Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka topiku..

typowy facet

Polecane posty

Gość autorka topiku..

typowy facet myśli (jesli można tak powiedzieć), że: -jest najwspanialszą istotą na ziemi i powinnaś być mu wdzięczna, ze w ogóle na ciebie spojrzał -wszysko mu się należy -wszystko mu zawdzięczasz (bo przecież przy nim masz czuć się bezpieczna, dowartościowana i przywilejowana) -jak wyleje na głowe dwie tubki żelu, to sprawi, to, ze wszystkie panny za nim polecą - w każdej chwili, w każdym miejscu, w każdym wieku może wyrwać każdą laskę, a ty powinnaś być mu wdzięczna, ze w ogóle z tobą rozmawia -wszystkie jego dowcipy są śmieszne -faceci to płeć dominująca, bo przecież mają cięższy mózg -wygląda seksownie nawet wtedy kiedy patrzy na ciebie swoim tępym wzrokiem, z koszulą uwaloną od marmolady, tłustymi włosami -nie musi dbać o higienę, bo wtedy wygląda i pachnie bardziej męsko

Gość olalalalala
może podrywać twoje koleżanki, ale ty nawet nie możesz uśmiechnąć się do jego kolegów.

Gość babucha poducha
to ja mam nietypowego na szczęście :)

Gość delicious
-wydaje mu sie, że może mieć każdą bo jeździ fajnym samochodem -pier***li od rzeczy, przechwala się, nie daje Ci nawet dojść do słowa imyśli,że go słuchasz podczas gdy Ty myślisz o czymś całkiem innym od czasu do czasu przytakując w ogóle niektórzy faceci to nie wiem skąd się wzięli :)

Gość Ola_25
- tylko on ma rację - tylko Ty jesteś winna temu, że nie układa się w waszym związku

Gość myśli
ze doskonale zna sie na koietach, wie o co im chodzi, zawsze! a tak naprawde nie ma pojęcia

Gość myśli
acha i jeszcze... WSZYSCY FACECI TO EGOIŚCI I EGOCENTRYCY!!

Chej dziewczeta, a co Wy dzis takie zgryzliwe?:)) Troche optymizmu prosze:))

a jak myslisz kim jestem??? pewnie ze facetem:):) Pozdrawiam i zycze poleprzenia humorkow:))

Gość 4catwdwar
w4ewew