Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowisz50

Duże piersi - dlaczego tak mało kobiet ma takie?

Polecane posty

Gość Sexuolog987654321
No i co z tego że masz małe ja to nie wiem czy każdy patrzy że laska czy ma duży zderzak ja tam uważam że nie ważne są piersi a uczucia, charakter i tak dalej podobne mam zdanie o męskich penisach na forach te rozepchane kur.....piszą że chcą mnieć faceta o wielkim i jeszcze większym jak dobrze wiem to że jeśli się ludzie bardzo kochają to nie ważny jest rozmiar tak samo jak piersi i penisa napewno są ludzie co mają podobne zdanie co ja????!!!Piszcie może myślicie że mam małego mam 15-17cm i jak jestem poinformowany to dla kobiet jest to najlepsza dlugość a wcale penis długości np.25-30cm nie sprawia kobiecie przyjemności a na odwród sprawia ból...!!!!

Gość a ja mam d i jestem szczupła
pewnie naszej madzi 24 latka mikrocycuszki się chowają xD. bejbe, przyznaj masz albo obwisłe kikućki albo tak małe, że nawet nie obwisają xD. podniecasz sie że c to dużo, a ja mam d i uważam że to mało, a dodam że jestem szczupła i niecałe 10 lat młodsza xD

Gość u5a
hahah..a ja mam D85...troche brzuszka i cudny tylek i naprawde serdecznie wspolczuje laską ktore mają kompeksy..ja mam brzuszek i nie zawsze to ladnie wyglada. ale akceptuje siebie taką jaka jestem. :)

Gość Sexuolog987654321
No i dobrze ale że ktoś ma małe piersi to niby jest na straconej pozycji????!!!Ja mniałem partnerki o dużych i małych i szczerze mówiąc gdy to robiłem z laską która mniała duże wcale sięn nie podnieciłem a jak robiłem to z moją partnerką z którą byłem nie mal 3lata i ją kochałem osiągnełem taki orgazm jak nigdy do tąd a mniała małe!!!!>>>>

Gość placiek
a czemu tak malo facetow ma duzego????to dopiero pytanie:P