Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaaaa

Czy golicie pochwę????

Polecane posty

Gość bachaaa
Witam. Mozecie mi pogratulowac, moj problem sie wyjasnil (czerwona), moja mama dzisiaj rano znalazla moje majtusie i zamiast wydrzec sie na mnie, usmiechnela sie tylko i powiedziala- brawo coreczko-jestes kobieta:). Chyba juz wie, ze sie gole, zeby tylko tacie nie powiedziala bo wstyd bedzie:( Zochaaa z tym goleniem odbytu to musisz bardzo uwazac, ja kiedys zajechalam troche za daleko i tez byla masakra, potem mi kolezanka powiedziala ze chyba sobie heroida zacielam, to takie robale co w kupie mieszkaja i wychodza jak sie oprozniamy, pewnie dlatego myslalam ze to bobki a to one, przyklejaja sie do kakala i potem to bardzo swedzi, a jak je jeszcze maszynka potraktujesz to robi sie ich wiecej i wtedy to juz calkiem jest przerabane. Ja na twoim miejscu bym tych okolic nie ruszala, zreszta chyba nikt Ci tam nie zaglada, a skoro je tam mamy to chyba w jakims celu. Pozdrawiam Cie i cala reszte, oprocz tych "przemadrzalych"

Gość POCHWA JEST WEWNĄTRZ
a nie na zewnątrz, na zewnątrz sa wargi i wzgórek, czy nie dociera??????????!!!! I tylko je da sie ogolić, jaki ciemnogród...

Gość dokładnie takie same
jak na ogolenie pochwy:P

Gość boshesztymój
Chuck Norris umie sobie wydepilowac pochwe. Buhahahahahahahahahaha co za głąb z autorki topiku!!!

Gość bachaaa
i ost raz wam powtarzam pochwa jest za zewnatrz, zagladnijcie sobie do podrecznikow, skoro nie chodziliscie na lekcje biologii... to co widac to jest pochwa a to gdzie sie wklada to macica..koniec tematu!!!

Gość ostatni raz może dotrze
Macica-to to miejsce, gdzie się dziecko kształtuje, pochwa to kanał wewnątrz ciała kobiety prowadzący do pochwy, a na zewnątrz nie ma pochwy dżizzzzz tu jest teoria i rysunek http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28anatomia_cz%C5%82owieka%29 i do ksiązek, dzieci

Gość ostatni raz może dotrze
*kanał prowadzący do macicy, oczywiście, już mi sie ta pochwa czkawką odbija:P

Gość tygrysek 24
a mija myszka miala gola cipke ale chcialem zyby zapuscila paseczek i teraz ma najslodsza cipke jaka widzialem i czesto ja lize i wloski nie przeszkadzaja paseczek jest super.

Gość gość
ale wy bzdury gadacie, ja gole sobie wszystkie narzady wewnetrzne lacznie z kosmkami jelitowymi i jest zajebiscie. Rosnie mi tez pare na jezyku to wyrywam penseta.:D

buahahahaha....no nie mogę. co za debilki. gorącym woskiem sobie ogól tą Twoją pochwę biedną!:/

Gość Witaj Zochaaaa
jak koniecznie musisz i chcesz woskiem,to najlepiej rozgrzej świeczkę i wylej na pochwę,potem zdejmij skorupę (razem z włosami)

Gość lo matko boska
W calym swoim dosc dlugim zyciu nie usmialam sie tak setnie jak czytajac ten topik...............poplakalam sie ze smiechu..............brawo piekna prowokacja....poprzedni topik o swedzeniu macicy tez byl niezly :):):) Ludzie jak Wy dajecie sie podpuszczac . Wow brawo Zocha

Gość fea
to ty masz w pochwie włosy? Jeny, taka uboga znajomość własnej anatomii mnie o dreszcze przyprawia kobieto - dreszcze litości. czyli jesli używasz np. błyszczyku to malujesz nim jamę ustna tak?

Gość gość
nie, ona maluje nim gardziel:D

Gość Kicius
co za debilna zooocha gipsu se nalej idiotka a jak wyciagniesz bedziesz wydepilowana na cacy.

to powialo inteligencja , ja stad wieje bo to nie dla mnie::D

Gość państwo wybaczą że się wtrącę
ale liczba mnoga od słowa FORUM to FORA ( a więc nie FORUMACH jak wcześniej któraś z "nastolatek" napisała):P

Gość Jeremi z Lidzbarka Warmińskieg
Zosiu musisz ogolić pochwę i przełyk.Ponieważ włosy w organizmie są połączone ze sobą pod skórą, to powstaje efekt "kudłatych myśli".Systematyczne golenie w/w miejsc przerywa te naturalne połączenia i skutecznie temu zapobiega.

bardzo śmieszne :-o przełyk jest nie owłosiony..\\ sorki ze tak dlugo sie nie odzywałam, ale były walentynki hihihi ogoliłam se pochwe i mam taki fajny paseczek... zrobiłam to maszynką.... niestety wyskoczyło mi gro czerwonych krostek..depilacja mnie wciagła i chyba nieslugo ogole sie pachy :) pozdro ziąki

Gość gość
booosze zocha, biedaczko, to Ty naprawde myslisz ze przelyk nie jest owlosiony?:D jeju jeju, zaraz se naleje w dupe kleju!

tak, naprawde tam mysle :-O nie myslcie sovie ze ja taka tempa jestem ze mozna mnie robic w karola :-O

Gość gość
eee, ja w karola nikogo nie robie, nie umiem takumiem zrobic w ch....ja za to albo w bambus:D

Hej zochaaaa a ostatnio to cię macica swędziała,to na pewno ujemne działanie golenia pochwy hahahah

Gość gość
odrosty ja kłuły:D

to niemozliwe. macica mnie zaczela swedziec zanim ogoliłam cipsko.