Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Co powoduje, że niektórzy najlepiej zapowiadający się źle kończą?

Polecane posty

18 minut temu, murb napisał:

No to brodę masz po pas a od pasa, jak pisałaś wcześniej, subtelny jeżyk? 😄

Przepraszam. To głupawka. 😄

Nooooo 🤣 

Nie przepraszaj. Ja bym mogła książkę napisać o tym, jak stary robi sobie ze mnie żarty  (ja z niego). Uwielbiamy to 😉 i nie ma że boli i foch. Śmiejemy się z tego. Taka karma. 

11 minut temu, Pokraka napisał:

Dobra ręka jest przeceniana, do wszystkiego trzeba mieć serce.  

Czyli cierpliwość 😉

22 minuty temu, Pokraka napisał:

Ja golę, depiluję woskiem, plastrami, depilatorem, walka twarda i nierówna 🙄 

Laser jest super żałuje ze tak pozno to zrobiłam 😀 gole pachy raz na 3 tygodnie 😀 a jakbym nie ogoliła to i tak nie byloby nic widać. A wcześniej to musiałam co 2/3 dni

1 minutę temu, Baba napisał:

Moi rodzice oboje mieli typ urody włoskiej. Lub Rumunów, jak kto woli 😛 

Śniada cera, czarne włosy, owłosienie i otoczka oczu. Takie czarne, "twarde" i przekazali nam to w genach.  Chyba dlatego łatwo mi się obejść bez  mascary.

Na szczęście albo niestety, jestem szatynką. Oprawę oczu mam brązową nie czarną a włosy mi rosną umiarkowanie ale uważam ze i tak za dużo. Może mogłabym się obejść bez malowania ale nie chce się obchodzić bez tego. Nie stroję się, nie noszę biżuterii, perfum drogich nie kupuję, mogę mieć choć słabość do kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych chyba nie? 

8 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Też tak samo wszystko. 

Chyba mamy więcej pierwiastka męskiego 😜

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Laser jest super żałuje ze tak pozno to zrobiłam 😀 gole pachy raz na 3 tygodnie 😀 a jakbym nie ogoliła to i tak nie byloby nic widać. A wcześniej to musiałam co 2/3 dni

Serio? Zawsze myślałam, że to ściema i tak będą rosnąć 😝 Może dlatego, że zamykanie naczynek laserem to syzyfowa praca. 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ile placiłaś?

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Serio? Zawsze myślałam, że to ściema i tak będą rosnąć 😝 Może dlatego, że zamykanie naczynek laserem to syzyfowa praca. 

Nie, to jest game changer 😀 totalnie

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ile placiłaś?

Za same pachy 250 zł za sesje a potrzeba ich tak 4-6, ale jest to mocno rozłożone w czasie 

2 minuty temu, Baba napisał:

Chyba mamy więcej pierwiastka męskiego 😜

Z tą róznicą że mi nigdy wąs nie rósł. 😉

• Haha 1

Nie, to jest game changer 😀 totalnie

To warto rozważyć 🤔

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Na szczęście albo niestety, jestem szatynką. Oprawę oczu mam brązową nie czarną a włosy mi rosną umiarkowanie ale uważam ze i tak za dużo. Może mogłabym się obejść bez malowania ale nie chce się obchodzić bez tego. Nie stroję się, nie noszę biżuterii, perfum drogich nie kupuję, mogę mieć choć słabość do kosmetyków pielęgnacyjnych i kolorowych chyba nie? 

Świecidełek mam trochę i często zmieniam. Kolczyki lubię najbardziej. Stroić się nie stroję, ale w jednej kurtce, butach  i z jedną torebką w zimę bym nie dała rady śmigać. Wiosną i latem też 😉

Za same pachy 250 zł za sesje a potrzeba ich tak 4-6, ale jest to mocno rozłożone w czasie 

W Warszawie?

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Ja tam jakiś meszek mam 😉

Kurde, ja już ponad miesiąc stosuje retinole, to lasery odpadają, choć pod pachami to może 🤔 

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

2 minuty temu, Baba napisał:

Ja tam jakiś meszek mam 😉

Może wam się tak wydaje 😉

Mój syn jak miał 6 lat to na wizycie u lekarza powiedział lekarce "tata mówi żeby nie ufać kobietom z wąsami" . Miała właśnie tylko taki meszek. 

