Ogolnie mam male wejscie do pochwy, jestem drobna i  bardzo blisko wejscia do pochwy wyczuwam juz kosci co tez jest problemem bo glowka czlonka ociera o nia i czuje dyskomfort. Licze, ze odezwiecie sie kobietki i damy sobie wsparcie.