Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaaaa

Czy golicie pochwę????

Polecane posty

Gość edc
ogolona jest fajna ale krosty się na niej robią!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ja gole sobie...ale cipke a nie pochwe...uzylas zlego slowa,wiec dlatego sie ciebie czepiaja...łysa jest super!! nie wyobrazam sobie miec jakas zarosnieta .fuuujjj obrzydza mnie to ;/ sorry ale taka prawda włosy tam sa moim zdaniem nie higieniczne!!tyle!! na poczatku bedzie bardzo swedzialo jak sobie wydepilujesz ;)

jaka cipka?! przecież nie od dziś wiadomo że goli się pochwę i tyle!!! naprawdę, kompletne ignoranctwo.... aż szkoda słów...

Gość Malwinusia
co za malo inteligenta dziewczyna,,, BUEHEHE

Ja czytalem w Poradniku Babci Aliny ze pochwe goli sie i basta. Wszystkim golaczom i golarkom pochw mowie - nie poddawajcie sie zwatpieniu i zlosliwym opiniom ;) robcie swoje. O w morde a moze chodzilo o strucle hmmm.

Gość APEL

Gość APEL
od dziś wszyscy bez wyjątku - panie i panowie - golimy sobie pochwy!!! niech żyje depilacja!!!

APEL----> wszyscy to sobie raczej nie ogola bo mezczyzni nie maja pochwy!!! oni moga jedynie ogolic swoje pisiorki :)

technicznie pochwe trudno ogolić. siedzi w środku skubana :-D

pochwe...?! byloby trudno:) co innego cipke. oczywiscie ze tak. duzo wiekszy komfort przy kochabniu sie z chlopakiem, a do tego wieksza wygoda. ile kosztuje depilacja laserowa i gdzie mozna ja wykonac? nie chce mi sie co dwa dni bawic maszynka a wosk niestety na mnie nie dziala, bo moje wloski sa zbyt mocno osadzone niestety...

ej wiecie co??? ogoliłam s epochwe hihihi.podkradłam tacie maszynke i jazda!!! alez to wygodne!!! już mi sie ser nie zbiera na wloskach a i mój misiu jest w siódmym niebie!!! polecam wszystkim depilacje!!!

no wiesz pochwy to się nie goli;) co najwyżej włoski na wzgórku łonowym i na wargach sromowych..;)

zochaaa a wlosy w uszach golisz? Nie? Ale flejtuch :P A tak na serio to uśmiałam sie jak norka :D

ale mówie wam to jest super!!!! chciałam mieć paseczek, ale tak mi sie spodobało ze ogoliłam całą :) teraz chyba pomyśle nad depilacja pach???a Wy golicie sie pod pachami???

każda zadbana kobieta goli sie pod pachami od chwili gdy zaczynają wyrastać tam włosy. zocha ogol to czym predzej, musi strasznie śmierdziec...:P

no troche tak :( ale myje sie co drugi dzien wiec zapach nie jest bardzo intensywny. Higiena przed wszystkim :)

zocha mysle ze prowokujesz ale cobynieby: z tym wierszykiem na dole możesz lepperowi pisac expose z palcem w pochwie! nawet ogolonej!

najlepiej nie reagowac na idiotycznie pytania zochyyy bo to juz nie pierwsze takie i widac ze dziewucha jaja sobie robi i tylko zaśmieca forum,maatko jak nie macica ją swędzi to pochwe chce ogolić,żal serce ściska.

Gość big LOL
myslalem ze nic juz mnei dzis ciekawego nie spotka, do czasu a dostalem link do tego tematu :D ^^ pozdrawiam. ^^

Gość przyszla domina
ale sie usmialam,poplakalam sie ze smiechu.Tylko jednnego nie Rozumiem jak ludzie tu wchodza i powaznie tlumacza co to pochwa a co to wzgorek.hahaha to dopiero kretynstwo a ty zoocha tak trzymaj.pod pachami nie musisz sie golic bo przeciez tam twoj misio nie bedzie cie stukal.ale wezly chlonne koniecznie ogol bo kto wie co misiowi strzeli do lba.Milej zabawy

Gość Bida
zamiast golic zrobcie jej trwala

nastepnym razem wykonam depilację woskiem. muszę tylko kupic sobie jakaś normalna świeczkę, bo te co mam w domu to same ozdobne i zal je tracic na prztopienie.

Gość tak koniecznie kup
sobie taka normalną śiweczkę!!! po ozdobnej mogłabyś mieć brokat na mpochwie :classic_cool:

Gość erolado
zochaaaa powiedz ty jak ty woskujesz te wloski bo ja tez chce zobaczyc jak to jest miec łysa macice ,a i czy mi wlosy odrosna?

no nigdy tego nie robiłam, ale zrobię tak, ze zapale swiece, obleje sobie woskiem pochwe, a gdy to zaschnie szybko oderwe tą skorupę.

Gość upik

I żeby Ci sie ten wosk razem z pochwą i macicą oderwał,najlepiej popros o pomoc Frytke.