Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....j

i co z tego, ze 3 miesiace

Polecane posty

Gość ....j

jak nie jestesmy razem, i niby w porzadku ale caly czas siedzi w glowie, i nic nie pomaga

Gość yyyyyyyyyyyyyy
a jakie było pytanie??????

3 miesiace to za krotko by zapomniec.Tzn kazdy przezywa to inaczej .Jeden szybciej zapomina drugo wolniej.Niestety.To zalezy tez od tego ile sie bylo ze soba.

Ja odeszłam 2 miesiące temu , nie zapomniałam, ale czas wszystko zmienia, powoli się nabiera do tego dystansu

Gość a ja odeszlam...
i wróciłam... nie żałuję ale tez nie jestem niesamowicie szczesliwa... nic sie nie zmienilo, jest tak tak bylo przed rozstaniem... czasem tego zaluje ze ten koles nie potrafi sie zmienic a ja nie potrafie poprostu go rzucic

do ja odeszlam.Sluchja ja tez mam ten sam problem.Wrocilam i nie jestem dalej szczesliwa.A ile jestes ze swoim facetem?

Gość a ja odeszlam...
prawie 3 durne lata (z przerwa prawie 4 miesieczna) :O

to dluga przerwa.Moja byla bardzo krotka.Ja jestem ze swoim facetem juz 7 lat.Powoli zaczynam sie nudzic.Nie wiem ale wydaje mi sie ze nie jestem juz sczesliwa

Gość a ja odeszlam...
najsmiesniesze jest to ze ja nigdy nie bylam w nim zakochana, poprostu go kocham.... fuck, fuck, fuck...

To skoro go kochasz to po czego zalujesz ze wrocilas??

Gość a ja odeszlam...
bo on sie NIGDY nie zmieni,a ja jestem na tyle slaba ze nie odejde i prawdopodobnie wpakuje sie w malzenstwo z nim

Ja tez jestem zbyt slaba by odejsc.Jestem z nim tak dlugo ze to jest tez chyba kwestia przyzwyczajenia.A jest mi go tez szkoda bo wiem ze on mNie bardzo kocha!!!

Gość a ja odeszlam...
no wlasnie... a ja nie chce miec takiego partnera, takiego meza i ojca dla moich dzieci.... a on mnie tak bardzo kocha, ze bedzie walczyl o mnie tak dlugo jak bedzie musial... a ja tego nie chce

ostatnio jak odeszlam to dowiedzialam sie ze pije rozrabia.Kuzw czego tak musi byc?Mam pytanko a jka nie byliscie ze soba to bylo Ci lepeij??

Gość a ja odeszlam...
nie wiem... mialam faceta w tym czasie... bylo mi z tym drugim duuuzo lepiej... ale on musial wyjechac a ja wrocilam, bo ten pierwszy prosil, ale jak go nie widze dlugo to nie tesknie za bardzo.. mysle o nim ale nie tak jakbym chciala myslec o facecie na cale zycie

No wlasnie ja tez mysle niby tesknie.Ale nie wiem czy to jest tesknota taka do faceta czy po prostu przyzwyczajenie.

Gość a ja odeszlam...
ja mysle ze sie poprostu przyzwyczailam... niestety

I to jest wlasnie najgorsze.Bo nie chce byc z facetem tylko z przyzwyczajenia.Jestem jeszcze nawet mloda i troche wlasnie szkoda mi tego ze musze juz byc z facetem tylko z przyzwyczajenia.Ze nie ma juz tej namietnosci,tego czegos co bylo na poczatku.Kurcze czego tak musi byc.Kazdy mi mowi zebym sie przelamala.ale ja nie potrafie....

Gość a ja odeszlam...
w moim zwiazku najgorsze jest to ze nigdy nie bylo namietnosci, ja sie w tym czlowieku nigdy nie zakochalam... seks to tragedia, jestem mloda a nie mam ochoty na najmniejsze bzykanko i zyje w abstynencji juz jakies 3 miechy... bo mi sie poprostu z nim nie chce :O

Wiesz ja tez mam z tym problem.Na poczatku naszego zwiazku sex byl super.Ale od jakiego czasu omijam tego jak ognia!!!!!!!!!!!!!Zmuszam sie do tego.Mam 23 lata a nie mam ochoty na sex.Boje sie co bedzie potem?Za pare lat???A wiemze z innym facetem bylo mi mi dobrze.

Gość a ja odeszlam...
ja mam 21 i z tym drugim bylo cudownie jak nigdy, dopiero przy nim poczulam co to prawdziwy sex ... i tak starsznie za tym tesknie :(

Gość a ja odeszlam...
ehh to dluga historia i poplatana... nie warto tego roztrzasac...

Gość a ja odeszlam...
chcialabym kiedys miec na tyle odwagi zeby poprostu odejsc.. :(

ja tez ale nie wiem czy sie kiedys na to zdobede