Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj smutna

w walentynki sama

Polecane posty

Gość jeszcze jeden samotny
Zgadzam sie z wami dziewczyny to świeto powinno byc obchodzone cicho! Wkońcu na tym swiecie nie ma samych par, jestesmy jeszcze My. Pozdrawiam samotne duszyczki

Gość dzisiaj wczoraj jutro
mi brakuje nie tylko bliskiej osoby, ktoa by mnie przytulila,ale takze i kogos z kim moglabym sie podzielic codziennymi problemami:)

Gość przeciwnik dresow
ja tez sam od tygodnia a co dowalentynek to poprostu w pracy sciszylem radio troszke za bardzo bolalo

albo wymiana spostrzezen i uwag jak poznac kogos fajnego i co zrobic, zeby przetrala znajomosc:)

Gość dzisiaj smutna
a mi brakuje.... hmm....kogos z kim mozna posmiac sie , porozmawiac o wszystkim i o niczym, posluchac starych winyli ktore zbieram, czasem polezec trzymajac sie za rece dzielac cisze...i moglabym tak dlugo...

a skad wogole jesteście? moze takie samotne duszyczki sa blisko siebie i nawet o tym nie wiedza:)

Gość booze
a ja jestem chorobliwie nieśmiały.

Gość dzisiaj smutna
do booze , wiele osob jest niesmialych...Ja jestem...Wiem jak jest czasem ciezko z tym zyc, tym bardziej ze dzsiaj za fajne uchodza osoby otwarte, przebijowe wsrod ktorych czuje sie zagubiona:(.Ale czy jest sposb na niesmialosc???? Ja mieszkam miedzy Opolem a Wroclawiem w malym miasteczku, studiuje we Wroclawiu:)......

Gość przeciwnik dresow
ja zaraz spod wawy rzut beretem do palacu kultury

Gość sama-wala
a ja jestem już na to za stara, nie mam siły juź nikogo poznawać, nie mam już czasu żeby próbować... Koń na którym jechał mój książe zdechł ze starości... podejrzewam, że ksiąze też, albo błąka się o lasce...

wyglada na to ze walentynki najbardziej przezywaja ci, ktorzy nikogo nie maja, wtedy wlasnie sobie uwiadamiasz ze jestes sam/sama :-( Ja gdybym kogos miala nawet bym nie zwrocila uwagi na 14 luty bo swietowanie byloby codziennie, zakladajac oczywiscie ze bylby to w miare udany zwiazek :-) booze dlaczego uwazasz, ze jestes bardziej niesmialy jak sie to u ciebie objawia??

Ja tez z warszawy ale na szczescie nie z centrum :-)

co do tych osob otwartych i przebojowych to nie zgodzilabym sie. To sa tylko przewaznie pozery, ktore robia tylko wiecej zamiesznia. wiecej znaczy ten, co soba cos reprezentuje prawdziwego:)

Gość booze
chorobliwie wręcz.Jak sie objawia?kilka dziewczyn chciało się ze mną umawiać (było ich siedem) w życiu przed każdą zwiałem bo sobie od razu wyobrażałem ,ze nie będe miał z nią o czym mówić.Jedna na przystanku pytała czy nie chce z nią chodzić .(tak była w moim typie) i co z tego skoro chorobliwa niesmiałosc pozwoliła bym zwiał i odmówił każdej .TEraz jakaś dziewczyna tym razem nie w moim typie (na szczescie) też mnie ściga już od koło roku.Bo wie ,ze jestem sam tak jej powiedziała jej koleżanka ,która mieszka koło mnie.No i co przebijecie mnie ?Mowiłem ,ze nieśmiałosc ,a chorobliwa nieśmiałosc to różnica.

Gość przeciwnik dresow
do lwow salonowych tez mnie nie mozna zaliczyc

Gość zakatarzona
ja też sama, z potwornym katarem i bolem głowy i na rteciowym termometrze wybilo mi juz 38,4 ;( Ale grypa minie a samotnosc pewnie nie;(

Gość booze
jestem skazany na samotność ze względu na swoją porąbaną psychikę.

