Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ziuta

Panowie, dlaczego podobaja Wam sie starsze dziewczyny/kobiety?

Polecane posty

Gość ciekawska ziuta

Ostatnio zauwazylam, ze wielu moich kolegow ma starsze od siebie dziewczyny (i to czasem duzo starsze!), a moje kolezanki mlodszych facetow. Za mna tez, odkad pamietam, uganiali sie zawsze jacys mlodsi. Czy starsze dziewczyny sa w czyms lepsze?

Gość nieogolony franek
jestem z dziewczyna starsza ode mnie o 5 lat, jestesmy razem juz 2 lata i jest bardzo dobrze, dopiero przy niej przekonalem sie co to znaczy byc z madra kobieta, nie strzela fochow o byle co, nie jest zazdrosna o kazda, na ktora spojrze, nie czepia sie o glupstwa, choc to w sumie nie zalzey od wieku. A w seksie sam miodzio, nie wstydzi sie i lubi eksperymenty.

Gość ...Mad*Man...
niewiem... ja zakochałem sie w Ilonce ..jest w moim wieku...i nie oddałbym jej za zadną inną cycatą starszą laske...!!!!! chodzby jaka byla piekna!!!

Gość nokaut
W sumie to obojetnie czy starsza czy mlodsza, zeby tylko loda dobrze robila. 🖐️

Gość kawalerek
Starsze sa bardziej doswiadczone w lozku i w zyciu. I bardziej swiadome swej kobiecosci, nie maja tak nasrane w glowach jak wiekszosc mlodych.

Gość lalalala
z tym doswiadczeniem to niekoniecznie bo rozni sa ludzie mlode potrafia dupy dawac

Gość lalalala
ale to nie o dawaniu temat, nie kazde ale przewaznie mlodsze sa focharskie za malo o zyciu wiedza, zazdrosne

Gość mlodszy
wszystko zalezy od czlowieka, znam tez stare, a glupie, ale jednak niektore po doswiadczeniach czegos sie w zyciu nauczyly

Gość ja też się
spotykam z młodszym, co on we mnie widzi???