Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj smutna

w walentynki sama

Polecane posty

Gość dzisiaj smutna

tak, troche to zalosne ze siedze i to pisze, ale musze sie wygadac a nie mam komu w tej chwili tego powiedziec...Smutno mi, bo jestem sama , bo nikt mi glupiej kartki nie przyslala, bo mam disyc zartowania ze samotnosc jest ok , bo ten dzien powinien byc obchodzony po cichu.Powinno sie pomyslec o milionach samotnych, normalnych ludzi ktorym takie swieta zadaja tylko kolejny bol.Po co to rozdrapywac ....Tak, patrze z zazdroscia na pary, szczesliwie zakochanych ...i pytam dlaczego?Dalczego inni maja to , o czym tylko marze...Czy mi sie nie nic juz nie nazlezy? A jeszcze gorsza jest swiadomosc, ze tym pisaniem nic nie zmienie.... Chcialabym kochac.........:(

Gość potraktuj to tak
wczoraj też byłaś sama i nie płakałaś, dzisiaj jest taki sam dzień jak wczoraj tylko trochę bardziej napełniony sztuczną miłością

Gość poprzedniczka miała rację
ja też jestem sama i w dodatku innym kraju nie mam swojej miłości ani tu ani gdzie indziej a to święto to faktycznie małpowanie z jakiś tam wzorców i do niczego się nie ma! Następne zbijanie kasy na kwiatkach, prezentach itd i sztucznym obnoszeniem się ! Bezsens jak dla mnie!

Gość nu ja też
sama :-) W dodatku z gorączką ech ❤️

Gość dzisiaj wczoraj jutro
tez jestem sama i może nie tylko martwi mnie to, ze są walnetynki i każdy kogoś ma, ale to , ze jutro sie obudze i też bede sama i tak już jest :(

jedyne życzenia jakie dostałam były od moich kochających rodziców.... tak to nikt nie pamiętał:(

Gość potajemna
Tez jestem sama ale traktuje ten dzien jak kazdy inny:) MOj facet odszedl tydzien temu i jakos nie rozpaczam ze akurat tydzien przed Walentynkami, bo w sumie co to za roznica?:) Ze jestes sama to nie oznacza ze od razu samotna...na wszystko w zyciu przychodzi czas...na milosc tez...a jesli juz ja spotkasz to Walentynki bedziesz miala caly rok,a nie tylko w jeden dzien, ktory ktos wymyslil zeby zbic na tym duza kase:) Niech sobie ludzie swietuja, nie bronie im, ale dlaczego nie mowic kocham przez caly rok ?:) pozdrawiam i usmiechnij sie :)

Może nie mam kogo kochać i nikt nie kocha mnie, ale i tak wysłałam dziś kilka walentynek, mimo, ze nie dostalam żadnej:( Zrobiłam to, żeby sprawić przyjemność moim znajomym, niech chociaż oni się uśmiechną, że ktoś o nich pamiętał:)

Gość dzisiaj smutna
Wiem, ....tak to wszytsko wiem.Wiem, ze to przereklamowane swieto komercji, ale chyba kazdej samotnej osobce robi sie w tym dniu smutnawo.....Tylko nam sie przypomina, ze zyjemy w pojedynke....Wczoraj bylam sama, dzis siedze tutaj tez sama , ale moze jutro juz nie? Mozna byc samemu, ale nie wolno nam czuc sie samotnie.Wiem, ze to co teraz powiem zabrzmi banalnie , moze enigmatycznie ale "czuje sie lepiej" wiedzac , ze takich osob jak ja jest wiecej.... Serdecznie i cieplutko Was pozdrawiam

Gość potajemna
I bardzo dobrze ....nie jestes sama...pamietaj:)

Nawet nie zdajemy sobie sprawy ile osób jest w takiej samej sytuacji?? Niby każdy ma kogoś i wokół pełno zakochanych parek, ale jest tyle samotnych osób. Jak tu czytam rózne wypowiedzi, to zastanawiam się gdzie się wszyscy fajni i samotni ludzie ukrywają??

Gość dzisiaj smutna
Sluchajcie, jak to jest ze jest nas tak wiele, tylu samotnych, zakladam sie tez ze samotnych facetow, a nie mozemy sie odnalezc.... "Nie jestem po to, aby mnie kochali. Jestem po to, abym ja kochał"

Gość dzisiaj smutna
wczoraj, dzisiaj , jutro.... myslimy o tym samym.... Juz sama nie wiem , czy my sie ukrywamy przed swiatem?Czy nas nie widac?....

No wlasnie... jak to jest? Niby poznaje sporo osob, ostanio nawet mialam kilka sspotkan i za kazdym razem nic z tego nie wychodzi. A jak jest jakis fajny facet, to nigdy sie nie odezwie:( Moze to ze mna jest cos nie tak?