Gość przeciwnik dresow
mysleliscie kiedys by stworzyc zwiazki ludzi niesmialych facet i dziewczyna jako para maja ulatwione zadanie bo nie musza sie wstydzic siebie

Gość dzisiaj smutna
Hmm chyba najgorzej, jesli zadan ze stron nie zrobi ruchu...Ja ucieklam dwa razy , pierwszy z tego samego powodu co booze, wiedzialam ze nie bede miala o czym z tym kims rozmawiac.

Gość booze
w ten sposób straciłem jedyną kobietę która kochałem .Ogólnie jestem osobą nieśmiałą ,ale do kobiet X 5 .Do nich piekielnie nieśmiałą.

Gość booze
czyli odmówiłaś komuś mimo ,ze był w twoim typie?AZ tak zle z tobą jest jak ze mną?NIe możliwe.

booze......... moze trafiasz na zyt nachalne dzieczyny, ktore cie tak oniesmielaja, ze nie jestes w stanie podjac zadnej rozmowy. Dziewczyny, ktore same propopnuja zwiazki sa bardzo odwazne i nie wiem czy takie wartosciowe. A moze jestes takim super przystojniakiem, o ktorym kazda marzy i zalezy im tylko na tym, zeby miec faceta na pokaz. Sprobuj poszukac dziewczyny w innym gronie. Wydaje mi sie, ze do ciebie pasowalaby jakas spokojna dziewczyna, ktora ty bys adorowal i wielbil, a nie tylko rzucalaby sie na ciebie:) Zycze duzo powodzonka i uwierz, ze gdzies jest ta twoja polowka:)

Gość przeciwnik dresow
przeciez wiedzialas ze ta osoba odczuwa dokladnie to samo co ty moze jest nawet bardziej niesmiala moze nas powinni na te spotkania dowozic w kajdankach?

Gość osowiecki
Znalazłem dzisiaj opis na gg : jeba*e walentynki... opis u kobiety nie mężczyzny... Gdyby nie to że nie lubie ściągać od innych to tez bym sobie tak wpisał :( 1,5 roku oddzielnego życia i dalej pustka brrrrrrrrrrrrrr zwłaszcza w takie dni jak dzisiaj. Paskudnie się czuję i najgorsze że nawet nie mam ochoty na wyjscie do knajpy czy gdzieś tam. Trzeba przeżyć te jeb*ne walentynki i już - jutro będzie lepiej czego i Wam życzę

Gość sama-wala
Ja też mam problem z nieśmiałością . To mnie paraliżuje i wychodze na blondynkę. A wiecie, że potem dowiaduję się , że faceci się nie boja , bo jestem taka zamknięta,i wyglądam na zarozumiałą. Nie panuje nad tym . Bardzo się staram być miła, może za bardzo i potem tak głupio wychodzi...

Gość booze
CZesto jest tak ,ze dziewczyna ,która mi sie podoba mnie onieśmiela .TA ostatnia nie jest w moim typie dlatego mnie nie onieśmiela jak inne.

Gość dzisiaj smutna
wlanie ta bylo, ze bardzo zalezalo mi na tej osobie.Ja w ogole jestem "dziwna" bo mam swoje zasady.Ale ten chlopak mnie oniesmielal wlasnie dlatego, ze bardzo mi sie podobal....Glupio sie zachowalam, wierzycie ze czasami sami skazujemy sie na samotnosc?

Ja sie boje ludzi dosc dobrze sie czuje tylko w anonimowym towarzystwie. A facetow to juz panicznie sie boje. Nie potrafie sie nawet usmiechnac, pare razy jakis tam facet sie mi przygladal i usmiechnal a ja potrafilam tylko zrobic kompletnie obojetna mine, efekt jest taki ze co poniektorzy uwazaja mnie za zarozumila ksiezniczke. Poza tym juz chyba masz dosc tych bab jak cie tak scigaja. Jakies dziewczyny na przystanku osiwadczaja ze chca z toba chodzic.. Ciekawie masz :-)

Gość przeciwnik dresow
wiec moze rzuce haslo niesmiali z wawy meldowac sie

Gość sama-wala
Ja też mam problem z nieśmiałością . To mnie paraliżuje i wychodze na blondynkę. A wiecie, że potem dowiaduję się , że faceci się nie boja , bo jestem taka zamknięta,i wyglądam na zarozumiałą. Nie panuje nad tym . Bardzo się staram być miła, może za bardzo i potem tak głupio wychodzi...