• Haha 3

14 minut temu, Baba napisał:

Nooooo 🤣 

Nie przepraszaj. Ja bym mogła książkę napisać o tym, jak stary robi sobie ze mnie żarty  (ja z niego). Uwielbiamy to 😉 i nie ma że boli i foch. Śmiejemy się z tego. Taka karma. 

To jednak forum i nie do końca mam wyczucie na ile można naciągać strunę.

20 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Ale nigdy nie wiadomo, kiedy się gen odezwie. 😄

17 minut temu, Pokraka napisał:

Może wam się tak wydaje 😉

Mój syn jak miał 6 lat to na wizycie u lekarza powiedział lekarce "tata mówi żeby nie ufać kobietom z wąsami" . Miała właśnie tylko taki meszek. 

Dzieci są więc dowodem na to, że bezpieczniej jest depilować meszek (już nie mówię wąsik), jeśli ktoś go ma... 😉 

15 minut temu, murb napisał:

To jednak forum i nie do końca mam wyczucie na ile można naciągać strunę.

No tak. Jestem co obca. W realu też nie wszyscy rozumieją nasze zachowanie i patrzą czasem dziwnie. 

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Dzieci są więc dowodem na to, że bezpieczniej jest depilować meszek (już nie mówię wąsik), jeśli ktoś go ma... 😉 

Dzieci nie mają wyczucia co wypada a co nie, powiedzą co myślą. Nawet jak to bardzo nietaktowne. 😉 Dla jednego jeszcze meszek dla innego już wąsik.  

30 minut temu, Pokraka napisał:

Kurde, ja już ponad miesiąc stosuje retinole, to lasery odpadają, choć pod pachami to może 🤔 

Ale na skore czy jakos do wewnątrz? Bo jak do wewnątrz to tez odpada 

aha i to zależy tez jaki laser bo są lepsze i gorsze najlepsze są ponoc diodowe i żeby miały certyfikat medyczny 

najlepiej to działa na ciemnych włosach i jasnej skórze, jak ktos ma jasne włosy to nie ręczę za efekty, ponoc coś tam działa ale mniej spektakularnie 

14 minut temu, murb napisał:

Ale nigdy nie wiadomo, kiedy się gen odezwie. 😄

Już nie kracz. 😅

6 minut temu, Baba napisał:

No tak. Jestem co obca. W realu też nie wszyscy rozumieją nasze zachowanie i patrzą czasem dziwnie. 

Nawet nie chodzi o to, że jesteś obca. Pamiętam taką sytuację z forum kiedy sobie radośnie pitoliliśmy z jednym użytkownikiem. Przyłączyła się koleżanka forumowa i nie wytrzymała ciężaru żartów. Obraziła się niestety bardzo. A intencją pitu pitu nie było obrażnie kogokolwiek. 

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Dzieci nie mają wyczucia co wypada a co nie, powiedzą co myślą. Nawet jak to bardzo nietaktowne. 😉 Dla jednego jeszcze meszek dla innego już wąsik.  

Prościej jest po prostu przyjąć, że nawet meszek się depiluje, bo taki mamy kanon dzisiejszy i nie obawiać się żadnych dzieci 😉 Nie mówię o kobietach, walczących ze strasznymi sprawami jak poważne zaburzenia hormonalne itd., bo ich walka to jest zupełnie inna sprawa. Dzieci też trzeba oczywiście uwrażliwiać, ale wiadomo, nie nad wszystkim można w porę zapanować 😉 

6 minut temu, draże korsarze napisał:

Nie;)

A tak pytam bo tu zazwyczaj wszytko drożej.

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Już nie kracz. 😅

Jeśli jesteś brunetką to wąs będzie wyraźnie widać. Ale laser też podobno lepiej łapie ciemne włosy. 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ale na skore czy jakos do wewnątrz? Bo jak do wewnątrz to tez odpada 

aha i to zależy tez jaki laser bo są lepsze i gorsze najlepsze są ponoc diodowe i żeby miały certyfikat medyczny 

najlepiej to działa na ciemnych włosach i jasnej skórze, jak ktos ma jasne włosy to nie ręczę za efekty, ponoc coś tam działa ale mniej spektakularnie 

I tak i tak. 

No właśnie, tak pamiętam, że kiedyś zgłębiałam temat i zrezygnowałam z jakichś powodów,  mam cerę oliwkową a włosy dość jasne jak na moja karnację. 

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

A tak pytam bo tu zazwyczaj wszytko drożej.

Ceny są pewnie przeróżne są te różne sieciówki z depilacja ale tego ta babka co mi robiła nie polecała już nie pamietam dlaczego, chyba te lasery gorsze 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się