Gość dzisiaj smutna
JOASIU Dziekuje.....

Nie uważam sie za jakas super laske, ale podobno nie jestem brzydka i faceci sie cos tam interesuja, ale moze oni po prostu boja sie pieknych kobiet? :):):)

Gość dzisiaj smutna
Wiesz czasem tez tak mysle, ale przeciez to nieprawda.Ja np mam 22 lata , jestem fajna , normalna osobą ( trochę nieskromnie to zabrzmiało) , nie stronię od ludzi, ale..... nie wiem gdzie robię błąd.....

ja mam 25 lat, wiec jestem starsza i samotna. Mialam za soba sporo zwiakow, nawet dwa ponad 2-letnie, ale co z tego, kidy zawsze sie konczylo. Kurcze, jak ja bym bardzo chciala kogos pokochac i z kims spedzac czas i sie troszczyc o niego.... czy az tak wiele wymagam?

Gość dzisiaj smutna
Nie wiem czy chodzi o wyglą, raczej nie....Jestem trochę nieśmiała , ale nie chorobliwie.Po prostu nie umiem podrywać, chyba jestem staromodna i czekam na pierwszy ruch mężczyzny.... Ostatnio stwierdzam u siebie paranoje, bo pisuje z kims z Internetu...

🖐️ glowa do gory:) , nie ty jedna jestes smama, moze za rok juz spedzisz z kims to swieto:)

ja tez jestem niesmiala, ale przeciez nie chodzi o to, zeby rzucac sie na wszystkich jacy sie nawina:) W sumie to bardziej facet powinien wykazywac zaintersowanie i zorbic pierwszy krok, ja nie umiem podejsc do chlopaka i do zagadac, dla mnie kojarzy to sie z jednym:)

Gość dzisiaj smutna
Przyszły mi do głowy słowa kolegi, ze od życia trzeba wymagać wiele, wtedy te podstawy jak miłość, rodzina, poczucie bezpieczeństwa przychodzą same....Może za mało wymagamy? Myśle , ze zakochana mogłabym kogoś uszczęśliwić.... Każdemu zostało powierzone zadanie czuwania nad samotnością drugiego....a ja umiem czuwać...kurcze , rozmarzyłam sie.....

Gość ooooola
Nie martw się, że jesteś sama! Głowa do góry! Ten dzień jest na pokaz, są przecież tacy, którzy w tym dniu zarabiają sporo pieniążków na naiwnych ludziach. Uczucia powinno okazywać się przez cały rok a nie na zawołanie. Przecież te wszystkie czerwone kartki i buble wyprodukowane z tej okazji są tandetne! Ja też jestem sama, niedawno ktoś mnie zostawil po 6 latach:)

Gość to Święto przypomina mi
Dzień Kobiet!! Beznadzieja .... czy o kobiecie powinno się pamiętac 8 marca czyli raz do roku? Tak samo jest z Św. Walentym czy tylko w tym dniu należy wyznawać miłość???!!! Nie uznaję tych świąt! Sztuczna parada!

Gość I wcale nie jest mi smutno

Tak.... te wszystkie święta to tylko i wyłącznie komercja izbijanie kasy:) Ale właśnie w takie dni samotnym osoba jest smutno, bo przypomina się, ze jest się samym i nie ma sie do kogo uśmiechnać:( Mi nie chodzi o jeden dzien w roku, nie potrzebuje akurat dzis spotkania czy randki, po ktorej jutro juz nic nie bedzie, ale chcialabym, by dzis ktos o mnie pamietaj i napisal choc jednego glopido smska:(

no wrescie jakas samotna meska duszyczka sie do nas dolaczyla:)

Gość A u mnie od lat to samo....
...Albo nie jestem z kimś, bo tak się złożyło, albo znajomość kończy się tuż przed Walentynkami, albo zaczyna tuż po i do następnych nie dociera. Od wielu lat nie byłam w ten dzień szczęśliwa i zakochana. :-( Dzisiaj to samo. Zamiast spędzać czas z kimś bliskim, siedzę sama w pracy i próbuję nadrobić zaległości. :-( Ale pocieszam się tym, że może po prostu to nie jest mój dzień. Na pewno miłość do mnie jeszcze przyjdzie i czerwone seduszko dostanę innego dnia :-)

Gość samotna sama i zdolowana
ehhh podzielam glosy ze w takie dnia jak dzisiaj samotnym sie jeszcze bardziej uswiadamia ze sa sami........a jak jeszcze sie bylo juz w zwaizku dosc powazny i pamieta sie jak to fajnie z kims spedzac walentynki to juz zupelnie kaplica ehhh ale koniec uzalania sie nad soba....mam dosc dzisiejszego dnia i mam nadzieje ze jutro juz wszystko bedzie dobrze....