Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia25

Lizanie męskiego tyłeczka i zabawa prostatą...

Polecane posty

z zdrada to tlumaczylem kobiecie, ze jesli w zwiazku jest troche perwersji i jakis udziwnien no to nikt nawet sie nie obejrzy za inna kobieta. niestety do tego co niekorzy musza dojrzec...

Gość mistrzpatelni
ja tez to uwielbiam gdy moja zona mnie lize w kakaowe oczko oczywiscie ja jej to odwzajemniam, pełen odlot cały drże z roskoszy!!!!

Gość Gibson
Mam swój sposób na automasaż prostaty. Wypróżniam się, następnie wypłukuję ciepłą wodą przy pomocy węża od prysznica( po uprzednim odkręceniu końcówki) przytykając go kilkakrotnie na chwilę do otworu odbytowgo i wypróżniając resztki zawartości odbytu do muszli-długość węża prysznicowego pozwala mi na to. Następnie smaruję odbyt oliwką dla niemowląt i biorę podłużne szklane opakowanie a okrągłym zakończeniem, (po soli kąpielowej), napełniam je ciepłą wodą , smaruję także oliwką i powoli wkładam do odbytu, aż napotkam opór. Następnie wykonuję nim powolne ruchy tam i spowrotem naciskając bardziej na stronę brzuszną, gdzie leży prostata. Zapewniam niesamowite doznania.

Gość meżczyzna28
Jakiś czas temu też moja żona mi lizała ale ostatnio nie. Nie wkładała mi do dupy palca, ale może ja do tego namówię. Póki co polecam taka stronę gdzie widać jak kobiety liżą pupcie. http://www.twilightsex.com/ass-licking-thumbs.html Jak się wam to podoba ?.

Gość tez tak chce...
jak moj facio wroci to go wylize calego. ontez pieknie to robi poczawszy od palcow u nog. no tam nie bede go lizac. ble ble

Gość natkaa
hm,ale się nakręciłam, idę go obudzę, jak nie będzie chciał to go rzucę...albo zgwałcę jego prostatę

Gość to jest dobre...
ciagle nie mam okazji wykazania sie !!!

Gość Lepperzasty007
Tez z dziewczyna ćwiczymy to od niedawna, powiem ze na początku cięzko bylo sie jej przelamac, ale z czasem sie udało ;) Takie zabawy najlepiej zaczynac kiedy jest sie dlugo ze swoim parnterem/partnerka (niepotrzebne skreślić) :P,wtedy jest co do siebie pełne zaufanie i nalezy upewnic sie czy aby napewno obydwie strony sa za tego typu zabawami :) Ze swojej strony moge dodac ze "lodzik" z równoczesnym "masażem prostaty" i lizanem daje niesamowite doznania. Więc Ci co niemieli z tym stycznosci niech żaluja :D Pozdro \,,,/ q( -_-)p \,,,/

Gość to jest dobre...
moj kochas jest ciagle nie obecny wiec nie moge mu dogodzic. juz sie przygotowalam psychicznie a tu nic z tego.

Gość ja tez////
nie wiem o co tu chodzi?

Gość to jest dobre...
dlaczego nigdzie nie znalazlam filmiku o przyjemnym draznieniu prostatki palcem przez kobiete? chcialabym zobaczyc czy rzeczywiscie facet bardzo przezywa taka podniete i jak to sie robi.

Gość jamjest
wczoraj po seksie dostałem miły masazyk prosto w pupkę, po seksie tzn skończyłem przy masażu, było bosko, dziewczyny nie bójcie sie...

Gość lubie-to-robic

Gość to jest dobre...
nadal czekam na swojego pacjenta hehehe. chyba zmienie obiekt zainteresowania ale tak odrazu zrobic masazyk ta za dobrze by mu bylo. chyba jednak poczekam na obecnego.

\" 17:44 Ewcia25 Witam serdecznie, na poczatku poprosze żeby osoby które nie miały z tym do czynienia o niewypowiadanie się. Chodzi mi tylko o poważne odpowiedzi od osób/par któer lubią to tak samo jak ma i mój misio. A więc tak. Pewnego razu podczas pieszczot zaczęłam lizać pupcie mojego misia, nadmienie że jest on wyjatkowym czyściochem wieć nie miałam się czego obawiać Na początku sie wzbraniał, że to nienormalne i takie tam. Ale ostatnio spodobały się nam takie zabawy, czasami wypina sie tak jak ja, kiedy kochamy sie od tyłu i to ja liże jego pupcie. Nadmienię że na nie mamy zapędów bi, ani homo. Czasami masuje od wewnątrz jego prostate paluszkiem jednoczesnie wulgarnie mowiac robiac mu laske. I to jest wspaniałe, w zwiazku z tym mam pytanie czy wy tez tak sie zabawiacie? I naprawde prosze ludzi ktozy nie maja pojecia o przyjemnosciach o nie wypisywanie komentarzy w stylu twoj chlopak to pedal, czy podobne. Jak ktos tak pisze to po prostu nie probowal i wystarcza mu to co ma! \" Ja ze swoją dziewczyną też tak czasem się zabawiamy, lecz są dwa warunki do tego: po prysznicu + wydepilowane miejsce. Świetne urozmaicenie seksu i zapewnienie, że całą tą druga osobę pożądamy i przede wszystkim nie boimy się eksperymentować. Nie będzie się podobać to nie robimy następny raz

