Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez doświadczenia

pytanie odnośnie sexu- prosze o porady

Polecane posty

Gość bez doświadczenia

chodzi o to ze jeszcze sie nie kochałam - i nie mam w tych sprawach zadnego doświadczenia dlatego chce aby tu wszystkie osoby doświadczone napisały coś na ten temat dla osób początkujących . przyznam sie ze mam obawy co do kochania sie z facetem , nie wiem co mam robić i jak no i wstydze sie . domyślam sie ze zaraz znajda sie tu osoby co mnie wyśmieja ale nie jestem z takimi dręczocymi pytaniami sama uwieżcie jest duzo dziewczyn które sie stresują i w ogóle niedawno usłyszałam rozmowe dwóch znajomych którzy nasliewali sie z dziewczyny z którą zekomo jeden z nich sie przespał z ich rozmowy wywnioskowałam ze dziewczyna tez nie była doświadczona w tych sprawach gdyż śmiali sie z tego ze dziewczyna leżała jak kłoda . wiec moze tu podpowiecie dziewczyną co i jak mają robić

Gość Spać
Spać, Spać,Spać,Spać,SpaćSpać...............

Gość Achtoja
Nie.za.szybko.go.tam.wpuszczaj... Jesli.kocha.to.poczeka.do.chwili,w,ktorej,bedziesz.tego.pragnac.tak.samo.jak.on,a.wtedy.wszystko.bedzie.latwiejsze. Mam.zepsuta.klawiature.wiec.tak.pisze...wybacz Wiem,ze.jest.to.krepujace.i.bedzie.tak.przez.dluzszy.czas..Nie.staniesz.sie.nagle.boginia.selsu. Jest.milo.i.janie.tylko.wtedy.kiedy.robicie.to.co.Wam.obojgu.nie.przeszkadza-jesli.cos.ejest.nie.tak.to.przerwij..Masz.do.tego.prawo. Nie.spinaj.sie...Nie.denerwuj.sie,chos.wie.ze.nie.jest.to.latwe Pamietaj.ze.jestes.piekna:) Masz.czymkokietowac.menczyzne,to.kokietuj. Piersi.pupa...Towszystko.na.nich/dziala... Daj.sie.calowac,daj.sie.dotykac...Nawet.w.kroczu... Minetka-jesli.chlopak.to.potrafi-jest.bardzo.przyjemna-tylko.sie.rozluznij!!To.wazne.inaczej.niczego.nie.poczujesz... Pierwszy.raz.wiec.i.defloracja.bedzie?? Przygotuj.reczniczek-kropelki.krwi.beda--nic.nie.pozadanego,a.powinno.cieszyc.nawet:) Bedzie.bolalo.troszke.lub.bardziej-w.zaleznosci.od.grubosci..wielkosci.blony...Kilkarazy.tzreba.bedzie.powtorzyc---podmywaj.sie.wtedy.dokladnie,by.zakazenia.nie.bylo.... Rozluznij,sie.i.badz.soba:) Naprawde.seks.jest.piekny.z.kochanym.mezczyzna..............tylko.nie.wolno.sie.go.bac...albo.sie.wstydzic.siebie... Ijuz////Koniecmoichporad..;) Bedziedobrze