Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbmnb

odpowiedzcie szczerze....

Polecane posty

Gość mnbmnb

jestem z moim chlopakiem od 20 miesiecy, mamy oboje po 19 lat. na poczatku wszystko bylo wspaniale, dlugie rozmowy, spacery itp... po roku zaczelismy sie kochac i zaczelo sie cos psuc, niby wszystko ok, ale wiecznie bylo jakies zale i klotnie i wlasnie nie wiem co dalej.... on obiecuje ze sie bedzie staral ja wybaczam, ale chyba powoli mi sie to nudzi juz... juz nie jest tak jak dawniej. jak pomysle ze mamy sie rozstac to niby jest ok ale robi mi sie smutno,, co ja mam zrobic, byl ktos w podobnej sytuacji ?? :(

moze powinniscie sobie zrobic przerwe? odpoczac? czesto jest tak, ze doceniamy kogos, dopiero jak go starcimy...

Gość mnbmnb
moze masz racje... spotykamy sie codziennie od 20 miesiecy, tylko jak dlugo ma trwac ta przerwa? ja potrzebuje kogos na codzien, zeby sie przytulic, pogadac :(

od rozmow sa przyjaciele :) czasem nawet mozna sie do nich przytulic;) nie wiem jak długaprzerwa.. to zalezy od was.. moze poprostu znudziliscie sie soba?

Gość ---------------
Będzie tylko gorzej. Rzuć go teraz.

Gość mnbmnb
przyjaciele :) ja niestety takich nie mam ;/ z mojej strony ok- chyba bym sie zgodizla bo faktycznie moze to pomoc, ale moj chlopak nie widzi problemu... wedlug nie go wszystko jest ok i ja wymyslam :(

Gość mnbmnb
rzucic go- latwo napisac, troche trudno zrobic, wiem ze chyba by tak bylo lepiej ale jak zaczynam rozmowe o tym zeby sie rozstac i widze jak on to przezywa i placze to mi sie zal robi i tak jest coraz czescie..... ja po prostu nie potrafie zerwac :(

Gość to poczatek konca...

Gość taka mala sobie jedna
moim zdaniem powinniscie pogadac

Gość mnbmnb
dzieki za wszystkie rady :) nie wiem co zrobi... a jutro walentynki ;( rok temu cieszylam sie bardzo a teraz....