Gość kadarka 1l
obiecalam mojemy faciowi ze tak mu zrobie a on nie chce. jest cisciutki wszedzie i mnie nie przerazalo by gdyby co sie przytrafilo ale on mysli inaczej. jest spiety wiec na sile raczej tego nie zrobie.

Gość netfan
Witajcie. Nigdy nie zachęcałem mojej żonki do takich pieszczot ale widze, że od kiedy sama spróbowała jakieś pół roku temu (ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu / bo nie miałem urodzin/ - i radości) teraz chętnie zapuszcza języczek w tamte rejony. Odczucie boskie. Po dobrym lizanku jajeczek, krocza i oczka często mam mega-orgazm bez bezpośredniej stymulacji penisa.... odlot. Żeby nie stało się to rutyną nie zawsze jej "pozwalam" na lizanie oczka ale też nie zawsze ona chce mnie posłuchać.... chyba to polubiła. Jest to oczywiście sprawa bardzo indywidualna ale wielki pokłon dla Was dziewczyny, żony, kochanki które wprowadziły ten rodzaj pieszczot do swojego żelaznego repertuaru. Pozdrawiam i całuje (tam gdzie najbardziej lubicie) :)) NetFan.

Gość kano_Cano
a ja bym chciała spórbować, tylko sie boje reakcji mojego faceta...on nawet nie wykazuje zainteresowania seksem analnym... faceci-powiedzcie co zrobić zeby zachęcić mężczyznę do takich NOWOŚCI

Gość kano_Cano
A ja bym chciała spróbować to u mojego faceta a on nie wykazuje nawet zainteresowania seksem analnym... Faceci-powiedzcie jak do was podejść, żeby zachęcić do takiej NOWOŚCI...

Gość d-annka
chce tego spróbowac z mezulkiem:) ale...nie wim,jak sie zabrac do tgo? mam powiedziec,by połozył sie na brzuchu i wypiął pupe? to głupio chyba jakos? poprosze doswiadczonych o instruktaż:)

Gość Marek Poludnie
Widzę, że takich pieszczot chcą zazwyczaj spróbować młode żony z kilkuletnim stażem. Odnoszę nawet wrażenie, że kobiety bardziej zabiegają o dobranie się do pupci swoich facetów. Znalazłem pierwszy argument za ślubem:)

Gość facio heteroanalny
można albo wprost i otwarcie powiedzieć o tym, co ułatwi zadanie jeśli facet sam o tym myśli tylko boi się powiedzieć;) Można wcześniej wybadać teren pół żartem, niby to przypadkiem schodząc na ten temat. można też badać czynem, ale tu zdecydowanie bardziej powoli i ostrożnie- masaż pleców z oliwką płynnie przechodzący w masaż jajek... i z powrotem;) delikatnie zahaczając też o wszelkie elementy pośrednie, acz najpierw bez penetracji- z czasem zapytać się czy to się podoba itp nie naciskając za bardzo można osiągnąć lepszy efekt,powodzenia

Gość Ja to po prostu uwielbiam
Witajcie wszechobecni podlizywacze;p Ja to po prostu uwielbiam! Dodam, że tyłeczek mego wysportowanego Misiaczka jest zajebisty, a dziurka smakuje jak nektar (oczywiście jest zawsze po kąpieli;p). Ostatnio wypiął się do mnie na pieska, a ja robiłam mu dobrze rączką po jego wielkiej lasce, a języczkiem lizałam dziurkę. To naprawdę suuuper uczucie i uważam, że kto się nie brzydzi, powienien spróbować. A jak przy tym jęczał!!!!! Ja się tak podnieciłam, że zaraz potem na Niego wskoczyłam i zbzykałam;p Uwielbiam jak On liże mi cipkę a potem dziurkę niżej i wkłada paluszek, a potem swojego wielkiego. Orgazm pierwsza klasa!!! A w ogóle to jestem dziwną osobą chyba, ale podczas jednego seksu, palcówki, minetki potrafię dojśc nawet 7 razy!! Byłam z tym u ginekologa i powiedział, że to się czasem zdarza. Fajnie, ale po tych orgazmach to czasem siły nie mam;p;p;p Powodzonka

Gość on88
Hej. A jak waszym zdaniem można umyć odbyt żeby nie był czarny?? Jak go można doszorować??

Gość najlepsza jest myjka
ciśnieniowa Karcher z dyszą z zawirowaniem i wytwornicą pary.