Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj smutna

w walentynki sama

Polecane posty

Gość booze
CZesto jest tak ,ze dziewczyna ,która mi sie podoba mnie onieśmiela .TA ostatnia nie jest w moim typie dlatego mnie nie onieśmiela jak inne.Jedyna kobieta ,którą kochałem w życiu i sie zmyłem 4 lata temu czy to nie jest śmieszne .

Gość dzisiaj wczoraj jutro
ja chyba nie jestem az tak niesmiala, ale nie umialabym podejsc do faceta i go zagadac. wiele razy widzialam fajnych, siedzacych obok przy stoliku w barze,ale jesli on nie robi pierwszego ruchu, to ja nie zrobie:( A oni nigsdy nie robia..................:(:(:(:(:(:(

chyba kazdy samotny jest chory na nieśmiałości ? bo ja też :-P

Gość przeciwnik dresow
dziwne to i wrecz wydaje sie niedorzeczne ludzie piszacy na forum a nikt nie zaproponuje spotkania

Gość booze
no ,a wiesz jak sie zle z tym czuje ,ze odmawiam to mnie jeszcze bardziej dobija.MIimo ,ze większosc tych dziewczyn mi się podobała to i tak odmówiłem przez chorobliwą nieśmiałosc .Było to zaskakujące.ALe niektóre dziewczyny jakby wyczuwają ,ze jestem nieśmiały. Z jedną było tak ,ze utrzymywaliśmy kontakt wzrokowy przez 30 minut w autobusie .Gdy wychodziła na przedostanim ja nawaliłem bo nie podeszłem mimo ,ze ciagle na siebie patrzyliśmy .

z mojego miasta nie ma nikogo:( a poza tym myslisz,ze jesli sa niesmiali, to sie zogdza na spotkanie?

Gość przeciwnik dresow
dziwne to i wrecz wydaje sie niedorzeczne ludzie piszacy na forum a nikt nie zaproponuje spotkania

Gość booze
no dobra .Już się pogodziłem z losem .Innym mówie ,ze wybrałem samotność do konca życia bo mi tak pasuje .Jest łatwiej jako kawaler.Ale to nie jest prawda.MAm ponad 20 lat i brak dziewczyny.Już mi nie zależy na tym zresztą.

Gość przeciwnik dresow
wiec moze powiesz z jakiego miasta jestes?

Gość dzisiaj smutna
Chetnie , ale nie ma nikogo z moich okolic.....Ale ludzie z Wawy powinniscie ciagnac watek

Gość sama-wala
Łatwiej powiedzieć to do monitora niż komuś w oczy.

Gość smutek koci
też sama... a On w wianuszku pan na forum sie bawi,jak kogut w kurniku.Taki "prezent" chyba ,bo wie jak mnie to zaboli...smutno bo naprawde wierzylam w slowo kocham. Tylko jedno mnie wkurza ,dlaczego ja tak nie potrafie?!

jestem chyba tu najstarsz, przynajmniej tak mi sie wydaje:( a jestem z lodzkiego

Gość dzisiaj smutna
___booze im bardziej bedziesz o tym zapewnial, tym bardziej Ci nie uwierze.Ja czasem takze sobie mowie, ze mi nie zalezy, ale kogo tak naprawde oszukujemy?

Ja jestem z wawy jak juz napisalam chcialabym sie spotkac, powiedzmy ze traktuje ten topic dosc powaznie a nie tylko jako nie prowadzace do niczego gledzenie. Topicow o niesmialosci byla juz cala masa i pewnie niewiele z nich wyniklo za wyjatkiem mozliwosci niczym nieskrepowoanego wyzalenia sie. Na pewno zeby sie spotkac trzeba cos wiecej o sobie wiedziec... jezeli masz ochote mozesz cos napisac o sobie przeciwniku dresow...

Gość sama-wala
My po trzydziestce też chcemy być kochane. Kraków

Takie użalanie nad sobą Wam pomaga cokolwiek?? bo nie wiem czy mam zaczać czy nie :(

Gość przeciwnik dresow
oczywiscie sam mialem 4 dziwczyny wszystkie na pierwszych spotkaniach musialem odchorowac zreszta wam nie musze tlumaczyc jak to jest ale nie zamierzam do konca ycia klikac przez monitor bo zostane starym zrzedzacym prykiem

Gość dzisiaj smutna
ale chyba tak do konca sie nie uzalamy nad soba.Piszemy tu o swoich smutkach...Dobrze, jednak sie dzisiaj uzalam nad samotnoscia, ale tylko dzisiaj:).Pisz.....

Gość sama-wala
To nie użalanie, to terapia grupowa...

cale zycie sam... na razie jestem jeszcze mlody i tak bardzo mi to nie przeszkadza ale po woli zaczyna dokuczac :(

prawie wszyscy z warszawy........ a zawsze wydawalo mi sie ,ze warszawa to takie rozrywkowe miasto i tam nie mozna sie nudzic i zawsze jest wszedzie pelno ludzi do poznania?

poaza tym jest FORUM O NIESMIALOSCI http://forum.niesmialosc.net/ JA TAM OD NIEDAWNA ZAGLADAM ORAGANIZUJA ZLOTY, SPOTKANIA MOZECIE ZERKNAC to forum dla niesmialaych wiec kazdy idzie tam i wie ze jezeli przez caly czas nie wydusi z siebie slowa to go zrozumieja. Zreszta spotkania sa czesto typu lyzwy bilard wiec nie trzeba tylko gadac :-)

Gość przeciwnik dresow
ja ie mecze z tym prawie od urodzenia dziwczyna mnie przez to rzxucila wiec chyba wedlug reguly ludzi niesmialych glowa w piasek jak strus i byle nikt nie zaczepil

Gość osowiecki
Sama wala - Wy jestescie kochane najbardziej tylko niestety facetami po 30 najbardziej interesują się dziewczyny kolo 20... a one są bardzo zdecydowane w okazywaniu pragnień i raczej malo nieśmiałe ;) i przez to Wy macie trudniej :) A człowiek tak marzy o rozmowie z kims w podobnym wieku i spedzeniu razem wieczoru i odrobinie czułości... To już 2 piwo wiec się powoli rozklejam :)

Gość dzisiaj smutna
Im wieksze miasto tym wiecej jest samotnych?Ludzie z warszawy moze potwierdza.W zadym innym mijecsu nie czuje sie tak anonimowo, tak wtopiona w tlum jak we Wroclawiu.

Gość przeciwnik dresow
ja ie mecze z tym prawie od urodzenia dziwczyna mnie przez to rzxucila wiec chyba wedlug reguly ludzi niesmialych glowa w piasek jak strus i byle nikt nie zaczepil